Home Verbouwing Ze waren het wachten beu om te kopen en hebben hun huurwoning in Brooklyn opnieuw ontworpen

Ze waren het wachten beu om te kopen en hebben hun huurwoning in Brooklyn opnieuw ontworpen

0
Ze waren het wachten beu om te kopen en hebben hun huurwoning in Brooklyn opnieuw ontworpen


Cristina Casañas-Judd en generaal Judd dachten dat ze de relaxation van hun leven in hetzelfde huis in Clinton Hill, Brooklyn zouden wonen.

Nadat ze het brownstone-appartement ruim tien jaar hadden gehuurd en hun twee dochters, Najal, nu 22, en Rafia, 13, daar hadden grootgebracht, begon het echtpaar met hun huisbaas te praten over de aankoop van het gebouw, en was ze zelfs begonnen met het opstellen van renovatieplannen. Maar nadat hun huisbaas in 2015 overleed, veranderde de overgebleven eigenaar van gedachten en verdween de deal.

“Het was verwoestend”, zegt mevrouw Casañas-Judd, 52, die het interieurbedrijf leidt Ik en algemeen ontwerp met meneer Judd, 60. “Mijn dromen werden verbrijzeld en ik dacht: ‘Ik moet gaan.'”

Dus vonden ze een nieuwe huurwoning in Crown Heights, Brooklyn – een appartement van 1100 vierkante meter met drie slaapkamers dat onlangs was gerenoveerd. Ze zijn er start 2017 komen wonen, nog steeds op zoek naar een huis om te kopen.

Het echtpaar, dat beiden de decoratie en artwork course voor television en movie verzorgde voordat ze elkaar ontmoetten bij de Blue Man Group in New York, waar Mr. Judd achttien jaar lang optrad, deed niet veel aan de inrichting van hun nieuwe appartement. “Het was een springplank”, zei mevrouw Casañas-Judd. “Onze gedachte was dat dit maar voor een paar jaar zou zijn.”

De jaren begonnen zich op te tellen. Toen de pandemie toesloeg en ze merkten dat ze samen met hun dochters vanuit huis werkten, drong het tot hen door: nadat ze door de jaren heen voor zoveel andere mensen interieurs hadden ontworpen, hadden ze nog nooit een huis voor zichzelf ontworpen.

“We zeiden tegen onszelf: ‘Waarom wachten? Waarom niet in het second leven? Waarom doen we het niet nu en onderweg?’” zei mevrouw Casañas-Judd. “Dat was zo’n openbaring voor ons.”

In de herfst van 2020 begonnen ze met het installeren van kunst- en filmrekwisieten die ze hadden opgeslagen in een opslagruimte voor een toekomstig huis. Het duurde niet lang voordat ze besloten om over te gaan tot een volledige herinrichting.

In de woonkamer bedekten ze een muur met het Echo-behang dat ze ontwierpen voor de fabrikant Wolf-Gordon, en creëerden vervolgens een nephaard met een schoorsteenmantel uit de movie ‘Stunning Ohio’ uit 2006. Daarboven hingen ze een portret op dat hun vriend Voodo Fé voor hen had geschilderd, samen met een Swick Board – een draadloos luidsprekersysteem gebouwd met een gerecyclede surfplank, dat het echtpaar samen met Leon Audio system ontwierp en vervaardigde. Op een voetstuk voegden ze een afgietsel van het hoofd van meneer Judd toe, dat werd gebruikt bij het maken van de tv-film ‘Buffalo Troopers’ uit 1997.

Door het hele huis heen, zei de heer Judd, ‘hebben we speciale objecten op elkaar gestapeld die heel persoonlijk zijn.’ Aan de ene kant van de eetkamer bekleedden ze een nis met houtskool Perch-behang, dat het echtpaar ook voor Wolf-Gordon ontwierp, om een ​​bar te creëren. Daarboven hingen ze planken waarop dierbare voorwerpen werden tentoongesteld, waaronder een classic digicam die toebehoorde aan de vader van mevrouw Casañas-Judd, aardewerk gemaakt in de buurt van het strandhuis van haar familie in Chili en een gesigneerd exemplaar van Sidney Poitier’s boek ‘The Measure of a Man’. die de acteur voor meneer Judd personaliseerde nadat ze een dag samen hadden doorgebracht.

Nadat Najal naar haar eigen appartement in de buurt was verhuisd, verwijderde het echtpaar de deuren van haar slaapkamer om een ​​open kantoor voor hun ontwerpbureau te creëren. Binnen bekleedden ze de muren met Taste Paper-behang met een Andy Warhol-print van de Franse bulldog van Yves Saint Laurent, Moujik, omdat het hen deed denken aan hun eigen Frenchie, Thor. Ze vonden een op maat gemaakte opbergruimte voor het kantoor en een kroonluchter voor de eetkamer van Townsend Design.

Tegen de tijd dat ze klaar waren, in het voorjaar van 2022, hadden ze ongeveer $ 50.000 uitgegeven. En ze vonden het zo leuk om voor zichzelf te ontwerpen dat ze een paar maanden later een vervallen stenen huis in Nice Barrington, Massachusetts kochten, zodat ze weer een persoonlijk undertaking te pakken zouden krijgen.

Mevrouw Casañas-Judd en meneer Judd weten niet zeker hoe lang ze in hun huurwoning in Brooklyn zullen blijven wonen, waar ze ongeveer $3.700 per maand betalen. Maar ze zijn er nu huge van overtuigd dat toekomstige dromen geen reden zijn om te wachten met het profiteren van het heden.

“Het was een geweldige les”, zei mevrouw Casañas-Judd. “We waren altijd bezig met plannen, maar toen zijn we het gewoon gaan doen. Ik wil niet voor altijd huren, maar ik had nooit verwacht dat een huurwoning zo zou aanvoelen.”

‘Het is gewoon thuis,’ voegde meneer Judd eraan toe. “Het is voor nu, en we vinden het geweldig.”

Voor wekelijkse e-mailupdates over residentieel vastgoednieuws, Registreer hier.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here