Home Domotica Wordle-antwoord voor vandaag, 11 december 2023

Wordle-antwoord voor vandaag, 11 december 2023

0
Wordle-antwoord voor vandaag, 11 december 2023Als u op zoek bent naar de Woord antwoord voor 11 december 2023 lees verder. We zullen enkele aanwijzingen, suggestions en strategieën delen, en tot slot de oplossing. De puzzel van vandaag is weer een makkelijke; Ik heb het in drieën gehaald. Pas op, hieronder staan ​​spoilers voor 11 december, Wordle #905! Blijf scrollen als je wat hints (en dan het antwoord) wilt voor het Wordle-spel van vandaag.

Hoe Wordle te spelen

Wordle leeft hier op de web site van de New York Instances. Elke dag om middernacht, jouw lokale tijd, gaat er een nieuwe puzzel dwell.

Start met het raden van een woord van vijf letters. De letters van het woord worden groen als ze appropriate zijn, geel als je de juiste letter op de verkeerde plaats hebt staan, of grijs als de letter helemaal niet in het geheime woord van de dag voorkomt. Kijk voor meer informatie onze gids voor het spelen van Wordle hierEn mijn strategiegids hier voor meer geavanceerde suggestions. (We hebben ook meer informatie onderaan dit bericht, na de hints en antwoorden.)

Klaar voor de suggestions? Laten we gaan!


Heeft de Wordle van vandaag ongebruikelijke letters?

We definiëren algemene letters als de letters die voorkomen in de zin van oude zetters ETAOIN SHRDLU. (Onthoud dit! Spreek het uit als ‘Edwin Shirdloo’, als een naam, en doe alsof hij een vriend van je is.)

Alle vijf zijn tegenwoordig gewone letters!

Kun je mij een trace geven voor de Wordle van vandaag?

Het is misschien de plek waar je woont.

Heeft het hedendaagse Wordle dubbele of herhaalde letters?

Nee, vijf verschillende letters vandaag.

Hoeveel klinkers zijn er in het huidige Wordle?

Er zijn tegenwoordig drie klinkers, allemaal verschillend.

Met welke letter begint het huidige Wordle?

Het woord van vandaag begint met H.

Met welke letter eindigt het Wordle van vandaag?

Het woord van vandaag eindigt met E.

Wat is de oplossing voor het hedendaagse Wordle?

Klaar? Het woord van vandaag is HUIS.

Hoe ik de Wordle van vandaag heb opgelost

De groene ___SE was een goed start, maar mogelijk mis ik nog steeds enkele klinkers, dus ik ga verder met mijn vertrouwde seconde van TOUCH. Het lijkt erop dat we te maken hebben met _OUSE met een gele H. Het is zo goed als opgelost: het woord van vandaag moet HOUSE zijn.

Wordle 905 3/6

⬜⬜⬜🟩🟩
⬜🟩🟩⬜🟨
🟩🟩🟩🟩🟩

Een inleiding over de basisprincipes van Wordle

Het idee van Wordle is om het geheime woord van de dag te raden. Wanneer je het Wordle-spel voor het eerst opent, zie je een leeg raster met letters. Het is aan Jij om de eerste zet te doen: typ een woord van vijf letters.

Nu kun je de kleuren gebruiken die worden onthuld om aanwijzingen over het woord te krijgen:

 • Groente betekent dat je een letter appropriate hebt geraden en dat deze op de juiste positie staat. (Als u bijvoorbeeld PARTY raadt en het woord is eigenlijk PURSE, dan zijn de P en R groen.)

 • Geel betekent dat de letter ergens in het woord staat, maar niet op de plek waar je hem geraden had. (Als je bijvoorbeeld PARTY hebt geraden, maar het woord is eigenlijk ROAST, dan zijn de R, A en T allemaal geel.)

 • Grijs betekent dat de letter helemaal niet in het oplossingswoord voorkomt. (Als je FEEST raadt en alles grijs is, dan is de oplossing kan niet BEURS of ROAST zijn.)

Met dat alles in gedachten raad je nog een woord, en dan nog een, in een poging het juiste woord te vinden voordat je geen kansen meer hebt. Je magazine zes keer raden en dan is het spel voorbij.

De beste startwoorden voor Wordle

Wat moet je spelen voor die eerste gok? De beste starters bevatten meestal gewone letters, om de kans te vergroten dat je gele en groene vierkantjes krijgt als leidraad voor je gokgedrag. (En als je alleen maar grijze letters krijgt bij het raden van gewone letters, dan nog steeds uitstekende informatie om u te helpen mogelijkheden uit te sluiten.) Er is geen enkel ‘beste’ beginwoord, maar dat van de New York Instances Wordle-analysebot heeft voorgesteld om met een van deze te beginnen:

 • KRAAN

 • SPOOR

 • SCHUIN

 • KRAT

 • KAARTEN

Ondertussen een MIT-analyse gevonden dat je in de eerste ronde de meeste mogelijkheden elimineert door met een van deze te beginnen:

 • VERKOOP

 • REEST

 • SPOOR

 • KRAT

 • LEISTEEN

Andere goede keuzes kunnen ARISE of ROUND zijn. Woorden als ADIEU en AUDIO krijgen meer klinkers in het spel, maar je zou kunnen zeggen dat het beter is om te beginnen met de nadruk op medeklinkers, met behulp van een starter als RENTS of CLAMP. Kies uw strategie en kijk hoe deze uitpakt.

Hoe te winnen bij Wordle

We hebben een paar handleidingen voor de Wordle-strategie, die je misschien graag wilt lezen als je een serieuze scholar van het spel bent. Deze behandelt hoe u medeklinkers in uw voordeel kunt gebruiken, terwijl deze richt zich op een strategie die gebruik maakt van de meest voorkomende letters. In deze geavanceerde gidsbeschrijven we een drieledige aanpak voor het vissen op hints, terwijl je je kansen om snel te winnen maximaliseert.

Het grootste ding dat de winnaars van Wordle onderscheidt van de verliezers van Wordle, zijn de winnaars Gebruik hun gissingen om informatie te verzamelen over welke letters in het woord voorkomen. Als je weet dat het woord moet eindigen op -OUND, verspil dan geen vier keer raden aan MOUND, ROUND, SOUND en HOUND; combineer die medeklinkers en raad MARSH. Als de H geel oplicht, weet u de oplossing.

Nog een opmerking over strategie: de originele Wordle gebruikte een lijst van ongeveer 2.300 oplossingswoorden, maar nadat het spel door de NYT was gekocht, de sport heeft nu een editor die de oplossingen met de hand uitkiest. Soms zijn het enigszins lastige woorden die niet op de oorspronkelijke lijst zouden staan, en soms zijn ze actueel. FEAST was bijvoorbeeld de oplossing tijdens Thanksgiving. Houd er dus rekening mee dat er mogelijk een thema is.

Wordle-alternatieven

Als je geen genoeg kunt krijgen van vijfletterige raadspellen en hun verwanten, dan is de beste Wordle-alternatievengerangschikt op moeilijkheidsgraad, omvatten:LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here