Home Cultuur De rock & roll-laarzen van Kristen Stewart transformeren haar tweedjurk volledig

De rock & roll-laarzen van Kristen Stewart transformeren haar tweedjurk volledig

0
De rock & roll-laarzen van Kristen Stewart transformeren haar tweedjurk volledig


Kristen Stewart heeft echte Royalty gespeeld Diana, maar donderdag was de actrice vol op grunge Princess voor Chanel’s Metiers d’Artwork-show. Stewart, een oude ambassadeur van het Franse huis, begaf zich naar Manchester, Engeland voor hun jaarlijkse collectie.

Stewart woonde de present bij, uitgedost in de kenmerkende tweed van het merk. Haar midi-jurk met a-lijn is ontworpen met een uitlopende rok en een diepe halslijn. Het stuk was typisch Chanel: van het vrouwelijke silhouet tot de zwart-wit afgezette zakken. Mede-deelnemer Charlotte Casiraghi droeg een soortgelijke kleur als vele anderen in Manchester. Maar Stewart, altijd de risiconemer, bracht een totaal punkgevoel in de zaak door het stuk solo te dragen en er een handvol zilveren hangers bovenop te leggen.

In plaats van een kleine hak of een Chanel-ballerina, trok Stewart gevechtslaarzen tot halverwege de kuit aan die ze gedeeltelijk los liet. Bij het spreken met verslaggevers Na de present vertelde Stewart over haar genegenheid voor de stad en zei: “Elke historische referentie van deze culturele plek – de geboorteplaats van Oasis, The Smiths – is mijn brood en boter in termen van wat mij opwindt.”

Stephane Cardinale – Corbis/Corbis Leisure/Getty Photographs

Zoals Stewart opmerkte, is Manchester de thuisbasis van een groot aantal Britse tegencultuurbewegingen en bands als The Smiths, dus het is logisch dat ze dit soort Rock & Roll-schoenen zou uitproberen. Oh, en het is onnodig om te zeggen dat haar persoonlijke stijl op zichzelf al behoorlijk gespannen is. De actrice bleef dingen mixen met een gordijnkapsel (met een paar vers geverfde rode lokken) en een fluwelen hoofdband. Haar ultra-rokerige oogschaduw en Schemering-achtige donkere lip was de perfecte of completion.

Stewart stapte voor het laatst naar een Chanel-evenement November waar ze opnieuw haar eigen draai gaf aan de kenmerkende dubbele C’s van het merk. Zij het geheel minder punk dan haar meest recente. Haar geborduurde jasje met kraag was helemaal Frans stylish, terwijl haar toevoeging van een wijde broek en een korter wit T-shirt een sfeer van LA-cool uitstraalde. Of het nu in Manchester of Hollywood is, met of zonder tweed, KStew zal Chanel altijd op haar manier doen.

Jon Kopaloff/WireImage/Getty PhotographsLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here