Home Verbouwing wat je moet doen voordat je op vakantie gaat – Rated Individuals Weblog

wat je moet doen voordat je op vakantie gaat – Rated Individuals Weblog

0
wat je moet doen voordat je op vakantie gaat – Rated Individuals Weblog


Ervoor zorgen dat uw huis veilig is voordat u weggaat, is een belangrijk onderdeel van uw vakantievoorbereiding. Om te voorkomen dat u uw huis in een kwetsbare staat achterlaat terwijl u in het buitenland bent, hebben we een lijst samengesteld met veiligheidsmaatregelen die u moet nemen om uw eigendommen tegen diefstal en inbraak te beschermen.

Voor meer ideas voor huisbeveiliging kunt u onze weblog raadplegen op het verbeteren van de veiligheid van uw huis. Of, als u er klaar voor bent om uw huis inbraakwerend te maken, spreek vandaag nog met een ervaren vakman bij u in de buurt.

Afbeelding van een CCTV-camera

Installeer een beveiligingssysteem

Het spreekt voor zich dat het installeren van alarmen en een beveiligingssysteem de beste manier is om volledig gewapend te zijn tegen potentiële indringers. Wanneer u weg bent, kunnen alarmboxen dieven ervan weerhouden in te breken, en zullen zij u en de politie op de hoogte stellen als iemand toch probeert binnen te komen.

We raden u aan te investeren in een reservestroombron (zoals een generator) voor het geval er zich een stroomstoring voordoet terwijl u weg bent. Bekijk onze inbraakalarm bloggen voor meer informatie.

Heeft u geen inbraakalarm? Laat er een installeren voordat u op vakantie gaat, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw bezittingen veilig zijn.

VIND EEN INSTALLATEUR VAN EEN BEVEILIGINGSSYSTEEM

Maak geen reclame voor uw vakantie

Plaats niet op sociale media dat u op vakantie bent totdat u terugkomt, omdat het delen van uw afwezigheid potentiële inbrekers kan waarschuwen dat uw huis leeg is. Vermijd in het bijzonder het delen van particulars over:

  • Reis plannen
  • Waar ga je naartoe
  • De duur van uw vakantie

Criminelen gebruiken sociale media om te zoeken naar belangrijke doelwitten om in te breken. Als je on-line iets wilt posten, doe dat dan privé met goede vrienden en familie, of nadat je terug bent.

Zo beschermt u uw woning en kunt u zorgeloos uw vakantie doorbrengen.

Beveilig alle toegangspunten

Controleer vlak voordat u op vakantie gaat of alle deuren en ramen op slot zijn. Als uw deuren oud zijn, overweeg dan om te upgraden naar nachtslotsloten. U kunt ook raamsloten laten installeren voor additional veiligheid of improve uw vensters naar een veiliger mannequin.

Zorg ervoor dat eventuele schuifdeuren goed vastzitten, door pluggen of stangen toe te voegen om ze te versterken en te voorkomen dat ze open worden geforceerd.

Zorg er ten slotte voor dat uw garagedeuren op slot zijn. Voeg een hangslot toe aan een handmatige garagedeur of overweeg een slimme garagedeuropener die u vanaf uw telefoon kunt bedienen. Als u alle toegangspunten dubbel controleert voordat u vertrekt, kunt u er zeker van zijn dat uw huis is afgesloten en beschermd tegen indringers.

Improve uw sloten vandaag nog met de hulp van een plaatselijke slotenmaker:

VIND EEN LOKALE SLOTENMAKER

Laat het uw buren weten

Het is een goed idee om vertrouwde buren te laten weten dat u op vakantie gaat. Zo kunnen zij uw pand in de gaten houden of alarm slaan als er iets niet in orde is.

Indien mogelijk kunt u hen vragen om de put up of pakketten die bij uw voordeur worden verzameld, mee te nemen, omdat dit indringers kan waarschuwen dat u niet thuis bent.

In geval van nood moet u de contactgegevens bij een paar buren achterlaten, zodat zij u kunnen bereiken als u weg bent.

Beeld van twee vrouwen die over een hek praten

Schakel de verlichting op afstand in

Het instellen van timers of het op afstand bedienen van uw verlichting is een goede manier om de illusie te wekken dat u thuis bent, zelfs als u dat niet bent. Als u het licht, de television, de radio of andere apparaten aanzet, zelfs twee keer per dag een paar minuten, zal het lijken alsof uw huis bewoond is, waardoor potentiële inbrekers worden afgeschrikt om uw huis te bestormen.

Lees meer over met behulp van slimme technologie om uw huis te beschermenof spreek met een elektricien om slimme verlichting en bediening in uw huis in te stellen.

VIND EEN LOKALE ELEKTRICIEN

Sluit uw waardevolle spullen op

Investeer in een kluis waarin u uw meest waardevolle bezittingen en documenten kunt opbergen als u op vakantie gaat. Zorg ervoor dat de kluis aan een muur of vloer is bevestigd, zodat deze niet kan worden gestolen.

Wij raden u aan een gedetailleerde inventaris van uw bezittingen bij te houden (inclusief beschrijvingen en serienummers). Deze zijn belangrijk voor verzekeringsclaims als uw waardevolle spullen toch worden gestolen.

Afbeelding van een kluis in een lade met open deur en lege binnenkant

Op vakantie gaan is een spannende tijd. Voorkom rampen en geef uzelf gemoedsrust als u in het buitenland bent, door ervoor te zorgen dat u zich goed voorbereidt op uw vertrek.

Onze vakmensen zijn er om u te helpen. Vraag eenvoudig een offerte aan om aan de slag te gaan.

VIND EEN LOKALE HANDELSPERSONEELLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here