Home Cultuur Wat ik droeg: wekelijkse round-up

Wat ik droeg: wekelijkse round-up

0
Wat ik droeg: wekelijkse round-up


Fijne maandag jongens!! Ik wilde graag weer mijn dagelijkse appears to be like hier posten, dus besloot ik een wekelijkse samenvatting van mijn outfits van de week ervoor te plaatsen. Als je hyperlinks wat sneller wilt, probeer ik altijd iets toe te voegen mijn LTK dus je kunt daar direct winkelen, maar ik zal ze hier ook verzamelen, samen met maatinformatie, wat ik er leuk aan vind, en andere informatie om te proberen vragen te beantwoorden die jullie misschien hebben. Vorige week was een leuke combine van loungewear en aankleden, dus het is een echte combine van enkele van mijn favoriete stukken van de laatste tijd, van minirokjes tot sweats. πŸ’•

GROENE TRUI – DRAAGMAAT XL

Dit is een geweldige dupe voor de Free Folks-sweaters – ik heb hem in een paar kleuren en het is een van mijn favorieten geworden om in huis te loungen, mee te nemen op strandtrips voor een additional laag voor koude nachten, of om gewoon als laagje te dragen tijdens de lente. Ik heb een maat groter genomen omdat ik het geweldig outsized vind, maar ik heb een paar DM’s gekregen waarin staat dat het voor sommige van jullie te ruim was als je zoveel groter was geworden – zoveel groter, maar één maat groter als je het niet ook wilt loszittend.

GRIJZE JOGGERS – DRAAGMAAT L

Ik heb deze truien in een paar kleuren – je kunt het zwart hieronder zien in maat M, dus ze zijn niet zo wijd als deze grijze. Ik hou echt van het silhouet hiervan – ze zijn superhoog, dus ik hou van de manier waarop ze op de heupen zitten. En natuurlijk kun je het comfortniveau van boyfriend sweats niet verslaan. πŸ™‚

SMILEY SLIPPERS – DRAAGMAAT 8,5

Ik leef vrijwel op pantoffels in huis, dus mijn pantoffelcollectie is misschien iets boven het gemiddelde πŸ™ƒ maar ze zijn een van de simpele geneugten van het leven waarvan ik denk dat ik ze nooit zal opgeven haha. Deze zijn verkrijgbaar in 8 kleuren en kosten minder dan $ 20. Als je tussen twee maten in zit, raad ik altijd aan om een ​​maat groter te nemen, vooral voor alles wat pluizig is, nepbont, and so forth.

VERKORTE TANK (DRAAG MAAT M)

Deze tanktop heeft een ingebouwde bralette, zodat hij supergemakkelijk te dragen is – ik heb hem naar de sportschool gedragen, gewoon boodschappen gedaan, met een spijkerbroek aan – het is de ultieme tanktop!

ZWARTE JOGGERS (DRAAG MAAT M)

Dit is dezelfde trui als hierboven, maar dan een maat kleiner. Supergemakkelijke combinatie om boodschappen te doen als je geen zin hebt om je helemaal klaar te maken voor de dag.

WITTE TRUI (OUD – SOORTGELIJK HIER)

SANDALEN

Als je deze nog niet hebt, weet ik niet wat ik je moet vertellen: het is alsof je door de lucht loopt! Iedereen die ik ken die een paar bezit, zegt dat dit de meest comfortabele sandalen zijn die ze hebben. Een waarschuwing: ze zijn een soort verslavend tussendoortje, need als je eenmaal een paar hebt, blijf je besluiten dat je meer kleuren nodig hebt. πŸ˜‚

TOMMY HILFIGER-HOED

Ik hou van de kleur van deze hoed! Zo’n coole jaren 90-sfeer ook.

KETTING KETTING (ONDER $ 15) & EERSTE KETTING (ONDER $ 15)

Ik heb deze combinatie van kettingen vaker gedragen dan welke andere ketting dan ook. Ze kosten allebei minder dan $ 15 en ik heb ze in mattress gedragen, onder de douche, naar het strand, in het zwembad – ik heb er nooit final van gehad of problemen mee gehad!

GROENE BLOUSE (KLEINE MAAT)

Geobsedeerd door de kleur van deze satijnen prime! Het is de perfecte manier om wat lentekleuren in je garderobe te brengen – het schouder- en mouwdetail is zo mooi!

ZWARTE MINIROK (DRAAGMAAT KLEIN)

Niet gek, deze minirokjes komen terug! Er zijn zoveel manieren om ze te dragen en te combineren: sandalen, laarzen, sneakers, T-shirts, truien, tanktops. De opties zijn eindeloos!

GLITTERBEURS (ONDER $ 15)

Nadat ik een paar maanden naar de Cult Gaia-versie van deze tas had gekeken, vond ik deze dupe en besloot ik hem eens te proberen, aangezien hij maar $ 15 kostte – en ik was nog aangenamer verrast toen ik hem in handen kreeg! Geweldige lookalike en ik vind het geweldig om een ​​look voor de nacht te veranderen.

ROZE SANDALEN

Geobsedeerd door alles aan deze sandalen. Zoals je ziet… omdat ik ze 3 dagen achter elkaar droeg haha. Ze zijn ook verkrijgbaar in een mooie kellygroene kleur. Verrassend comfortabel ook! Dat is de enige manier waarop ik ze 3 dagen achter elkaar zou kunnen dragen, laten we eerlijk zijn lol.

UITGESNEDE TOP

Ik ben dol op alle creatieve uitsnijdingen in tops van dit second – ​​het geeft zelfs de eenvoudigste, neutrale outfits een stapje hoger.

CARGO KHAKI BROEK (DRAAGMAAT 26)

Ik heb het gevoel dat cargobroeken mijn voorjaarsgarderobe nieuw leven inblazen. Ik vind het geweldig hoe ze eruit zien met sandalen met bandjes; het is zo’n mooie balans tussen mannelijk en vrouwelijk. En ze passen zo good bij mooi aansluitende tops voor de lente, cropped tanktops en zelfs primary T-shirts – zoveel opties voor een moeiteloos coole combo, ongeacht je stijl.

ROZE SANDALEN

KORSET TOP (ONDER $30 – MAAT 2-4)

Dit is de ultieme prime voor de lente. Het ziet er tremendous high-end uit, dus ik kon niet geloven dat het minder dan $ 30 kostte! Verkrijgbaar in meerdere kleuren en het korsetsilhouet is zo flatterend. Ook liefde deze mouwloze versie (laatst gezien hier).

ZWARTE CHINOS (FORMAAT 28 x 32)

Dit is eigenlijk een herenbroek – ik heb web een maat 28 genomen (meestal maat 25-26 bij dames). Ik ben dol op de outsized, wijde cargobroek en dit leek me de perfecte manier om dezelfde look te krijgen voor minder geld.

BALLON CARGO-JEANS (50% KORTING! DRAAG MAAT 2)

Deze spijkerbroek (hier voor het laatst gezien) waren even uitverkocht, maar ik heb dit weekend nog eens gekeken toen ik er wat vragen over kreeg, en ze zijn weer aangevuld en te koop met 50% korting! Maten gaan snel, maar ik heb het gevonden hier te koop ook in meer maten.

ROZE BLAZER (DRAAG MAAT L – HIER LAATST GEZIEN)

Dit is weer een staaltje herenkleding – ik was op jacht naar een roze outsized blazer en vond dit pak voor minder dan $ 60 en ik moest het proberen. Ik heb hem ook in het groen en heb hem meerdere keren gedragen sinds ik hem kreeg. (Ik vond het geweldig deze combi voor als de zomer aanbreekt.)

PARELHOEPELS (ONDER $ 10)

ROZE DALINGSOORBELLEN

ROZE SANDALEN

ROZE BIJGEKORT SWEATSHIRT (ONDER $30 – DRAAG MAAT M)

Ik hou van deze cropped sweater! Wordt geleverd in meerdere kleuren. Dit merk wordt snel een van mijn favorieten voor comfortabele truien en gezellige breisels. Ze maken ook enkele van de kortere ritsen die ik onlangs heb gedeeld – heel veel schattige silhouetten en geweldige prijzen.

NEON GELE KORTE KORTING: (ONDER $25 – DRAAG MAAT S)

Dit zijn waarschijnlijk de beste dupe die ik heb gevonden voor mijn FP Approach Dwelling-short! Ik heb afgelopen zomer eigenlijk in de FP-versie gewoond – deze zijn een beetje beter geprijsd en zijn dol op alle kleuren. Hoe goed is deze neon!? Tremendous hoge taille en zeer comfortabel.

SNEAKERS

Ik draag Ultraboosts al jaren – het zijn zonder twijfel de meest comfortabele sneakers voor naar de sportschool of voor trainingen. Ben momenteel ook geobsedeerd door alle mooie lentekleuren! Ik hou van deze combinatie van oranje en roze.

NIKE-SNEAKERS

Ik heb vorige week ook deze mooie Nikes gekregen – ik ben dol op het mooie kleurenpalet! Ik heb het gevoel dat nieuwe sneakers de beste manier zijn om te garanderen dat ik naar de sportschool blijf gaan en blijf sporten πŸ˜‚ iemand anders?

Hier heb ik een aantal van mijn favorieten van afgelopen week gelinkt. Laat het me weten als je vragen hebt over een van deze stukken:


XX, ChristineLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here