Home Cultuur Wat ik droeg: alles wat ik inpakte voor Florida

Wat ik droeg: alles wat ik inpakte voor Florida

0
Wat ik droeg: alles wat ik inpakte voor Florida


Hallo jongens! We zijn internet terug van ons familiereisje naar Florida – het was zo leuk om tijd door te brengen met ons gezin en de kinderen. We brachten daar een week door en ik wilde jullie alle outfits laten zien die ik had ingepakt voor het strand en diners, enz.

DETAILS: ROZE KNOP OMHOOG (minder dan $ 30 – XL) | DENIM SHORTS (onder $ 30 – S) | PRADA-ZONNEBRIL | DE TOTE-TAS | STUART WEITZMAN PEARL-DIA’S

Ik houd momenteel helemaal van felle kleuren en onlangs vond ik dit outsized roze overhemd met knoopsluiting op Amazon voor minder dan $ 30 (maat XL.) Ik ben dol op de pasvorm en kan alleen over zwemkleding worden gedragen of zoals ik het hier heb gestyled met deze langere lengte korte spijkerbroek (maat S.) Heb onlangs ook deze mesh gekregen Marc Jacobs draagtasIk hou van de felle kleur voor de zomer!

DETAILS: GAAS KORSET TOP (minder dan $ 50, maat (2-4)) | DENIM SHORTS (minder dan $ 30 – S | STUART WEITZMAN PEARL-DIA’S | WITTE MINITAS (minder dan $ 20)

Ik ben hier geobsedeerd door doorzichtige mouw corset high (Ik heb het in blauw en wit!) Ik heb het felblauwe ingepakt voor onze reis korte spijkerbroek – Ik ben momenteel helemaal weg van de langere shorts met “dad”-pasvorm en dit paar kost minder dan $ 30 en is verkrijgbaar in meerdere wassingen. Ik heb deze gehad Stuart Weitzman parelglaasjes nu al 3 zomers en het zijn nog steeds mijn meest gedragen sandaal! Ze passen goed bij zoveel appears to be like en zijn ook in andere kleuren verkrijgbaar. Ik vond dit vergelijkbaar en meer betaalbaar paar voor minder dan $ 15 hier.

DETAILS: OVERSIZED GRAPHIC TEE (verkocht buiten maat XL) | OVERSIZED DENIM SHORTS (minder dan $ 100 – maat 26) | PRADA-ZONNEBRIL | DIOR-PLATFORMSANDALEN

Een outsized kleurrijk T-shirt is mijn favoriet op vakantie om over zwemkleding te dragen of te combineren met een korte broek voor een informal look! Degene die ik draag is nu uitverkocht 🙁 maar ik heb een aantal schattige soortgelijke outsized T-shirts gelinkt hier En hier.

DETAILS: DIOR EMMERHOED | WITTE ZONNEJURK (minder dan $ 25 – één maat) | NETTOTE BAG (minder dan $ 20) | DIOR-PLATFORMSANDALEN

Vond dit schattig witte zomerjurk (minder dan $ 25) om te dragen naar het zwembad en het strand. Het is beslist transparanter, dus ik vond het het beste om over zwemkleding te dragen. Dit draagtas van mesh is de beste strandtas – hij is groot genoeg voor al onze spullen voor de dag en kost minder dan $ 20! Het is ook verkrijgbaar in talloze andere kleuren en is een onmisbaar onderdeel geworden om mee te nemen als we op vakantie gaan.

DETAILS: ROZE KNOP OMHOOG (minder dan $ 30 – XL) | NEON BLOEMEN BIKINI (minder dan $ 25 miljoen)| NETTOTE BAG (minder dan $ 20) | GROENE KORTE KORTING (minder dan $ 50 – S) | PRADA-ZONNEBRIL | DIOR-PLATFORMSANDALEN

Deze schattige neon ingepakt bloemenbikini bij Amazon (minder dan $ 25), bestelde ik het medium en de high is gemakkelijk verstelbaar met de strik aan de achterkant. Ze hebben ook een versie met hoge taille van de print hier. Deze groene korte broek zijn van Abercrombie en minder dan $ 50! Ze hebben eigenlijk een bijpassend overhemd met knoopsluiting voor een set, maar ik wilde ze mixen en matchen met het felroze exemplaar dat ik heb.

DETAILS: BLAUWgroen CROP TOP (S) | BLAUWE ROK (S) | STUART WEITZMAN PEARL-DIA’S

Ik wilde een paar luxere gadgets voor diners en om wat foto’s te maken aan het strand – ik vind het geweldig hoe helder dit blauwgroen 2-delige stuk is rok En crop-topje set is en ik heb de relaxation van de look simpel gehouden met parelglaasjes en dit micro-Chanel-tasje.

DETAILS: ZONNEJURK MET LANGE MOUWEN (S) | PRADA-ZONNEBRIL | TRANSPARANTE HIELEN

Ik heb het ook zo lang gehad zomerjurk voor de reis – ik ben dol op de gemengde bloemenprints en er zit een lichte glans in de jurk, die zo mooi is als hij in het licht valt. Ik heb het simpel gehouden met de accessoires voor deze transparante hakken en deze nude YSL microtas.

DETAILS: JURK MET ÉÉN SCHOUDER (S) | BLAUWE VEGAN GERUITE TAS |STUART WEITZMAN PEARL-DIA’S

Dit jurk is een van mijn favoriete merken Hemant en Nandita – ik ben dol op de halslijn met één schouder en de bloemenprint. Je kunt hem gemakkelijk stylish of informal aankleden met hakken of sandalen. Ik combineerde hem met deze veganistische scrunchtas van Simon Miller, die nu uitverkocht is, maar ik heb dezelfde kleur en hetzelfde patroon in een andere stijl gekoppeld hier.

Hier zijn enkele van de hieronder gelinkte stukken! Laat het me weten als je vragen hebt over een van deze stukken:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here