Home Zelfverbetering Sheila Heen — Hoe je de moeilijke kunst van het ontvangen (en geven) van suggestions onder de knie krijgt (#703)

Sheila Heen — Hoe je de moeilijke kunst van het ontvangen (en geven) van suggestions onder de knie krijgt (#703)

0
Sheila Heen — Hoe je de moeilijke kunst van het ontvangen (en geven) van suggestions onder de knie krijgt (#703)


Illustratie through 99ontwerpen

Sheila Heen heeft de afgelopen dertig jaar gewerkt aan het begrijpen hoe mensen beter met conflicten om kunnen gaan, met een bijzondere specialiteit in moeilijke gesprekken.

Zij is oprichter van Triade adviesgroepeen professor aan de Harvard Legislation Faculty, en co-auteur van Bedankt voor de suggestions: de wetenschap en kunst van het goed ontvangen van suggestions (zelfs als het off-base, oneerlijk, slecht geleverd is en, eerlijk gezegd, je niet in de stemming bent), met Douglas Stone, en Moeilijke gesprekken: hoe u kunt bespreken wat het belangrijkst is, met Douglas Stone en Bruce Patton (met een nieuw bijgewerkt derde editie dat in augustus werd uitgebracht).

Sheila en haar collega’s bij Triade werk samen met leiders en organisaties om hun vermogen op te bouwen om de gesprekken te voeren die er het meest toe doen. Tot haar cliënten behoorden Pixar, American Specific, de NBA, het Hooggerechtshof van Singapore, het Witte Huis van Obama en theologen die worstelden met de aard van de waarheid en God.

Haar drie kinderen leren haar dagelijks onderhandelen. Mijn eerste gesprek met Sheila kun je vinden op tim.weblog/SheilaHeen.

Geniet ervan!

Beluister de aflevering op Apple-podcasts, Spotify, Bewolkt, Podcast-verslaafde, Pocketcasts, Castbox, Google Podcasts, Amazon-muziek, of op je favoriete podcastplatform. Jij kan bekijk hier het interview op YouTube.

Wordt gesponsord door Noordse natuurproducten Ultieme Omega visolie, Helix-slaap premium matrassen, en ShipStation verzendsoftware.

Het transcript van deze aflevering vind je hier. Transcripties van alle afleveringen vind je hier.

#703: Sheila Heen — Hoe je de moeilijke kunst van het ontvangen (en geven) van suggestions onder de knie krijgt


Deze aflevering wordt u aangeboden door Noordse natuurproductenhet finest verkopende visoliemerk in de VS! Meer dan 80% van de Amerikanen krijgt niet genoeg omega-3-vetten uit hun dieet. Dat is een probleem omdat het lichaam geen omega-3 vetzuren kan produceren, een belangrijke voedingsstof voor de celstructuur en -functie. Nordic Naturals misplaced dat probleem op met hun Door artsen aanbevolen ultieme Omega-visolieformule voor de gezondheid van het hart, de hersenfunctie, ondersteuning van het immuunsysteem en meer. Final Omega wordt uitsluitend gemaakt van 100% in het wild gevangen sardines en ansjovis. Het is ongelooflijk puur en fris, zonder visachtige nasmaak. Alle visolieproducten van Nordic Naturals worden aangeboden in de moleculaire vorm van triglyceriden, de vorm die van nature in vis voorkomt en de vorm die uw lichaam het gemakkelijkst opneemt.

Ga naar Nordic.com en ontdek waarom Nordic Naturals het finest verkopende omega-3-merk in de VS is. Gebruik promotiecode TIM voor 20% korting op uw bestelling.


Deze aflevering wordt u aangeboden door ShipStation. Verkoop je spullen on-line? Dan weet je wat een pijn het verzendproces is. ShipStation is gemaakt om uw leven gemakkelijker te maken. Of u nu verkoopt op eBay, Amazon, Shopify of meer dan 100 andere populaire verkoopkanalen, ShipStation geeft u toegang tot al uw bestellingen vanaf één eenvoudig dashboard en werkt met alle grote vervoerders, lokaal en wereldwijd, inclusief FedEx , UPS en USPS.

Tim Ferriss Present-luisteraars mogen het proberen ShipStation free of charge gedurende 60 dagen. Bezoek gewoon ShipStation.com/Tim!


Deze aflevering wordt u aangeboden door Helix-slaap! Helix werd verkozen tot beste totaalmatras van 2022 door GQ tijdschriftBedrade, en appartementtherapie. Met Helix, er is een specifieke matras die aan de unieke comfortbehoeften van ieder lichaam voldoet. Doe gewoon hun quiz—slechts twee minuten om te voltooien—die aansluit bij uw lichaamstype en slaapvoorkeuren, zodat u de perfecte matras kunt vinden. Ze hebben 10 jaar garantie en je magazine het honderd nachten uitproberen, zonder risico. Ze halen het zelfs van je op als je het niet leuk vindt. En nu biedt Helix 20% korting op alle matrasbestellingen plus twee free of charge kussens bij HelixSleep.com/Tim.


Wil horen Sheila’s laatste optreden op dit programma? Luister eens op ons gesprek waarin we drie categorieën van moeilijke gesprekken bespraken: nieuwsgierigheid overbrengen zonder neerbuigend over te komen, een gemeenschappelijke foundation vinden te midden van een verbroken verbinding, de scripts voor slechte excuses herschrijven, gedragsverwachtingen stellen, obstakels presenteren als gedeelde problemen, schuldabsorbeerders versus verwijten -shifters, en nog veel meer.

#532: Sheila Heen van het Harvard Negotiation Venture – Hoe je door moeilijke gesprekken kunt navigeren, de subtiele kunst van het verontschuldigen en een krachtige uitdaging van 60 dagen

Wat was je favoriete citaat of les uit deze aflevering? Laat het me weten in de reacties.

SCROLL HIERONDER VOOR LINKS EN TOON OPMERKINGEN…

GESELECTEERDE LINKS UIT DE EPISODE

LAAT NOTITIES ZIEN

 • (07:01) Gesprekken Zijn de relatie.
 • (08:12) Hoe moeten we over suggestions praten?
 • (11:16) De vraag de-escaleren.
 • (13:30) Suggestions over het beschuldigen van slachtoffers voor de nieuwe editie van Moeilijke gesprekken.
 • (28:48) Hoe ik ben omgegaan met suggestions van lezers (en proeflezers).
 • (41:18) Gebruik maken van de drie soorten suggestions.
 • (49:05) Moeilijke suggestions ontvangen? Een vriend bellen.
 • (54:36) Al vroeg in het datingspel een goede/slechte match ontdekken.
 • (00:59:30) Hoe ik traditioneel met conflicten en stress omga.
 • (1:07:50) Het raadsel van de bron van suggestions.
 • (1:09:03) Drie getriggerde reacties op suggestions.
 • (1:12:09) De jij en ik combinatie.
 • (1:20:16) Hoe ziet resolutie eruit?
 • (1:22:52) Het Gottman Instituut.
 • (1:29:35) Omgaan met de onoplosbare wrijvingen in een relatie.
 • (1:33:41) De verkering van Sheila’s zus.
 • (1:37:11) Een honger naar wraakzucht en andere dealbreakers.
 • (1:43:31) Leren vanuit het consolation van onze sterke punten.
 • (1:45:43) Perspectief vanuit drie posities.
 • (1:47:09) Hoe je positieve bekrachtiging kunt uitbreiden.
 • (1:51:26) Suggestions geven zonder een gevecht te beginnen.
 • (1:55:12) Als leider ‘één ding’-vragen stellen.
 • (1:57:43) Bent u zich bewust van uw behoefte aan suggestions?
 • (2:02:13) Gedachten scheiden.

MEER SHEILA HEEN CITAAT UIT HET INTERVIEW

“Ken je die handspiegel die je in kapperszaken of kapsalons tegenkomt? De reden dat we deze spiegelvorm gebruiken, is omdat wanneer de kapper of de haarstylist het aan je laat zien, ze je de achterkant van je hoofd laten zien. Ze draaien je rond zodat je in de spiegel kunt kijken en iets kunt zien dat je zelf niet kunt zien. Een eerlijke spiegel zijn, betekent dat je een vriend vraagt ​​om je te helpen zien wat er goed zou kunnen zijn aan deze suggestions.”

– Sheila Heen

“We hebben enig bewijs gevonden dat suggereert dat, in termen van gevoeligheid voor suggestions, hoe boos we worden en hoe lang het duurt voordat we herstellen, dat tot wel 3.000 procent kan variëren.”

– Sheila Heen

‘Een deel van wat je probeert te achterhalen als je aan het daten bent, is…’ . . ‘Wie ben ik in deze relatie nu deze zich begint te ontwikkelen? Vind ik de manier waarop ik ben in deze relatie en de manier waarop ik kom opdagen leuk? ”

– Sheila Heen

“Er is een punt waarop je moet beslissen: ‘Als ik aanneem dat deze persoon niet zal veranderen, kan ik daar dan mee leven?’ Kunnen we daar allemaal mee leven?’”

– Sheila Heen

“We hebben de grootste emotionele reactie op het evaluatiegedeelte omdat we er een hekel aan hebben om beoordeeld te worden. Het is moeilijk. Het is heel moeilijk om je beoordeeld te voelen, dus we horen het snel in alles.”

– Sheila Heen

“Voor sommige mensen is een deel van wat hen een veilig of gerustgesteld gevoel geeft in een relatie, het laten schommelen van de boot. Ik heb een aantal van dat soort relaties gehad, waarbij het schommelen van de boot zodat we iets te verwerken hebben, ervoor zorgt dat ik me met jou verbonden voel. Het laat opnieuw zien dat het je iets kan schelen. En die verwerking, emotionele verwerking, gaat naar een plek die voor mij prettig en geruststellend is.”

– Sheila Heen

MENSEN VERMELD

De Tim Ferriss-show is een van de populairste podcasts ter wereld met meer dan 900 miljoen downloads. Het is drie keer geselecteerd voor ‘Beste van Apple Podcasts’, het is vaak de nummer 1 interviewpodcast van alle Apple Podcasts en staat bij vele gelegenheden op nummer 1 van de meer dan 400.000 podcasts. Als je free of charge naar eerdere afleveringen wilt luisteren, ga dan naar deze pagina.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here