Home Reis Reizen voor feesten en speciale evenementen

Reizen voor feesten en speciale evenementen

0
Reizen voor feesten en speciale evenementen


Jaipur India

Reizen voor unieke of jaarlijkse evenementen is een van de meest populaire redenen waarom mensen reizen, dus deze week delen Patrick en Matt enkele eigenzinnige voorbeelden van speciale evenementen en feestelijke verkenningen.

Je kunt de podcast hier op deze pagina of op een van deze companies beluisteren: iTunes, Google Spelen, Spotify, Stikster.

Bizarre Journey is een podcast in een podcast en mijn poging om enkele van de leuke mysteries en vreemde plekken van reizen te beschrijven en te delen. Patrick Kozicky, een collega-podcaster en goede vriend, helpt mij op deze ontdekkingsreis.

Over Patrick

Patrick Kozicky woont in Minneapolis, Minnesota. Hij is ensemblelid bij DalekoArts, een theatergezelschap gevestigd in Minnesota. Hij is ook co-presentator en co-producent van Homo’s doen de D, een Disney-podcast met een LGBTQ+-oogpunt. Hij houdt van reizen, lezen, honden en popcorn. Passies zijn onder meer vrijwilligerswerk, sociale rechtvaardigheid en kunsteducatie. Als hij niet druk bezig is met het redden van de wereld (of in ieder geval de wereld van zichzelf redden), leest hij graag over mysteries of echte misdaad, en blijft hij laat op om horrorfilms te kijken. (met popcorn uiteraard).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here