Home Cultuur Ja, u kunt uw sportkleding meenemen buiten de sportschool. Hier leest u hoe u het kunt stylen voor de lente

Ja, u kunt uw sportkleding meenemen buiten de sportschool. Hier leest u hoe u het kunt stylen voor de lente

0
Ja, u kunt uw sportkleding meenemen buiten de sportschool.  Hier leest u hoe u het kunt stylen voor de lente


Deze activewearset + outsized blazer (minder dan $ 60) is een van mijn favoriete combo’s voor de lente – de kleur is mooi pastelblauw en de kwaliteit is geweldig!

Geobsedeerd door deze Coach-tas met jaren 90-sfeer! Deze ook classic cateye-zonnebril zijn zo leuk en minder dan $ 10! De vorm is tremendous schattig en ze zijn ook verkrijgbaar in talloze andere lens- en brilkleuren.

CRÈME GERIBDE SHORTS SET (ONDER $ 40 – DRAAG MAAT S)
BLAUWE BLAZER (ONDER $60 – DRAAG MAAT L)
WITTE CATEYE ZONNIES (ONDER $ 10)
BLAUWE COACHTAS
SOKKEN (ONDER $ 15)
VEJA SNEAKERS

Na het dragen van de leggings versie van deze crèmekleurige, geribbelde activewear-set die ik tijdens de herfst en winter een ton had gegeven, verkocht ik mezelf toen ik de korte versie voor lente en zomer. Ik heb hem in bruin, blauw en oranje en heb hem afgelopen zomer zo vaak gedragen. Het kost minder dan $ 40 en is verkrijgbaar in veel meer kleuren (draagmaat small). Het is zo’n veelzijdige activewear-set die van de sportschool tot een informal alledaagse outfit kan worden gedragen. Ik ben dol op de bijpassende units gecombineerd met outsized blazers (de perfecte laag om de overgang tussen seizoenen te vergemakkelijken!) Ik ben hier geobsedeerd door outsized pastelkleurige blazer Ik vond op Amazon voor minder dan $ 60! (Hier heb ik het ook in huidskleur – Ik heb in beide een giant gekregen voor een additional boxy-pasvorm.)

Ik was op zoek naar een lichtblauwe tas voor dit seizoen en had deze op het oog Coach tas en was geschokt toen ik het op Amazon vond. Ik hield van de vorm en kleur van deze. Het komt ook in andere leuke kleuren zoals groente En roze. Wat een schattig tasje voor de lente en zomer!

Wat vind jij van deze lentelook? Laat het me hieronder weten in de reacties 🙂


xx, Christine

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here