Home Domotica Hoe u uw Money App-account kunt sluiten

Hoe u uw Money App-account kunt sluiten

0
Hoe u uw Money App-account kunt sluitenAls u geld moet overmaken naar vrienden en familie, maakt Money App het vrij eenvoudig: internet als andere betalingsplatforms is het verzenden en ontvangen van geld met Money App snel en gemakkelijk, omdat het rechtstreeks naar uw bankrekening of uw Money Card gaat.

Als u Money App echter niet zo vaak gebruikt, van plan bent over te stappen naar een andere peer-to-peer betalingsapp zoals Venmo of Zelle, of als u zich zorgen maakt over de veiligheid van het platform, kunt u overwegen uw Money App-account te verwijderen. Het is gemakkelijk te doen en u kunt het op elk gewenst second verwijderen, maar zorg er wel voor dat u dit om de juiste redenen doet.

Is Money-app veilig?

Om die vraag te beantwoorden is tweeledig: ten eerste het bedrijf dat de app maakt, Block Inc., maakt gebruik van encryptie en fraudedetectie op hun platform. Dit betekent dat zelfs als u de app op openbare wifi gebruikt, uw gevoelige gegevens beschermd zijn. En als uw gegevens in gevaar komen, moeten de systemen van Money App dit bovendien opmerken en u waarschuwen voor eventuele fraude.

Aan de andere kant maakte Block Inc. onlangs bekend aan de Safety and Change Fee (SEC) afgelopen jaar dat zij een inbreuk op de beveiliging hebben geleden. Een deel van de informatie die bij de inbreuk werd buitgemaakt, omvatte volledige namen, makelaarsrekeningnummers, waarden en bezittingen van de makelaarsportefeuille, en één dag aandelenhandel. De inbreuk trof 8,2 miljoen huidige en voormalige gebruikers van Money App. Gelukkig zijn gegevens zoals gebruikersnamen, wachtwoorden, geboortedata, burgerservicenummers, adressen en bankrekeningen niet in gevaar gebracht.

Hoewel dat de mogelijkheid van een nieuwe inbreuk op de beveiliging van Money App in de toekomst niet uitsluit, lijkt Money App op dit second ongeveer internet zo veilig te gebruiken als elk ander vergelijkbaar platform. Als u zich niet meer op uw gemak voelt bij het gebruik van de app, kunt u op elk gewenst second uitbetalen en uw account verwijderen. Dat gezegd hebbende, hoeft u niet noodzakelijkerwijs alleen om veiligheidsredenen over te schakelen naar zoiets als Venmo.

U hoeft de Money App niet te verwijderen om andere platforms te gebruiken

Als je weet dat je de Money App in de toekomst niet meer gaat gebruiken, misschien omdat je vrienden allemaal een ander platform zoals Zelle of Venmo gebruiken, verwijder dan zeker je account. Dat doe je echter niet hebben ook al ga je er geen gebruik van maken. Het kan zelfs lastiger zijn om uw account te verwijderen als u contacten heeft die er gebruik van maken: misschien moet u af en toe iemand terugbetalen, of moeten zij u geld sturen, en gebruiken zij alleen de Money App. Het kan handig zijn om uw account bij de hand te hebben.

In dit geval kunt u uw Money App-rekening altijd laten uitbetalen bij uw financial institution, zodat er geen geld ongebruikt blijft. Het is hoe dan ook aan jou.

Hoe u uw Money App-account kunt uitbetalen

De eerste stap bij het sluiten van uw Money App-account is ervoor zorgen dat u geld overmaakt naar uw bankrekening. Om dit te doen, opent u de Money App en tikt u vervolgens op de Bankieren tabblad.

Hier zie je een knop met de tekst Uitbetalen. Al het geld dat momenteel op uw Money App-account staat, wordt overgemaakt naar uw gekoppelde bankrekening. Als u aandelen of Bitcoin heeft, moet u deze verkopen voordat u uw account sluit.

Hoe u uw Money App-account kunt sluiten

Nadat u uw geld heeft uitbetaald, kunt u uw account sluiten. Ga hiervoor naar de Betaal tabblad (degene die op een $ lijkt) en tik op het accountpictogram rechtsboven. Tik hier op Steunen selecteer vervolgens Iets anders. Scroll vervolgens naar beneden Account instellingenen kies vervolgens de optie die zegt Sluit mijn Money App-account.

U ziet een waarschuwing waarin staat dat u uw account sluit Money App-account zal ook uw uitschakelen $Cashtag. Tik op om door te gaan Bevestigen. Uw Money App-account zou nu gesloten moeten zijn en u kunt de app van uw telefoon verwijderen.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here