Home Reis Hoogtepunten en ideas die u niet magazine missen voor iedereen

Hoogtepunten en ideas die u niet magazine missen voor iedereen

0
Hoogtepunten en ideas die u niet magazine missen voor iedereen


  • 2131 Pan-Amerikaans plein
    San Diego, CA 92101

Het Comedian-Con-museum in Het Balboapark in San Diego geeft followers van stripboeken, sciencefiction en kunst unieke kansen om deze populaire kunstvormen te vieren, te leren en ondergedompeld te raken.

Het museum maakt deel uit van de iconische Comedian-Con Worldwide-conventie, die slechts één keer per jaar in San Diego plaatsvindt, dus het museum is de perfecte plek voor zowel followers als nieuwelingen om het hele jaar door tentoonstellingen te ervaren en praktijkgericht te leren.

De verbazingwekkende tentoonstellingen laten het belang zien van strips, anime, superhelden in de popcultuur en nog veel meer. Maar pas op, ze veranderen en wisselen om de paar maanden. Je zult willen zien wat er te zien is op de dag dat je het bezoekt, maar er zijn onder meer Spider-Man, Pac-Man-spellen die je kunt spelen, Stan Lee, anime en nog veel meer te zien.

Je hoeft echt geen fan van stripboeken te zijn om van dit museum te genieten, maar het helpt wel om enige bekendheid met de popcultuur of waardering voor kunst te hebben. Als je geïnteresseerd bent in videogames, het fantasy-genre of sciencefiction, dan is dit zeker een geweldige plek om een ​​paar uurtjes te verkennen.

En als je al in de stad bent voor Comedian-Con Worldwide, zijn er tijdens congresdagen meestal further speciale evenementen in het museum.

Exposities veranderen regelmatig gedurende het jaar. Wat we hier laten zien, kan tijdens uw bezoek anders zijn.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here