Home Verbouwing Hoe u uw garagedeur kunt upgraden in 6 eenvoudige stappen!

Hoe u uw garagedeur kunt upgraden in 6 eenvoudige stappen!

0
Hoe u uw garagedeur kunt upgraden in 6 eenvoudige stappen!


In deze video behandel ik een undertaking dat de aantrekkelijkheid van mijn huis drastisch zal verbeteren. Vandaag ben ik mijn garagedeuren aan het schilderen. Dit is een eendaags undertaking en het is heel eenvoudig, dus als het op je to-do-lijst staat, dan hoop ik dat het documenteren van mijn proces je helpt het vertrouwen en de motivatie te krijgen. Laten we erop ingaan.

Laten we de storage opnieuw schilderen!

garagedeur
Hoe u uw garagedeur kunt upgraden in 6 eenvoudige stappen! 8

Dingen die ik heb gebruikt om mijn garagedeur te upgraden

  • Verf
  • Afwasmiddel
  • Schrobborstel
  • Zelfklevende drap
  • Verfspuit

Stap 1: De garagedeuren voorbereiden op schilderen door {hardware} te verwijderen

Laat ik u eerst een duidelijk beeld geven van mijn opstelling. Ik heb twee deuren en begon met het opruimen van alles wat ik kon aan de voorkant en gebruikte vervolgens mijn blazer om al het losse vuil en gras eruit te halen. Ik wil niet dat het tegen de deuren waait als ze nog natte verf hebben.

Vervolgens begon ik dingen te verwijderen die ik niet geverfd wilde hebben… zoals het toetsenbord. Bij de meeste hiervan verwijdert u de batterijklep en is er een schroef om los te draaien.

Vervolgens begon ik met het verwijderen van de {hardware}. Deze jongens zijn slechts decoratieve metalen bandjes die zijn vastgeschroefd. Na de eerste ben ik echter gestopt omdat de volgende stap het grondig reinigen van de deuren is en ik dacht dat als ik de {hardware} aan zou laten, ze tegelijkertijd goed zouden worden geschrobd.

garagedeur 1
Hoe u uw garagedeur kunt upgraden in 6 eenvoudige stappen! 9

Stap 2: De deuren reinigen

Oké, veroordeel mij niet op hoe vies deze deuren zijn. Het is nog nooit bij me opgekomen om mijn garagedeuren een wasbeurt te geven, maar het is nu toegevoegd aan de reguliere to do-lijst! Voor deze stap gebruikte ik een emmer met wat ochtendzeep erin. Ik raad aan een schrobborstel met een handvat te kopen om het gemakkelijker te maken. Deze kan zelfs worden aangesloten op een slang, wat greatest gaaf is. Hoewel ik die functie niet heb gebruikt. Ik heb ervoor gezorgd dat het weer ook weer wit wordt, need dat kost verf, maar verf blijft nergens aan plakken waar vuil op zit.

Na het schrobben volgde ik het met een goede spoeling om alle zeep eraf te krijgen voordat ik begon met het verwijderen van alle {hardware}. Nu moest ik de {hardware} achter de {hardware} opruimen toen ik deze verwijderde, zodat je kunt bellen of je hem aan wilt laten staan ​​of niet. Wees voorzichtig als u met uw blote handen over de gaten gaat, omdat bij sommige gaten metaal is gerafeld door het slaan van het gat.

Vervolgens droogde ik het af. Je kunt een blazer of een doek gebruiken, je wilt gewoon een mooi droog oppervlak waar tape en verf aan kunnen blijven plakken. Een tip is echter om de deur op een goede werkhoogte te zetten, in plaats van laag te gaan zitten als dat niet nodig is.

garagedeur 2
Hoe u uw garagedeur kunt upgraden in 6 eenvoudige stappen! 10

Stap 3: Het huis beschermen tegen verf

Oké, laten we nu het huis beschermen. Hoewel ik de kleur van deze steen haat, wil ik hem niet blauw. Je kunt een rol van dit geweldige plakkerige plastic pakken, waarin al tape aan de bovenkant is ingebouwd. Zo hoef je hem alleen maar uit te rollen en op de gewenste plek te plakken. Mijn plan is om de deur en het weerstrippen allemaal in dezelfde kleur te schilderen, maar dan de bekleding in een andere kleur te schilderen. Ik maskeer vanaf het midden van de trim, dus ik hoef me geen zorgen te maken over de nauwkeurigheid. Dit betekent dat ik verf op de bekleding spuit en er later overheen schilder.

Voorlopig loop ik deze rol helemaal rond tot ik op de bodem kom. Het is heel snel en gemakkelijk. Ik knip het overtollige materiaal af en vouw het laken open. Weet dat deze draplengte in verschillende maten verkrijgbaar is. U wilt minimaal 12 inch om uw huis te beschermen. Mijn winkel heeft slechts 18” dus daarom is de mijne groter. Het plakt uitstekend aan dingen als deze steen, maar je kunt ook altijd een paar stukjes afplaktape gebruiken om ervoor te zorgen dat het niet opblaast tijdens het schilderen.

Terwijl ik de tape eruit haalde, ging ik naar de onderkant van de deur en maskeerde de onderste pakking. Nogmaals, ik til de deur op zodat ik staand kan werken in plaats van gehurkt… Ik zorg er eerst voor dat de pakking helemaal droog is, maar dan gebruik ik wat afplaktape aan de buitenkant om tot aan het start van de garagedeur te plakken.

garagedeur 3
Hoe u uw garagedeur kunt upgraden in 6 eenvoudige stappen! 11

Stap 4: Het beton beschermen tegen verf

Oké, we hebben het huis en de pakking beschermd. Het laatste wat we moeten beschermen is het beton. Voor dit soort situaties bewaar ik altijd een groot vel karton in mijn storage. Ik pakte het huge en legde het neer tot aan de rand van de deuropening. Als je niet over een groot laken beschikt

dit zou dan ook werken als je een paar dozen aan elkaar plakt. Of leg nog een strook plasticfolie neer.

Stap 5: Beginnen met het schilderen van de garagedeur

En dat alles leidt tot schilderen. Voorbereiding is ongeveer 90% van dit werk, maar het is wat een goede, duurzame afwerking bepaalt, dus beknibbel er niet op. Ik ga mijn Wagner Management Professional 170 gebruiken om op mijn verf te spuiten, maar weet dat een HVLP zoals de 3500 of zelfs een curler zoals de ez-roller ook zou werken. Ik zette snel mijn pistool op, wat leuk en eenvoudig is, en plaatste vervolgens mijn verfcontainer van één gallon in een emmer van 10 gallon. Dit is voor het geval ik hem omgooi, zodat er geen verf op mijn oprit komt.

Toen ben ik begonnen met spuiten! Ik heb ervoor gekozen om verticaal te gaan, omdat de panelen op mijn deuren verticale lijnen hebben. Welke kant je ook opgaat, je wilt streven naar een overlap van 50%. Als u dat doet, heeft u slechts één verflaag nodig. Met mijn spuit kostte het me minder dan 3 minuten per kant. Als je geïnteresseerd bent in een airless, dan raad ik zeker aan om deze Wagner 170 te bekijken.

Het beschikt over hoogefficiënte airless-technologie die overspray tot 55% vermindert in vergelijking met traditionele airless spuittoestellen, terwijl het zachtere spuitwater levert, de controle verbetert en een consistentere afwerking biedt. Het is de perfecte aanvulling voor de huiseigenaar die geld wil besparen door zelf klussen te doen in plaats van een aannemer in te huren.

Een tip is: direct nadat je klaar bent met schilderen, zet je de deur omhoog! Zo droogt het vlak en als je een beetje zwaar spuit, druipt de verf niet.

Oh, ik vergat te vermelden welke soort verf. Het is niets bijzonders. Elke latexverf voor buiten zal prima werken.

garagedeur 5
Hoe u uw garagedeur kunt upgraden in 6 eenvoudige stappen! 12

Stap 6: Het schilderen van de garagedeurbekleding

Nadat ik dat volledig had laten drogen, scheurde ik het plastic rond de deuren af ​​en begon ik aan de laatste verfstap, namelijk het schilderen van de bekleding. In dit stadium zul je zien dat ik al die blauwe overspray uit de vorige stap doorneem. Ik heb dit met een curler aangebracht en het enige wat echt opvalt is dat ik persoonlijk mijn tochtstrip en het sierstuk ervan, blauw, heb gelaten, maar een andere optie is dat je de garagedeur omhoog kunt brengen tijdens het schilderen van de sierlijst en alles zo kunt schilderen dat het bij de sierlijst previous.

Conclusie

Laten we een stap achteruit doen en de verandering bewonderen. Man, die steen is nu nog vreselijker haha, maar daar iets mee doen magazine wel aan het lijstje toegevoegd worden. Ik hou absoluut meer van blauw dan van saai beige, en wat een eenvoudig proces voor zo’n drastische verandering. Als je garagedeuren hebt die een make-over nodig hebben, dan hoop ik dat deze video je inspireert om er het volgende mooie, verweerde weekend mee aan de slag te gaan.

Ik zie je bij mijn volgende undertaking. Bekijk de plannen vermeld op mijn web site voor inspiratie voor uw volgende undertaking!

garagedeur ervoor
Hoe u uw garagedeur kunt upgraden in 6 eenvoudige stappen! 13
garagedeur na
Hoe u uw garagedeur kunt upgraden in 6 eenvoudige stappen! 14

Materialen die ik heb gebruikt om mijn garagedeur te upgraden

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here