Home Mode Hoe u uw designertas op de juiste manier schoonmaakt

Hoe u uw designertas op de juiste manier schoonmaakt

0
Hoe u uw designertas op de juiste manier schoonmaakt


Designer portemonnees, zoals Louis Vuittonof Chanel staan ​​bekend om hun kwaliteit, luxe materialen en natuurlijk hun populaire naam. Designerhandtassen zijn een investering en het regelmatig schoonmaken van uw designerhandtas is essentieel om deze in goede staat te houden.

Na verloop van tijd kunnen vuil, stof en roet uit de omgeving zich ophopen aan de buitenkant en binnenkant van uw tas. De oliën van uw huid kunnen er ook voor zorgen dat de materialen bederven en dat er voorwerpen op of in de huid kunnen worden gemorst. Gelukkig kan het weten hoe je je tas op de juiste manier schoonmaakt, ervoor zorgen dat je designertas in een zo goed als nieuwe staat blijft.

Uw designertas schoonmaken, stap voor stap

Schoonmaakbenodigdheden met Gucci Marmont

Als u uw designertas verkeerd schoonmaakt, kan deze everlasting beschadigd raken en moet u voorzichtig zijn. Hier is een algemeen overzicht van hoe u de binnenkant, buitenkant en {hardware} van uw designerhandtas moet schoonmaken.

Interieurreiniging van designer portemonnees

  1. Haal al je spullen uit je tas.

  2. Draai de zak ondersteboven en schud ermee om eventueel los vuil te verwijderen.

  3. Draai de voering binnenstebuiten en gebruik een pluizenroller om ander vuil of stof te verwijderen.

  4. Ga over de voering met behulp van een vacuüm met het opzetborsteltje om eventueel gemist vuil te verwijderen.

*Als de binnenkant van uw tas geen voering heeft, niet binnenstebuiten kan worden gekeerd of van leer is gemaakt, raden wij u aan om, in plaats van uw tas om te keren, een pluizenroller, een pincet en de stofzuiger met borstelopzet te gebruiken om de binnenkant schoon te maken hoeken.*

Pluisrol aan de binnenkant

Reiniging van de buitenkant van de designerportemonnee

Na verloop van tijd verzamelt de buitenkant van uw tas vuil en stof, wat kan leiden tot een opeenhoping van residu. De manier waarop u de buitenkant van uw designertas schoonmaakt, is afhankelijk van het materiaal waarvan deze is gemaakt.

Buitenkant schoonmaken

Leer

Wees voorzichtig en voorzichtig bij het schoonmaken van de leren buitenkant van uw tas. Als uw tas van leer is, raden wij u aan geur- en alcoholvrije doekjes te gebruiken, zoals leren doekjes of babydoekjes, die overtollig vuil en resten kan verwijderen zonder het materiaal uit te drogen. Veeg de buitenkant van de tas af met deze doekjes, of spuit een leerreiniger op een microvezeldoek en gebruik deze om de tas schoon te maken. Gebruik dan een leerconditioner (wij adviseren de Merk Apple) om het leermateriaal te hydrateren en scheuren te voorkomen.

Buitenkant schoonmaken

Als uw tas van lakleer is gemaakt, kunt u de bovenstaande methoden gebruiken om deze schoon te maken. Veeg het af met een zachte doek nadat u het hebt schoongemaakt om strepen en vlekken te voorkomen. Als u vlekken op uw tas ziet, kunt u proberen deze voorzichtig te verwijderen met een kleine hoeveelheid leerreiniger op een babydoekje.

Stof

Canvas, tweed, jersey en satijn kunnen doorgaans worden gereinigd met een pluizenroller. Gebruik een pincet om vuil, stof en vuil dat aan de stof vastzit voorzichtig te verwijderen. Als u oneffenheden ziet die further aandacht nodig hebben, kunt u er lichtjes een babydoekje mee besproeien OxiCleanen gebruik het om de vlek te verwijderen.
*LET OP: We raden af ​​om Oxiclean te gebruiken op satijn, zijde of jersey die niet zwart zijn, omdat dit een schonere vlek kan achterlaten.*

Bont of suède

Voor het reinigen van tassen van bont of suède adviseren wij het gebruik van een speciale borstel om vuil, stof en puin van de buitenkant te verwijderen. Als er vlekken zijn, veeg deze dan voorzichtig uit met de borstel. Bij bontzakken borstelt u de vacht in dezelfde richting als de haren. Bij suède materiaal: borstel het suède voorzichtig in één richting. Nadat je het hebt schoongemaakt, gebruik je een suède conditioner om het materiaal nieuw leven in te blazen.

{Hardware}

Polijst {hardware} met behulp van een babydoekjeen droog het vervolgens met een zachte doek. Af en toe kan de {hardware} van je tas verkleuring van het omringende materiaal veroorzaken. Gelukkig kan dit worden verwijderd door het voorzichtig te polijsten met een magische gum.

Hardware-reiniging

Als de {hardware} begint te verkleuren en oxideren, gebruik dan een kleine hoeveelheid Brasso op een wattenstaafje om het te polijsten. Wees uiterst voorzichtig, aangezien vloeibaar metaalpoetsmiddel vlekken op de materialen van de tas kan veroorzaken.

Hoe vaak moet u uw designertas schoonmaken?

Hoe vaak u uw designertas schoonmaakt, hangt af van hoe vaak u hem gebruikt. Als u uw tas dagelijks gebruikt, raden wij u aan deze wekelijks schoon te maken. Als u het af en toe gebruikt, worden twee tot vier schoonmaakbeurten per jaar aanbevolen. Bovendien zijn de handvatten, de foundation en de hoeken van uw tas het meest onderhevig aan slijtage en vereisen daarom meer aandacht. We raden u aan deze delen van uw tas na elk gebruik schoon te maken, om ervoor te zorgen dat ze niet meer verslechteren dan de relaxation van de tas.

Het is belangrijk om te onthouden dat de manier waarop u uw designertas schoonmaakt, afhankelijk van de ontwerper kan variëren. Sommige ontwerpers gebruiken zeer gespecialiseerde processen en hun tassen vereisen gespecialiseerde zorg en reiniging om ervoor te zorgen dat ze niet beschadigd raken. Zie ook onze andere blogs Hoe u Louis Vuitton-tassen veilig kunt reinigen En Hoe u uw Chanel-tassen goed kunt reinigen voor meer informatie over het schoonmaken van uw Louis Vuitton- en Chanel-portemonnees.

Doe onderzoek om erachter te komen wat de aanbevolen schoonmaakmethoden en materialen zijn voor jouw specifieke tas. Als u problemen ondervindt bij het verwijderen van vlekken uit uw tas, of niet zeker weet hoe u dit veilig kunt doen, breng uw tas dan naar een professionele schoonmaakdienst.

Op zoek naar authentieke designerhandtassen?

Bij Couture USA zijn we er trots op om te kopen en verkopen 100% authentieke luxe merken, 100% van de tijd. Ons staff onderzoekt elk element van de artikelen die we kopen met behulp van ons grondige inspectieproces om de kwaliteit en authenticiteit ervan te garanderen.

Bekijk onze selectie luxe handtassen Vandaag!LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here