Home Geschiktheid Hoe u een inReach® satellietcommunicator gebruikt

Hoe u een inReach® satellietcommunicator gebruikt

0
Hoe u een inReach® satellietcommunicator gebruikt


inReach Mini 2

2 november 2023

Wanneer u een nieuw stukje technologie aanschaft, is het belangrijk om vertrouwd te raken met de functionaliteiten ervan. Gelukkig biedt Garmin veel ondersteuningsbronnen om u te helpen leren hoe u uw inReach satellietcommunicatietoestel kunt bedienen1 voordat je de wildernis intrekt.

Snelstarthandleiding

De eerste vorm van ondersteuning zit in de doos van uw inReach toestel. Deze kleine maar krachtige snelstarthandleiding geeft een overzicht van de apparaatknoppen, stappen voor de eerste installatie van het apparaat en instructies voor belangrijke functies zoals het koppelen van smartphones, gegevenssynchronisatie en tweerichtingsberichten. Heeft u uw Snelstarthandleiding niet? Een volledige on-line apparaathandleiding is altijd beschikbaar op de Garmin-ondersteuningscentrum.

Garmin-ondersteuningscentrum

Voor meer diepgaande apparaatinformatie kunt u de Garmin-ondersteuningscentrum hier vindt u informatie en informatie over inReach-apparaten. U kunt zoeken op productnaam of serienummer om de lijst met ondersteuningsmateriaal weer te geven, waaronder handleidingen voor digitale apparaten, artikelen over algemene oplossingen, webinars en korte instructievideo’s.

Tip: Ga voor het Garmin Help Heart naar Garmin.comnavigeer naar de rechterbovenhoek, klik (?) Steunen kies de Ondersteuning’s centrum koppeling.

Instructievideo’s

Instructievideo’s van onze productondersteuningsexperts zijn te vinden in het Garmin Help Heart op de Instructievideo’s pagina (typ de naam van uw apparaat in om te zoeken) of binnen de ondersteuningsgedeelte voor elk inReach toestel onder de Movies tabblad. Deze video’s van 3 tot 6 minuten leggen de nadruk op hoe u taken kunt uitvoeren met uw inReach, te beginnen met wat u nodig heeft voor activering (inReach-apparaat, betaalkaart, ander apparaat indien nodig) en hoe u uw apparaat tijdens een reis kunt gebruiken.

Garmin-klantenondersteuning

Als u het antwoord op de vraag over uw inReach-apparaat niet kunt vinden in de on-line materialen van het Garmin Help Heart, kunt u altijd contact opnemen met ons klantenserviceteam voor realtime, één-op-één hulp. Navigeer naar de Garmin-klantenondersteuningspagina, voer uw apparaatnaam of serienummer in het invoerveld in en klik op de pijl. Eenmaal op de apparaatondersteuningspagina bladert u omlaag naar de Neem contact met ons op voor meer hulp sectie en kies de Chatten of Telefoongesprek keuze.

Productondersteuningsspecialisten zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, van 07.00 uur tot 19.00 uur CT (UTC-7), by way of chat, een directe oproep naar 1-800-800-1020 of door uw nummer achter te laten zodat u teruggebeld kunt worden.

Als u zich buiten de VS bevindt, controleer dan de ondersteuningstijden voor uw land. Voor onmiddellijke hulp kunt u 1-800-800-1020 bellen.

Oefening

Het adagium ‘oefening baart kunst’ geldt vooral als het gaat om het vertrouwd raken met uw inReach satellietcommunicator. Experimenteren met functionaliteiten als navigatie en TracBack® routering, het verzenden van proefberichten naar contacten of eenvoudigweg vertrouwd raken met knopopdrachten voorafgaand aan een reis, dit alles helpt de zorgen over de naadloze bediening van het apparaat tijdens het recreëren of tijdens een noodsituatie weg te nemen.

Apparaat check

Om te bevestigen dat uw abonnement actief is en uw toestel gereed is, biedt inReach een eenvoudige Check berichtfunctie:

  • Ga naar buiten met vrij zicht op de lucht.
  • Navigeer naar de Check icoon.
  • Selecteer Check.
  • Wacht op een succesvolle testbevestiging.

Opmerking: Bij alle abonnementen zijn vijf free of charge testberichten per maand inbegrepen.

SOS-test

Voor volledig vertrouwen in de mogelijkheden van uw inReach toestel kunt u een check plannen van de SOS-functionaliteit op uw inReach toestel, maar alleen met goedkeuring van de Garmin ResponseSM workforce. SOS-tests worden gepland by way of Garmin Response en testverzoeken moeten elke keer dat u het toestel wilt testen, worden ingediend. Het Garmin Response-team bevestigt de datum/tijd en geeft testinstructies. Klik hier om het on-line SOS-testaanvraagformulier in te vullen en bevestig goedkeurings-/testrichtlijnen voordat een test-SOS wordt geactiveerd.

Voor een guidelines met stappen die u moet nemen vóór, tijdens en na uw reis met uw inReach toestel, bekijk onze inReach Finest Practices-webinar.

1Actief satellietabonnement vereist. Sommige rechtsgebieden reguleren of verbieden het gebruik van satellietcommunicatieapparatuur. Het is uw verantwoordelijkheid om alle toepasselijke wetten in de rechtsgebieden waar het satellietcommunicatieapparaat zal worden gebruikt, te kennen en na te leven.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here