Home Zelfverbetering Ga terug naar Druk op Aan

Ga terug naar Druk op Aan

0
Ga terug naar Druk op Aan


Vorige week hebben we onderzocht hoe het vierde kwartaal mensen ertoe aanzet taken, activiteiten en verplichtingen te accumuleren. De drijvende kracht achter die accumulatie? Urgentie.

Urgentie drijft ons ertoe ga Ga Ga. In een razend tempo gaan we de dag door en proppen we alles in wat we kunnen. Wij bestrijden accumulatie door te vereenvoudigen. Wij bestrijden de urgentie door te stoppen.

Als we stoppen, kunnen we opnieuw kalibreren. We kunnen ons huidige traject bewust veranderen, of de veranderingen aanbrengen die we nodig hebben om te versnellen. Er zijn drie strategieën die u kunt gebruiken om u te helpen een stap terug te doen en door te gaan.

Denk na over een nauwkeurig plan

We weten hoe belangrijk het is om naar het verleden te kijken bij het plannen van een lancering, het opstellen van een finances of het anticiperen op de tijd die nodig is om een ​​undertaking te voltooien. Maar deze reflectie vertaalt zich niet altijd in planning in ons persoonlijke leven.

Hoe lang duurt het sorteren van uw inbox Echt nemen? Welke sociale engagementen ga je aan? Echt spijt van het missen? Welke activiteiten zullen Echt u dichter bij uw doel brengen? Ik bespaarde de additional $ 30 op die vlucht vóór zonsopgang Echt de moeite waard?

Dit soort vragen bepalen hoe u plannen maakt voor de toekomst. Of u nu een bijdrage wilt leveren aan resultaten met een hoog rendement of betekenisvolle herinneringen wilt creëren met uw dierbaren, uw verleden zit vol nuttige gegevens. Misschien denk je terug aan vorig jaar, vorige maand of vorige week. Wanneer u het verleden hebt bekeken, kunt u nauwkeuriger een voorproefje van de toekomst maken.

Hoe kunt u deze strategie praktisch benutten? Het opnieuw vastleggen van uw wekelijkse preview is de meest voor de hand liggende plaats om te beginnen. Maar je kunt ook even pauzeren voordat je een nieuwe onderneming plant (van je nieuwste blogpost tot je gezinsvakantie) en vragen: “Wat heb ik geleerd dat bepalend kan zijn voor hoe ik verder ga?” Je antwoorden zullen je misschien verrassen.

Rust om effectief te werken

Tijdens het vierde kwartaal wordt de rust gemakkelijk verdrongen. Er is alleen één probleem. Rust is de brandstof die activiteit aandrijft. Het is essentieel om je geaard en doelgericht te voelen terwijl je de hele week beweegt. En het stelt u in staat om op uw werk en daarbuiten als uw beste zelf te verschijnen.

In de praktijk kan het tijd zijn om opnieuw uw slaap te beschermen. Zorg jij ervoor dat je de meeste avonden op tijd naar mattress gaat? Zo niet, wat staat er dan in de weg? Als uw slaapkwaliteit eronder lijdt, hoe kunt u dan uw avondritueel aanpassen om uw lichaam en geest te helpen vertragen?

Hoe zit het met uw andere behoeften? Wat zijn de hiaten die je momenteel in je leven ervaart? Welke soorten rust kunnen ervoor zorgen dat u zich verbonden, verjongd en sterker voelt? Een burn-out voorkomen is veel eenvoudiger dan er vanaf komen. Wat heb je nodig om op koers te blijven?

Evalueer opnieuw om sterk te eindigen

Klaar voor een niet verrassende openbaring? Ons vermogen om op de toekomst te anticiperen is beperkt. Naarmate de tijd verstrijkt, hebt u toegang tot meer gegevens. En toch doen we dat te vaak negeren deze gegevens in naam van het vasthouden aan het plan.

Misschien is het doel dat u voor het vierde kwartaal heeft vastgesteld niet het doel dat uw visie het meest zou bevorderen, of misschien moet u de eindstreep aanpassen. Misschien moet u uw projecten opnieuw prioriteren en de ontwikkeling van nieuwe producten laten vallen ten gunste van de focus op Black Friday-verkopen. Misschien hebt u zich alleen voor een cruise met het gezin geëngageerd om te beseffen dat het uitstellen ten gunste van een ontspannen verblijf de stress zou verlichten zonder de verbinding op te offeren.

U weet nu meer dan toen u uw toezeggingen deed of uw plan vormde. Bijsturen als dat nodig is, is geen vorm van falen, maar wijsheid. Schenk aandacht aan je emoties: frustratie, angst, overweldiging, ontmoediging, verwarring en angst zijn allemaal tekenen dat het tijd is om opnieuw te evalueren.

U kunt kiezen hoe u reageert op de urgentie die u voelt, of deze nu van u, uw relaties of de wijdere omgeving komt. Profiteer van dat agentschap. Als je het gevoel hebt dat je te snel beweegt, cease dan. Opnieuw instellen. Ga dan verder.

Een stap terug doen, is hoe je doorgaat.

Openbaarmaking van materiële connectie: Sommige van de hyperlinks in het bovenstaande bericht zijn ‘affiliate hyperlinks’. Dit betekent dat als u op de hyperlink klikt en het artikel koopt, wij een affiliate-commissie ontvangen. Hoe dan ook, we raden alleen producten of diensten aan die we gebruiken en waarvan we denken dat ze waarde toevoegen aan onze lezers. We maken dit bekend in overeenstemming met 16 CFR, deel 255 van de Federal Commerce Fee: “Gidsen betreffende het gebruik van aanbevelingen en getuigenissen in advertenties.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here