Home Geschiktheid Googler Zahra Barnes probeerde het slaapprofiel van Fitbit Premium twee maanden uit

Googler Zahra Barnes probeerde het slaapprofiel van Fitbit Premium twee maanden uit

0
Googler Zahra Barnes probeerde het slaapprofiel van Fitbit Premium twee maanden uit


Googler Zahra Barnes, redactioneel contentmanager en bijdrager aan de Google Key phrase-blog, was meteen geïntrigeerd door de Slaapprofielfunctie van Fitbit Premium toen deze in juni werd gelanceerd – en de gedachte om meer te weten te komen over haar slaapkwaliteit, niet alleen over de kwantiteit. Daarom besloot ze, nadat ze door Fitbit een apparaat had gekregen, ons Slaapprofiel de komende twee maanden uit te testen.

Slaap profiel wordt bepaald door het analyseren van 10 belangrijke statistieken die door het Fitbit-onderzoeksteam zijn geïdentificeerd als het belangrijkst voor uw slaapgezondheid, waaronder de variabiliteit van het slaapschema, de starttijd van de slaap, de slaapduur, de tijd in diepe en REM-slaap, en meer. Bovendien onthult Slaapprofiel welk dier de meest recente slaapgewoonten van een gebruiker vertegenwoordigt. De opties zijn Beer, Dolfijn, Egel, Papegaai, Schildpad en Giraf.

Lees verder voor de afhaalrestaurants van Zahra:

  • Het instellen van haar slaapprofiel was eenvoudig. Nadat haar apparaat en de Fitbit-app waren ingesteld, hoefde ze het alleen nog maar te dragen.
  • Ze dacht dat de batterijduur van 10 dagen van haar Encourage 3 iets was waar ze van droomde. “Ik ben er eerlijk gezegd nog steeds niet overheen!” Zahra heeft gedeeld.
  • Ze vond het fascinerend om door haar slaapgegevens te bladerenvooral haar slaapscore, en kon daardoor haar slaap verbeteren.
  • Good Wake maakte haar ochtenden minder duizelig door haar wakker te maken met zachte trillingen op het lichtste punt van de slaapcyclus.
  • Fitbit’s ademhalingsoefeningen en begeleide meditaties hielpen haar tot rust te komen voordat ze naar mattress ging. Op nachten dat ze niet kon wegdromen, merkte ze dat Fitbit hielp.
  • Het krijgen van haar slaapdier, de Giraffe, was internet zo lonend als ze had gehoopt. Ze ontdekte dat ze, internet als haar andere mede-giraffen (het meest voorkomende slaapdier), later naar mattress ging, minder slaap kreeg dan vrouwen van haar leeftijd, en niet veel tijd wakker doorbracht tijdens het slapen.
  • De aanmoediging van Fitbit om te trainen hielp haar zichzelf moe te maken. “Als ik had geweten dat mijn Fitbit in feite een levenscoach en cheerleader om mijn pols zou zijn, had ik er veel eerder één uitgeprobeerd!” Zahra schreef.

Interesse om het zelf te proberen? Als je een Premium-lid bent, hoef je je Fitbit-apparaat de afgelopen maand minimaal 14 nachten in mattress te dragen. Op de eerste dag van de maand ontvang je je maandelijkse slaapprofiel. Beschikbaar op Google Pixel Watch, Sense 2, Sense, Versa 4, Versa 3, Versa 2, Cost 5, Luxe, Encourage 2 of Encourage 3.

Meer weten over de ervaring van Zahra? Je kunt de lezen volledig verhaal over het Google-trefwoord.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here