Home Reis ETW #102 Nieuwe norm voor cruisen in 2021 en daarna

ETW #102 Nieuwe norm voor cruisen in 2021 en daarna

0
ETW #102 Nieuwe norm voor cruisen in 2021 en daarna


Celebrity Edge-cruiseschip

Wat mensen denken over cruisereizen varieert dramatisch en hangt af van hun eigen reiservaringen. Cruisers uit het verleden zijn meestal tot over hun oren verliefd op de reisstijl, terwijl nieuwelingen een zekere mate van scepsis hebben die mij altijd heeft verbijsterd. Ik heb door de jaren heen veel mogelijkheden gehad om verschillende cruisestijlen uit te proberen, en hoewel ik er niet altijd voor kies om te reizen, is het een manier om de wereld te zien waar ik echt van geniet. Deze week hebben we het allemaal over de meest ontwrichtende gebeurtenis voor cruisen in vele decennia, COVID, met een van de beste cruise-experts: Colleen McDaniel, hoofdredacteur van Cruise-criticus.

Je kunt de podcast hier op deze pagina of op een van deze providers beluisteren: iTunes, Google Spelen, Spotify, Stikster.

Colleen McDaniel is hoofdredacteur van Cruise-criticus, ‘s werelds grootste on-line cruisebron. Ze beschouwt cruisen als een echte passie, omdat ze de wereld over het water heeft rondgereisd – van Alaska, het Caribisch gebied en Hawaï tot de Europese rivieren, Antarctica en Afrika – op schepen in alle soorten en maten. Ze wordt regelmatig geciteerd als cruise-expert in media in het hele land, waaronder The Related Press, Good Morning America, CNN, FOX Enterprise, CNBC, The New York Occasions, Journey + Leisure en Skift.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here