Home Geschiktheid Een nieuwe draai aan het thuiskantoor

Een nieuwe draai aan het thuiskantoor

0
Een nieuwe draai aan het thuiskantoor


Als ik een dubbeltje zou krijgen voor elke keer dat iemand mij de afgelopen twee jaar om advies zou vragen over thuiswerken… nou, dan zou ik niet meer thuis hoeven werken, omdat ik deze vraag heb gesteld veel.

En het is eerlijk! Ik doe tenslotte al sinds 2007 fulltime, continuous en voor talloze klanten (inclusief mijn werk hier bij FBG). Ik heb het een en ander geleerd… of misschien wel twintig.

En een van de belangrijkste dingen die ik heb geleerd is dat ik dat wel doe niet zit graag de hele dag. Maar ik hou er ook niet van om de hele dag te staan. Noem mij Goudlokje. Kortom, ik houd ervan om rond te lopen wanneer ik kan, wat betekent dat ik normaal gesproken, als ik aan de telefoon ben, meestal door mijn huis loop.

Of tenminste ik was … totdat iedereen Zoom begon te gebruiken en ik plotseling, in plaats van dat ik een paar minuten de tijd had om mijn benen te strekken tijdens het chatten, nog steviger aan mijn bureau werd vastgeketend. Natuurlijk kon ik van zitten naar staan ​​gaan, en natuurlijk probeer ik regelmatig pauzes te nemen om uit te rekken, maar toch verlangde mijn lichaam naar beweging.

En de nieuwste toevoeging aan mijn thuiskantoor biedt een manier om precies dat te doen.

ik heb ontvangen FlexiSpot Alles-in-één bureaufiets (met een desktop) om eind december te beoordelen (niet gesponsord! Hoewel ik zeker dankbaar ben voor de kans om het uit te proberen!), En hoewel ik enthousiast was om het uit te proberen, was ik ook een beetje zenuwachtig. Mijn man, die het kantoor met mij deelt, was niet tremendous enthousiast over het toevoegen van nog een meubelstuk aan de ruimte. En hoewel ik wist dat ik graag de mogelijkheid zou hebben om mijn lichaam te bewegen zonder van mijn scherm af te stappen, wist ik niet zeker hoeveel coördinatietypering tijdens het trappen zou vergen. Hé, ik ben al eerder van een hometrainer gevallen, en dat was zonder te proberen ook maar een paar slimme taken uit te voeren naast het draaien, weet je?

Gelukkig werden beide zorgen meteen vrijwel ter discussie gesteld. De fiets neemt minder ruimte in beslag dan we hadden verwacht, en als ik klaar ben met het afleggen van mijn dagelijkse kilometers, rol ik hem naar de zijkant van mijn bureau, waar hij netjes opgeborgen kan worden.

En wat het typen betreft, mijn toetsenbordleraar op de middelbare college, mevrouw B., zou trots zijn. (Ik weet het, ik weet het, de toetsenbordklas overtreft mij hier als een vrouw van een bepaalde leeftijd. Dat vind ik prima! Middelbare leeftijd is geweldig!) Ik typ niet zo snel als wanneer ik zit of staan, maar het is nog steeds stabiel en nauwkeurig. Ik merk wel dat ik liever zit of sta als ik aan een verhaal werk dat echt diep en creatief denken vereist. Toch kan ik voor eenvoudigere of eenvoudigere taken, zoals het beantwoorden van e-mails of lezen, veel theoretisch terrein bestrijken terwijl ik mijn deadlines haal!

Hoeveel fiets ik eigenlijk? Ik heb er een punt van gemaakt om langzaam te beginnen om er zeker van te zijn dat ik geen overbelastingsblessures veroorzaak (en om de kans te verkleinen dat het laborious werken lijkt, wat mijn enthousiasme zou kunnen temperen), en toch, in de loop van de tijd In de loop van januari heb ik meer dan 200 mijl gelogd! Op een willekeurige werkdag 16 tot 24 kilometer per dag afleggen is een makkie; zelfs in een echt rustig tempo is dat binnen ongeveer een uur bereikt. Ik probeer mijn weerstand een beetje te variëren, en hoewel ik niet te veel aandacht besteed aan mijn snelheid, zal ik zo nu en dan, voordat ik een pauze neem, een korte dash doen om mijn hartslag te verhogen of de hartslag te verhogen. volgende afstandsmijlpaal.

Eén opmerking hierover: de fiets volgt de rit en het totale aantal kilometers, tijd, snelheid, RPM’s en calorieën op zijn eigen show, en het is niet gekoppeld aan een app of horloge of zoiets. Persoonlijk is dat een voordeel in mijn boek: ik heb genoeg dingen die verbonden zijn voor monitoring, en als ik de fiets wil gebruiken voor een legitieme coaching die ik op Strava wil laten zien, begin ik deze handmatig op mijn horloge, je weet wel? Maar voor mijn ambitieuze stappentellers moet je weten dat mijn horloge mijn ronddraaien niet automatisch als stappen telt. Het stoort mij niet, maar ik realiseer me dat sommige mensen meer waarde hechten aan het vastleggen van die gegevens.

Het andere dat zo cool is aan deze specifieke fiets met het eraan bevestigde bureaublad, is dat hij gemakkelijk overal in mijn huis kan worden gereden. Voor de meeste taken werk ik nog steeds graag in mijn kantoor met mijn dubbele monitoren, mijn ergonomische toetsenbord en al mijn referentiemateriaal bij de hand. (Terwijl ik dit schrijf, start ik te beseffen dat ik een beetje kieskeurig ben. Hmm.) Maar ja, wie houdt er niet van om de boel af en toe op te schudden? Ik heb af en toe mijn bureaufiets de woonkamer in gerold om vanaf mijn laptop computer te werken met een iets ander uitzicht, en ik kan je vertellen: het is zeker beter dan werken vanuit een voorovergebogen positie op de financial institution.

Hoewel ik mijn FlexiSpot-bureaufiets niet voor serieuze trainingen heb gebruikt, heb ik me een paar keer een beetje in het zweet gewerkt – en ik besef dat dat in de zomer misschien een beetje meer een probleem kan zijn (vooral hier in Florida). . Gelukkig hebben de meeste mensen die ik through video ontmoet er geen probleem mee dat ik er een beetje slordig uitzie; Het heeft er in ieder geval toe geleid dat ze meer vroegen naar mijn ervaring met de bureaufiets! Maar als u iemand bent die er overdag verzorgd en professioneel uit moet zien, moet u wellicht uw bureaufietsgebruik rond belangrijke vergaderingen plannen, dus houd daar rekening mee als u een improve als deze overweegt.

Serieus, ik dacht dat dit waarschijnlijk greatest gaaf zou zijn, maar het heeft absoluut mijn verwachtingen overtroffen. Op de dagen dat ik er goed gebruik van maak (wat op dit second de meeste werkdagen zijn), is mijn humeur beter, en aangezien mijn lichaam de neiging heeft zich beter te voelen bij consistente, zachte bewegingen, is het zelfs geholpen met een deel van mijn knie. en rugpijn (hoewel dat specifiek is voor mijn ervaring met artrose en lage rugverstuiking – ik suggereer het niet als een remedie voor de problemen van iemand anders!). Ik heb me misschien zorgen gemaakt over hoe ik dit in mijn dagen zou verwerken, en of ik het vol zou houden, maar nu maak ik me meer zorgen over wat ik zou doen als het zou worden weggenomen.

Heeft u vragen? Wilt u delen hoe u uw thuiskantoor heeft geüpgraded? Laat maar horen! —KristenLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here