Home Cultuur Deze sneakers passen bij alles

Deze sneakers passen bij alles

0
Deze sneakers passen bij alles


Ik hou van het uitgesneden element op deze mouw! Tussen de kleur en de mouwen voelt het als een groot statement-moment.

De jongens in hun bijpassende paasoutfits. Heel schattig!

Jongens vinden het schudden van hun laarsjes het grappigste wat er is. Ollie is begonnen te “dansen” zoals Beckam en Wes en iedereen wordt er gek van

DETAILS: GROENE JURK MET OOGJES – DRAAGMAAT S | NEON-HIELEN (ONDER $ 150)| PAREL OORBELLEN

CODY: TAN BLAZER | TAN BROEK

WES: KNOP OMLAAG (OOK LIEFDE DEZE) | KHAKI BROEK

MARA: GERIBDE TOP MET LANGE MOUWEN | ORANJE BLOEMENKLEDING (TE KOOP ONDER $10!) | NEON NIKES

BECKAM: KHAKI BROEK | NIKES

OLLIE: KHAKI PAK | WITTE KNOP OMLAAG | BLAUWE NIKES

Onze familiepaasfoto’s zijn altijd een van mijn favorieten van het jaar – met 6 personen kan het krijgen van een familiefoto met bijpassende outfits zeldzaam zijn 😂 dus ik phrase altijd enthousiast van onze familiepaasoutfits. Ik heb het gevoel dat de kinderen allemaal hun eigen stijl vinden, dit jaar meer dan ooit, en we zijn momenteel allemaal geobsedeerd door Nike Dunks, dus ik dacht dat het leuk zou zijn om de kleur dit jaar te omarmen, vooral met ons schoenenspel. We dragen onze Dunks en Jordans allemaal zo vaak; ze passen bij alles en zijn verkrijgbaar in zoveel verschillende kleuren. De kinderen zijn zo dol op ze dat ze hebben gespaard om hun eigen paar te kopen. Tremendous comfortabel en geweldige kwaliteit 🙌🏼

Mara heeft haar jurk uitgekozen, ik vond de kleuren geweldig en de prijs is zo goed. Ze had het idee om er lange mouwen onder te dragen, omdat het hier nog steeds behoorlijk koud is. Ik kan niet geloven dat het $ 7,25 is!

Ik bestel altijd op het laatste second kledingstukken zodra ik een beter idee heb van de richting van onze outfits, dus ik wilde een paar van mijn favoriete retailers delen met snelle verzending voor het geval je in de knel zit voor een evenement of gelegenheid:

ASOS – Geweldige opties voor zowel hem als haar – ook veel gelegenheidskleding! Ik ben dol op hun prijspunten en ze hebben een snelle verzending – arriveert binnen 24-48 uur als je meedoet aan de onbeperkte verzending voor $ 20.

AMAZON – Jullie weten hoeveel ik van Amazon houd. Ik heb het gevoel dat ze de laatste tijd zoveel merken hebben toegevoegd, dat hun designer- en budgetvriendelijke opties krankzinnig zijn. Als ik in de problemen zit, druk ik bovenaan op het prime-filter en kun je zelfs klikken op hoe snel je het geleverd wilt hebben, bijvoorbeeld morgen of dezelfde dag.

WINKELBOP – Een van mijn favorieten als ik jurken en andere designerstukken aan het shoppen ben. Ze zijn goed in hun nachtelijke verzending, het is geen verwerkingstijd van 2-3 dagen zoals bij veel andere retailers. Ze zijn geweldig om dingen echt van de ene op de andere dag te krijgen, of als je een Prime-lidmaatschap hebt, kun je het binnen 2 dagen krijgen.

Meer van onze paasoutfits linken hier:


XX, Christine

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here