Home Domotica De Shenzhen-gids van Bunnie Huang krijgt een nieuwe editie – geschreven door Naomi Wu

De Shenzhen-gids van Bunnie Huang krijgt een nieuwe editie – geschreven door Naomi Wu

0
De Shenzhen-gids van Bunnie Huang krijgt een nieuwe editie – geschreven door Naomi Wu


Als er één stad is die werkelijk kan beweren de krachtpatser van de hightech-productie hier in de 21e eeuw te zijn, dan is het de Chinese language stad Shenzhen. Het is waarschijnlijk dat maar weinig mensen iets bezitten dat in die stad is gemaakt of met onderdelen die through bedrijven op de legendarische markten voor elektronische componenten van de stad zijn gepasseerd. Huaqiangbei wijk.

De essentiële introductie in deze wereld komt al jaren in de vorm van (Bunnie Huang)’s Essentiële gids voor elektronica in Shenzhen, een publicatie die het Chineessprekende doolhof van verkopers ontsluit. Alle papieren publicaties raken echter uiteindelijk gedateerd, en deze gids is daarop geen uitzondering. dus we zijn erg blij om te zien dat er een nieuwe versie onderweg is. Beter nog, het komt met dank aan de in Shenzhen geboren en buitengewone maker (Naomi Wu), wiens videoseries op YouTube zoveel uithoeken van haar stad hebben geopend voor degenen onder ons die duizenden kilometers verderop wonen. Wij kunnen niet wachten om te zien wat ze erin stopt.

Het is ook op een ander niveau heel goed om de betrokkenheid van (Naomi) te zien, aangezien ze eerder dit jaar haar sociale media-output moest beperken onder druk van de Chinese language overheid. We missen haar unieke venster op de wonderen van haar stad, en afgezien daarvan haar on-line winkel Het is verontrustend om de laatste tijd heel weinig van haar te horen. Je kunt haar onder de pauze over het boek horen praten in een promotievideo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here