Home Reis De beste luxe jachtcharterervaring ter wereld?

De beste luxe jachtcharterervaring ter wereld?

0
De beste luxe jachtcharterervaring ter wereld?


Prana van Atzaró is ‘s werelds ultieme luxe constitution met een indrukwekkende A-lijst aanhang. Zeiltochten kunnen worden geregeld in de kalme wateren van het Komodo Nationwide Park, of naar de onontdekte magische eilanden Raja Ampat in Indonesië, waar enkele van de beste duiken ter wereld kunnen worden ervaren. Een prachtige, met de hand gebouwde phinisi, de grootste en meest luxueuze van Prana by Atzaró is zijn soort ter wereld en biedt plaats aan maximaal 18 personen in negen luxe suites, wat de perfecte gelegenheid biedt voor een groepsvakantie met familie of vrienden. Elke hut met eigen badkamer biedt enorme diepe bedden, regendouches, airconditioning en prachtige nautische designelementen in glad massief teakhout, gedempte kleuren en zachte texturen.

Als u aan boord van Prana by Atzaró reist, zijn er activiteiten om zelfs de meest actieve avonturier tevreden te houden. Leer duiken met de duikinstructeur van het jacht of ga ontspannen snorkelen over vulkanische bronnen. U kunt ook zeekajaks en paddleboards lanceren om de met jungle gedrapeerde kustlijnen te verkennen, of uw sensatie beleven door te wakeboarden en waterskiën rond de rustigste lagunes. Er wordt ook visuitrusting geleverd, samen met sleepbare drijvers voor moeiteloos plezier.

Voor degenen die gewoon willen ontspannen en opladen, bieden vier ruime dekken met kingsize ligbedden voldoende plekken om zich terug te trekken. Een yogadek doet ook dienst als openluchtbioscoop, terwijl het hoofddek van Prana by Atzaró zowel binnen als buiten woonruimtes heeft om van te genieten en de behandelkamer aan boord een massagehemel is.

De keuken aan boord, zorgvuldig samengesteld door de chef-kok van het jacht, omvat zowel Aziatische fusion- als westerse gerechten. Alles wordt gemaakt van de meest verse, lokale ingrediënten en geserveerd door discreet personeel in de buitenlucht onder de sterren of in de koelte van de van airconditioning voorziene eetzaal of in Robinson-Crusoe-stijl, op poederwitte zandstranden onder schaduwrijke parasols. Na het diner kunt u ontspannen in de openluchtbioscoop of genieten van een heerlijke spabehandeling.

De 18-koppige bemanning bestaat uit een cruisedirecteur, duikinstructeur, verschillende chef-koks, stewards en deskundige therapeuten voor behandelingen; allemaal bij de hand om een ​​naadloze ervaring te bieden en ervoor te zorgen dat aan alle behoeften wordt voldaan. Met lekker eten, onbeperkte watersporten, spabehandelingen aan boord, onvergetelijk duiken en allemaal de kans om enkele van ‘s werelds mooiste erfgoedlocaties te bezoeken, is een reis aan boord van Prana by Atzaró de reiservaring van je leven.

Met een lengte van iets meer dan 55 meter en een breedte van 11 meter is Prana van Atzaró vervaardigd in de stijl van een traditionele Indonesische phinisi, een zeilboot met twee masten. Het is geheel volgens traditionele methoden gebouwd uit ijzerhout en teak en is gecreëerd door de oprichters van Atzaró Group, het op Ibiza gevestigde vijfsterren horecamerk.

Tarieven beginnen bij: $ 15.000 per nacht (minimaal 4 nachten) in het laagseizoen.

Prana door Atzaró-bestemmingen 2024

Komodo Nationaal Park

Maak kennis met ‘s werelds grootste hagedissen in hun ongetemde natuurlijke habitat, bezoek surrealistische roze stranden, bekijk adembenemende zonsondergangen en duik in enkele van ‘s werelds meest ongerepte koraalriffen. Drie grote eilanden vormen Komodo Nationwide Park: Komodo Island, Rinca Island en Padar Island, plus een paar andere eilandjes. Dit gebied staat op de Werelderfgoedlijst met meer dan 2.000 vierkante kilometer aan beschermde dieren in het wild, waaronder ongeveer 5.700 Komodovaranen, maar ook wilde zwijnen, waterbuffels, herten, paarden, slangen, apen en het prachtige zeeleven onder de golven.

De Spice-eilanden

De Spice-eilanden of Banda-eilanden of Maluku-eilanden Indonesië zijn een Oost-Indonesische archipel die twee provincies omvat, de Maluku en de Noord-Molukken. Ze staan ​​bekend om hun vulkanen en met palmbomen omzoomde stranden. Vergaap je aan de rijke koloniale architectuur van Banda Besar, beklim de berg Api, race met de lokale bevolking in hun boten, spot walvissen en dolfijnen en duik in ongerepte koraalriffen vol met zeeleven. De regio van de Spice-eilanden in Indonesië is legendarisch en komt voor in veel traditionele en moderne boeken, verhalen en liedjes. Er zijn perfecte zonsopgangen voor de vulkaan en zachte zonsondergangen met cocktails geserveerd op besneeuwde witte stranden omgeven door ongerept regenwoud. Er zijn web zoveel betoveringen onder water als er boven en enorme koraalplateaus storten zich in de diepblauwe oceaan en zorgen voor een van de meest biodiverse zeegezichten ter wereld.

Raja Ampat

Raja Ampat staat bekend om de ongerepte natuurlijke schoonheid van zijn 1500 eilanden, baaien en ondiepten en biedt onze gasten een van de meest afgelegen bestemmingen ter wereld. Hier kun je de evenaar oversteken met gigantische mantaroggen, prehistorische grotten verkennen, oerstammen bezoeken, rond maagdelijke kustlijnen kajakken en duikplekken ontdekken die beroemd zijn vanwege het feit dat de meeste soorten op één plek zijn vastgelegd. Raja Ampat betekent ‘Vier Koningen’ en ligt aan de noordwestelijke punt van het Fowl’s Head-schiereiland op het eiland Nieuw-Guinea. Deze regio omvat meer dan 1500 kleine eilanden rond de vier hoofdeilanden Misool, Salawati, Batanta en Waigeo.

Additional informatie

Prana by Atzaró vaart het hele jaar door en volgt de kalme zee, dus de bestemmingen zijn seizoensgebonden. Het jacht vaart van mei tot oktober door Komodo Nationwide Park, in november en mei naar de Spice-eilanden en van december tot april naar Raja Ampat.

De tarieven zijn all-inclusive, inclusief alle maaltijden en snacks, frisdranken, lokale bieren en wijnen, wasservice en web en watersporten, duiken, excursies en een free of charge massage- of schoonheidsbehandeling van 30 minuten.

Het jacht kan worden gecharterd voor privébruiloften en is de ultieme luxe huwelijksreiservaring.

Paul Johnson

Paul Johnson is redacteur van A Luxurious Journey Weblog en werkt al meer dan 30 jaar in de reisindustrie. Hij is winnaar van de Improvements in Journey ‘Greatest Journey Influencer’ Award van het tijdschrift WIRED. Naast andere prijzen is de weblog door The Day by day Telegraph ook uitgeroepen tot ‘een van de beste reisblogs ter wereld’ en ‘beste op het gebied van luxe’.

Vond je dit artikel leuk?

Ontvang soortgelijke inhoud rechtstreeks in uw inbox.

Schakel JavaScript in uw browser in om het formulier te verzenden

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here