Home Levensstijl 4 filmzalen voor een Halloween-filmavond

4 filmzalen voor een Halloween-filmavond

0
4 filmzalen voor een Halloween-filmavond


Nieuw gebouwd tussen torenhoge platanen in de prestigieuze Rustic Canyon-gemeenschap van Pacifische Palissadendit eclectische, omheinde, één hectare grote landgoed biedt ultieme luxe en consolation.

Het uitgestrekte complicated is ingericht als een ‘Hamptons-achtig traditioneel’ twee verdiepingen tellend complicated en beschikt over zeven grote slaapkamers en dertien badkamers, een storage voor zes auto’s en een vrijstaand gastenverblijf met één slaapkamer.

Voorbij de gewelfde bakstenen porte-cochere en het uitgestrekte motorhof komt de grote lobby uit op een ruime formele woonkamer met een open haard en een zonovergoten eetkamer met open haard en cocktailbar.

De studeerkamer heeft een eigen damestoilet, klassieke inbouwkasten en schuifdeuren naar de lange, overdekte patio van het huis, waar u buiten kunt dineren.

De keuken met dubbel eiland is voorzien van moderne apparatuur, Europese marmeren afwerkingen, een aangrenzende servicekeuken, een zonovergoten ontbijthoek en een aangrenzende servicekeuken.

Way of life-voorzieningen zijn onder meer een intieme filmzaal met overvolle banken, een wijnkelder met temperatuurregeling, een fitnessruimte en een spa.

Boven introduceert een lichte zitkamer vier slaapkamers met eigen badkamer, terwijl de primaire suite een open haard, een zitkamer, een eigen balkon, dubbele badkamers en inloopkasten biedt. Buiten biedt het terrein een zwembad, jacuzzi, vuurplaats en buitenkeuken.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here