Home Renovatie van huizen 15 Design-Ahead cadeau-ideeën voor huisdieren en dierenliefhebbers

15 Design-Ahead cadeau-ideeën voor huisdieren en dierenliefhebbers

0
15 Design-Ahead cadeau-ideeën voor huisdieren en dierenliefhebbers


Dit bericht is voor twee groepen mensen: degenen die van hun huisdieren houden (hetzelfde hier, hallo!) en degenen die totaal niet weten wat ze hun huisdierminnende vriend of familielid moeten geven (ik kan het me voorstellen). Hieronder vind je een lijst met 15 leuke ideeën en beproefde aanbevelingen voor alles, van hamsterbanken (geen grap) tot vooruitstrevende speelgoedopbergers en keramisch serviesgoed van erfgoedkwaliteit voor de harige metgezel in je leven.

Ik kan instaan ​​voor alle producten die hier worden vermeld, maar je kunt ook soortgelijke producten kopen bij je plaatselijke dierenwinkel! Ik hoop dat ik als startpunt kan dienen – zelfs onze viervoeters verdienen een beetje vakantiegevoel, weet je? Laten we beginnen met een klassieke aanbeveling…

1. Een bijgewerkt huisdierbed

Hondenbed van matraskwaliteit | Heat kattenbed | Klassiek Pendleton-bed | Classic-geïnspireerd huisdierbed

Wij zijn al jaren fan van de Tuft & Needle hondenmand (hier te zien deze pittige make-over en hier binnen Orlando’s sportschool!), maar ik ben er verliefd op tijdloos Pendleton dekenbed! Het is zo’n klassiek motief – het is het soort mattress dat zegt: “Ik ken design, maar ik ben er niet snobistisch over.”Over design gesproken – als je iets zoekt Echt uniek, met de selectie bij Humorous Fuzzy kun je niet fout gaan. Hoe goed is dit vintage-geïnspireerd bloemenbed? (Dat is nog maar het topje van de ijsberg als het om hun inventaris gaat. Kun je je voorstellen dat zoiets als dit uitbreekt? Peperkoekhuisje-vormige hondentent? Ongelooflijk.) Ten slotte moet ik het aanbevelen dit luxe kattenbed – Ik heb een paar goedkopere opties geprobeerd, maar dit is het enige mattress dat ik heb gevonden dat ECHT zijn vorm kan behouden. De mijne ziet er na 2 jaar fixed gebruik nog steeds als nieuw uit!

2. Stijlvolle speelgoedopslag

Klassieke aanpasbare bakken | Zeegras huisdieropslag

Weet je wat opruimen een stuk eenvoudiger maakt? Een speciale plek voor al het speelgoed van uw huisdier. Ik ben dol op de utilitaire waskar-stijl van deze aanpasbare bakken (verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, ter data!), maar ik ben echt gecharmeerd van de vorm en textuur hiervan Zeegras botvormige mand. Dat gezegd hebbende, er zijn talloze betaalbare bakken en manden verkrijgbaar – zoek er een die je leuk vindt, gooi er wat speelgoed in en je hebt een slam dunk-cadeau gemaakt.

3. Een gepersonaliseerde ketting

Aangepaste huisdier ketting

Er zijn veel op maat gemaakte cadeau-opties voor huisdieren – sokken met het gezicht van je huisdier erop, handgetekende illustraties, schattige versieringen, enz. – maar ik ben dol op deze ketting als fris en fashionable alternatief! Personaliseer je ketting door te kiezen uit 50 verschillende oorstijlen en verschillende afwerkingen en kettinglengtes. (Het prijskaartje van $ 22 doet ook geen pijn!)

4. Een moderne en gemakkelijk te vervoeren drager

Moderne kattenmand | Rollende vervoerder voor huisdieren

Ken je een frequente reiziger? Improve de accommodatie van hun huisdier met een frisse en schone reismand. Dit doordacht ontworpen moderne optie glijdt gemakkelijk op koffers en kan worden opengeklapt tot een comfortabel mattress deze rollende versie is een LIFESAVER voor zwaardere huisdieren of voor lange afstandswandelingen. (PS. Mijn kat heeft dit jaar 10 vluchten met mij gemaakt – ik vraag om de roltas voor Kerstmis. Het is een veel soepelere rit voor haar en VEEL comfortabeler voor mij.)

5. Bewaar gerechten en kommen voor altijd

Keramische huisdierenset | Heldere huisdierenset | Geglazuurde aardewerken kommen

Neem het uit ervaring: mijn vriend, Dennis, heeft mij een geschenk gegeven die keramische huisdierenset Vorig jaar voor Kerstmis en het was het perfecte cadeau (hij is er ook in heel veel kleuren en in 2 maten!). Ik zou nooit zoveel hebben uitgegeven aan dierenservies – de eenvoudige die ik in de dierenwinkel had gekocht waren prima – maar ik Liefde elke dag met hen omgaan. De kwaliteit is ongeëvenaard! Er zijn talloze geweldige stijlen verkrijgbaar – waarom pak je niet een paar kommen die je aan je geliefde herinneren?

6. Chique huisdiermeubilair

Gekruide mahoniehouten console | Kattenbakmeubilair

Als u van uw huisdier houdt, maar niet zo gek bent op de esthetiek van hun benodigdheden, raad ik u dan aan te investeren in speciaal meubilair? De mahoniehouten console is speciaal gemaakt voor aquaria, terraria of kleine huisdieren; je gasten zullen nooit raden dat er een kattenbak in verborgen zat blonde kast in Scandinavische stijl.

7. Of enkele kleine toevoegingen

Kleine dierenbank | Vis- en reptielentoren | Doorzwemaardewerk

Over aquaria en terraria gesproken, met geen van de stukken van dit product kun je de fout in gaan De Petsmart-collectie van Nate Berkus en Jeremiah Brent. Ze hebben een samengesteld assortiment accessoires en decoratie ontworpen voor reptielen, vissen en andere kleine huisdieren. (Je hebt het chicste hamsterhuis dat de wereld ooit heeft gezien!)

8. Een gemakkelijk schoon te maken kattenbak

Nestrobot | Cove kattenbak

Is een kattenbak een inherent attractive geschenk? Absoluut niet. Maar dit zijn de uitzonderingen: ze maken het scheppen van zwerfvuil zoveel gemakkelijker! Het is als een geschenk en een daad van dienstbaarheid in één. Ik heb de Cove kattenbak al ongeveer 3,5 jaar – ik weet niet wat voor soort magie ze met deze voering hebben gedaan, maar het is nog steeds Dus gemakkelijk schoon te maken en de constructie voorkomt dat er overal afval terechtkomt. De kattenbak zal nooit mijn favoriete klusje zijn, maar nu is het pijnloos! (Maar voor de goede orde: ik zou graag overstappen naar een Nestrobot…je weet wel, voor het geval een van mijn vrienden zich dit jaar bijzonder genereus voelt. :))

9. Klassieke halsbanden en riemen

Nieuwigheid huisdier halsband | Mariene touwriem

Er is iets zo verfijnd en gepolijst aan de combinatie van “geweven halsband + touwriem”, nietwaar? Deze zijn allebei ongelooflijk stevig (serieus – de lijn is gemaakt van zeetouw, dat duurzaam is En zacht. Als het een boot kan vasthouden, kan het ook uw neurotische hond vasthouden!) en ontworpen om langdurig mee te gaan. Ik ben hier fan van LL Bonenkraag En Mistige hondenriem omdat ik kan instaan ​​voor de kwaliteit van beide, maar er zijn ook talloze geweldige opties bij lokale dierenwinkels.

10. Wat speciaal speelgoed

Honden- en kattenlikmat | Foerageerbak | Barkbox-abonnement

Knuffels zijn geweldig, maar ik geef er de voorkeur aan om stukken cadeau te doen zal niet binnen enkele seconden in stukjes worden gescheurd. Ik ben hier vooral voorstander van lik matten (Ze zijn geweldig voor honden EN katten, ter data!) en foerageerbakken, die uw harige vriend zowel vermaakt als uitdagen. Buiten dat, een Barkbox-abonnement is een geschenk dat je het hele jaar door kunt geven (en ze hebben momenteel een aantal GEWELDIGE dozen met een kerstthema).

11. Een krabpaal (dat is geen doorn in het oog!)

Monteerbare krabpaal

Hier is een zin waarvan ik nooit had gedacht dat ik die zou schrijven: Ik hou van deze krabpaal. Natuurlijk, het is onschadelijk en strak (ver verwijderd van de krabpalen van weleer!), Maar je kunt het ook aan een muur bevestigen, wat volkomen geniaal is. Laat het op de grond liggen voor katten die er graag in kruipen en koekjes maken; hold het op voor katten die de voorkeur geven aan een biiiiiig rekken.

12. Essentiële zaken voor onderweg

Krasvrije achterbankhoes | Afvalzakhouder | Reiswaterfles

Dit zijn mijn no-fail-aanbevelingen. Niemand zal er ooit spijt van krijgen dat hij een further set poepzakjes heeft (professional tip: bewaar er gewoon één van). deze houders bevestigd aan elke riem!), a reiswaterfles (Ik vind deze leuk omdat al het water dat niet wordt geconsumeerd terug in het reservoir gaat – het is niet verspillend EN het is verkrijgbaar in maten tot 44 oz, wat excellent is om te wandelen!), of een stoelbeschermer van minder dan $ 40 dat houdt de achterbank schoon en veilig (en het maakt hem ook een beetje ruimer en comfortabeler voor honden!).

13. Een feestelijke high

Kabelgebreide hondentrui | Bijpassende hondenpyjama

OH MIJN GOD. Die trui! Het is verkrijgbaar in 32 verschillende patronen (!!!) en loopt van maat XS tot en met XL, dus je vindt gegarandeerd een pasvorm die excellent is voor jouw pup. (Ik ben geobsedeerd door de skistijlen, die hilarisch en vertederend zijn.) Wat dat betreft: hoe stinkend schattig zijn deze pyjama? Je kunt de bijpassende (menselijke) PJ’s hier – ze zijn excellent voor familiefoto’s of voor kerstavond. (Vooral kinderen Liefde deze – kun je je voorstellen hoeveel plezier je zou hebben gehad met het dragen van bijpassende pyjama’s met je geliefde huisdier uit je kindertijd?)

14. Of een schattig accessoire

Vlinderdas kraag | Chanoeka Bandana

STEK EEN VORK IN MIJ, OMDAT IK KLAAR BEN. Hoe waardig is deze Frenchie?! (Hij meent zaken.) Hoe zoet zijn deze zoete taarten met bandana’s?! (Ze zijn klaar om te spelen als jij dat bent!) Hier is een feit: iedereen houdt van een huisdier in een vlinderdas of een ontspannen bandana – zeker als die accessoires een feestelijke draai hebben. Het is een eenvoudige manier om meteen wat vrolijkheid te brengen op een koude winternacht, vind je niet?

15. Kousen voor huisdieren

Pootvormige kousen

…omdat elk lid van de familie verdient een kous. Dit is een vakantietraditie waarmee ik ben opgegroeid (pootvormige kousen en zo!) en die ik koester. 🙂 Mijn moeder, Brenda, zal voor elk huisdier een kous inpakken – ze neemt speelgoed, snoepjes, kattenkruid, een laserpointer, enz. mee – en ze laat mij, haar 32-jarige volwassen dochter, ze op kerstochtend openen en uitdelen de attributen voor elk huisdier in ons huis. We hebben een heel klein gezin, alleen wij tweeën! – dus het is leuk om de liefde te delen, weet je? Sterk aanbevelen.

Dit is waar ik je achterlaat! Nog andere ideeën? Je weet waar je ze moet laten vallen… xx

Openingsbeeldcredits: foto door Kaitlin Groen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here