Home Mode Zoete dromen onder de sterrenhemel – INFUR MAGAZINE

Zoete dromen onder de sterrenhemel – INFUR MAGAZINE

0
Zoete dromen onder de sterrenhemel – INFUR MAGAZINE


De 5 miljoen sterren lodgeeen nogal ongebruikelijk lodge, biedt de moderne reiziger een werkelijk unieke levenservaring onder de sterrenhemel, omringd door de pracht van het IJslandse landschap.


“Je eenzaamheid zal worden doorbroken door de magische dans van de Aurora Borealis (noorderlicht), die zichtbaar is vanaf eind augustus tot eind april”


Dit unieke lodge biedt de kans om daadwerkelijk “zoete dromen” te ervaren onder de sterrenhemel en, als het weer het toelaat, wordt uw eenzaamheid doorbroken door de magische dans van de Noorderlicht (Noorderlicht), dat zichtbaar is van eind augustus tot eind april.

Het lodge trekt het hele jaar door alle soorten moderne reizigers aan. Het verwelkomt zijn gasten in zijn beroemde transparante ‘bubbels’ in het hart van het droomachtige natuurlijke landschap van IJsland. Bezoekers kunnen zeker een onvergetelijk verblijf beleven en ontsnappen aan de dagelijkse realiteit door te kiezen tussen Ölvisholtm, de locatie aan de zuidkustEn Hrosshagi, de Golden Circle-locatie. De eerste ligt in een bos vlakbij de stad Selfoss, op bijna een uur rijden Reykjaviken de tweede bevindt zich in een bos nabij de stad Reykholt, op weg naar de Golden Circle, en is slechts een uur en twintig minuten verwijderd van Reykjavik met de auto.

De 5 miljoen sterren motels bubbels combineren innovatie en luxe tegen de sublieme achtergrond van vulkanisch water IJslandhet land van vuur en ijs!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here