Home Verbouwing Weekendlezing 12.9.23 | Centationele stijl

Weekendlezing 12.9.23 | Centationele stijl

0
Weekendlezing 12.9.23 |  Centationele stijl


Ik veranderde mijn manier van doen enkele jaren geleden en besloot om van december een programma te maken dat in het teken stond van vertragen en genieten van het seizoen. Het betekende dat ik de druk van perfectie en het plezieren van mensen moest wegnemen door mijn to-do-lijst drastisch in te korten, en dat heeft het verschil gemaakt. Ik verzond tientallen kerstkaarten, versierde de gangen van vloer tot plafond en gaf een groot huisfeest. Nu versier ik gewoon de growth en hold ik slingers, groen en een paar fonkelende lichtjes op, en dan zit ik op de financial institution met mijn gezelligste dekentje en drink ik iets warms. De schakelaar heeft me geholpen meer aanwezig te zijn, en het geeft me further momenten van stilte en eenzaamheid waardoor ik kan uitrusten en opladen.

In de tijd die ik heb herwonnen, voel ik dankbaarheid voor alles in mijn leven, mijn gezondheid, mijn familie, mijn vrienden en het warme huis waarin ik woon. Ik merk dat ik ook nadenk over het nieuwe jaar en de veranderingen die op komst zijn. Onze jongste studeert af en gaat naar de universiteit, dus we zullen officiële lege nesters zijn. We zijn van plan meer tijd in Florida door te brengen om ons bestaande huis op te knappen en een ander opknapperhuis in dezelfde buurt te kopen om te renoveren en te verhuren. Ik wil swingdanslessen volgen en meer reizen, ik heb in april al een vlucht naar Zwitserland geboekt. Ik voel de verandering die binnenkort gaat komen en het voelt heel opwindend. 🙂

Favoriete hyperlinks van de week:

Dit gerestaureerd bakstenen huis heeft prachtig architectonisch freeswerk.

Dit dramatische keukenrenovatie heeft de mooiste traditionele elementen.

Veel blauw en oh zo luchtig: de 2024 HGTV-droomhuis in Florida.

Pinterest voorspelt de developments voor 2024.

Het is lang geleden dat ik de keuze van Pantone leuk vond Kleur van het jaar.

Woah zo creatief: a drijvende kerstboom.

Wat een goed idee voor het versieren van ramen met geschetste peperkoekhuisjes.

Recepten voor sneeuwdagen voor het verwarmen van je buik op de koudste winterdagen.

De geschiedenis van het drinken van advocaat tijdens Kerstmis.

11 praktijken van zeer succesvolle mensen.

___

Als je nog steeds op zoek bent naar cadeau-ideeën, heb ik er een paar verzameld op de web site Vakantie 2023 pagina.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here