Home Verbouwing Weekendlezing 11.19.23 | Centationele stijl

Weekendlezing 11.19.23 | Centationele stijl

0
Weekendlezing 11.19.23 |  Centationele stijl


We zijn volop bezig met de voorbereidingen voor Thanksgiving en ik ga morgen de basisbenodigdheden kopen en de kalkoen ophalen. Vorige week hebben we twee woningverbeteringsprojecten uitgevoerd, waarbij we de dakgoten, dakranden en luiken van ons huis hebben laten schilderen voordat de regen komt. We hebben de studeerkamer ook een nieuwe textuur gegeven en opnieuw geverfd en ik ben dol op de nieuwe, donkerdere kleur Oliedoek door Benjamin Moore. Het zal nog een paar weken duren om de ruimte weer helemaal in elkaar te zetten, aangezien ik andere dingen op mijn bord heb, maar in januari zal het de gezelligste zitkamer zijn met een elektrische open haard omringd door kunst, boeken en planten en de beste ruimte om te ontspannen tijdens de koude wintermaanden.

Mijn dochter komt deze week thuis van faculty, dus we zijn al het bak- en decoratieplezier al aan het plannen. Ze vindt het heerlijk om Thanksgiving voor te bereiden en ik vind het heerlijk om daarbij geholpen te worden! Het zal fijn zijn om weer een vol huis te hebben. Ik heb nog meer kerstversiering te doen, ik ben dit weekend en volgend weekend de hallen aan het versieren en zal in december foto’s delen als ze klaar zijn!

Ik zal de komende dagen ook enkele cadeau-ideeën delen en ernaar linken vanuit mijn Instagram-verhalen, of ga gewoon naar de Vakantie 2023 pagina die ik de hele week zal updaten.

Favoriete hyperlinks van de week:

Charmant en creatief Kerstboom-thema’s.

Dit Engels op een pub geïnspireerde kelderruimte.

Dit is dramatisch en mooi Kerstmantel.

Dit geschilderd peperkoekhuis vakantiekrans.

17 manieren om herinterpreteer het oude kerstdecor.

Feestelijk vakantie kleurenpaletten om te bedenken dat dit niet rood en groen is.

Een lijst met overtollige dingen om te downloaden uit uw keuken verwijderen vóór Thanksgiving.

De integratie van AI in de wereld van retail en interieurdesign.

Als je het je afvraagt, kun je als volgt een AI gegenereerde afbeelding.

Grappig: hoe selecteer je een superieure babynaam.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here