Home Geschiktheid Vakantie-overleving CARDIO-uitdaging 2023

Vakantie-overleving CARDIO-uitdaging 2023

0
Vakantie-overleving CARDIO-uitdaging 2023


Nu de feestdagen dichterbij komen, is het gemakkelijk om op te gaan in de festiviteiten en onze fitnessdoelen op een laag pitje te zetten. Maar wat als we je vertelden dat je je pepermunt-mokka kunt drinken tijdens het sleeën tijdens de feestdagen? Maak kennis met onze Vacation Survival Problem!

Wat is de vakantieoverlevingsuitdaging?

HSC is een 21-daagse cardio-uitdaging die van begin gaat 13 november. Deze uitdaging draait helemaal om het behouden van uw gezondheids- en fitheidsreis terwijl u de vreugde en festiviteiten van de feestdagen omarmt.

Wat kun je verwachten als je lid wordt van HSC:

Hoe u toegang krijgt tot uw trainingen:

Al uw dagelijkse trainingen zijn beschikbaar op onze MOVE-app. Als je nieuw bent bij MOVE, kun je je eerste exemplaar ontvangen voor SLECHTS $ 1!

Blijf op de hoogte:

Tijdens de uitdaging delen we nieuwe video’s, heerlijke recepten en organiseren we superleuke livesessies op @lovesweatfitness. Zorg ervoor dat u uw ‘I WILL SURVIVE’-afbeelding en tag plaatst @lovesweatfitness & @teamlsf.

Ik stuur je ook wekelijks motiverende sms’jes en check-ins, dus zorg ervoor dat je een sms stuurt HSC23 om lid te worden van mijn tekstclub!

Deze Vacation Survival Problem is jouw ticket om match, gezond en gemotiveerd te blijven tijdens de feestdagen. Met de perfecte combine van snelle trainingen, een uitgebalanceerd voedingsplan en de steun van een ongelooflijke gemeenschap, ben je op weg om je deze feestdagen geweldig en stressvrij te voelen.

Start bij ons 13 november en zie resultaten tegen Kerstmis!