Home Relatie Heeft u wederkerigheid in uw relaties?

Heeft u wederkerigheid in uw relaties?

0
Heeft u wederkerigheid in uw relaties?


Tijdens de pandemie verhuisde ik van NYC naar mijn geboorteplaats Vancouver, Canada. Ik wilde graag weer contact maken met mijn oude vriendengemeenschap zodra de beperkingen waren opgeheven. Ik coördineerde diners, ontving mensen bij mij thuis en was degene die plannen initieerde.

Een tijdje haalde ik mijn schouders op,

O, ze hebben het druk. Ze hebben kinderen, dus het is te moeilijk voor hen om te beginnen. Of .

Maar ik besefte dat ik, ook al kwamen ze niet in de relatie naar voren, vasthield aan de vriendschappen vanwege de geschiedenis. Dit zou mij verontwaardigd en teleurgesteld achterlaten. Ik heb geleerd dat geschiedenis alleen niet genoeg is om iemand in mijn leven te laten zijn, zowel in het heden als in de toekomst.

Onze relaties vereisen verzorging.

Ik stopte met overpresteren in deze vriendschappen. Ik pauzeerde even voordat ik impulsief mijn finest deed om plannen te verwezenlijken. Ik vertelde een paar vrienden hoe ik me voelde en wat ik verlangde. Een paar hebben het opgevoerd en onze vriendschap is sindsdien gegroeid. En bij anderen heb ik geaccepteerd dat ze niet langer deel uitmaken van mijn innerlijke cirkel, en dat is oké.

Dit is wat ik heb geleerd: de SLEUTEL tot relaties: WEDERKERIGHEID.

Wederkerigheid betekent dat er een interactieve relatie bestaat tussen twee mensen – een evenwicht tussen energie en uitwisseling. Zonder dit heb je een eenzijdige relatie met iemand die geen relatie met jou heeft.

Maak een inventaris van uw eenzijdige relaties.

Voor degenen waarbij u de enige bent die investeert: doe een stapje terug. Cease met het nemen van drie stappen om het gebrek aan stappen goed te maken. Communiceer wat je wilt en geef mensen de kans om een ​​stap verder te komen. Als ze dat niet willen, dan heb jij je gegevens.⁣
⁣ ⁣
Als je beseft dat je geen moeite doet met de mensen van wie je houdt, onderneem dan actie om de verbinding te onderhouden. Maak plannen, stuur bloemen, vertel ze hoeveel je om je geeft… doe iets, wat dan ook, en wacht dan passief tot mensen je overkomen.⁣
⁣ ⁣
Er bestaat niet zoiets als niet genoeg tijd. Er is alleen wat u prioriteit geeft als belangrijk genoeg voor uw tijd.

Investeer verstandig. Liefde volledig. ⁣ ⁣

Wil je over je breuk heen komen?

Obtain de Breakup-gids werkboek. De Renew Breakup Information begeleidt u stap voor stap door het hele proces van genezing na een gebroken hart. Voor slechts $ 14 staat de gids boordevol 60 pagina’s met hulpmiddelen, oefeningen en werkbladen om u te helpen uw hart te herstellen en vooruit te komen. Snap je nu.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here