Home Meubilair Simpli Dwelling onthult developments voor 2024 en eerste blik op nieuwe producten

Simpli Dwelling onthult developments voor 2024 en eerste blik op nieuwe producten

0
Simpli Dwelling onthult developments voor 2024 en eerste blik op nieuwe productenMeubelwereldnieuwsbureau op 12/4/2023


Simpli Dwelling heeft zijn creatieve richting en visie voor 2024 vrijgegeven. Op foundation van intern onderzoek en markttrends gaat het bedrijf 2024 in, toegewijd aan zijn visie om consumenten hoogwaardige, stijlvolle en betaalbare meubels aan te bieden met een scala aan nieuwe producten.

“We verwachten dit jaar ongeveer 300 tot 400 nieuwe SKU’s uit te brengen waar we erg enthousiast over zijn”, aldus Yoram Weinreich, CEO van Simpli Dwelling. “Terwijl we de nadruk blijven leggen op design uit het midden van de eeuw, introduceren we verschillende fashionable stukken die resoneren met de huidige marktvoorkeuren. Onze toewijding aan uitmuntendheid strekt zich uit tot de uitbreiding van bestaande lijnen, met identify op het gebied van eetkamersets, zitbanken en modulaire elementen, allemaal vervaardigd volgens onze veeleisende hoge kwaliteitsnormen, waardoor de consument de grootst mogelijke waarde wordt gegarandeerd.”

Hieronder staan ​​de developments die Pauline Ring, directeur productontwikkeling van Weinreich en Simpli Dwelling, voor 2024 hebben geïdentificeerd, evenals een eerste blik op de nieuwe producten die het hele jaar door op de markt zullen worden gebracht in verband met deze developments:

  • Duurzaamheid voert de boventoon – Het opwaartse traject van milieuvriendelijk textiel dat de afgelopen jaren is waargenomen, bereikt in 2024 nieuwe hoogten. De vraag naar milieuvriendelijke materialen en duurzame praktijken neemt toe, met een grotere nadruk op ontwerpen die prioriteit geven aan duurzaamheid en een lange levensduur. Simpli Dwelling, met zijn jarenlange toewijding aan duurzaamheid, loopt voorop in deze beweging. Het bedrijf maakt consequent gebruik van duurzaam geproduceerd hout en heeft mijlpalen vastgesteld om de affect op het milieu te meten en te beperken. Opvallend is dat Simpli Dwelling in 2021 plasticneutraliteit heeft bereikt through de samenwerking met CleanHub en actief vooruitgang boekt in de richting van het bereiken van een plastic-positieve milieubeoordeling in 2025. Bovendien gebruikt het voor de bekleding van zijn banken en modulaire elementen milieuvriendelijke stoffen die voor 56% uit gerecycled polyester bestaan. een stof afkomstig van plastic afval na consumptie, zoals gebruikte plastic flessen.

  • Biomorf ontwerp – In lijn met duurzaamheid zal dit jaar de organische en natuurlijke esthetiek onder de aandacht worden gebracht. Het streven naar verbinding met de natuur zal de vraag naar kamerplanten, texturen geïnspireerd door het buitenleven en aardse kleurenpaletten stimuleren. De komende collectie koffie- en bijzettafels van gegoten aluminium van Simpli Dwelling zal naadloos in deze pattern integreren. Deze tafels zijn verkrijgbaar in luxueus goud, brons en grafiet en hebben organische vormen die een krachtig assertion zullen maken in elke kamer.

  • Multifunctionele stukken – Als reactie op de veranderende behoeften van consumenten zijn woonruimtes de afgelopen jaren getransformeerd in multifunctionele ruimtes. Ze functioneren nu als kantoren, sportscholen, sociale hubs en meer. Simpli Dwelling erkent het belang van meubilair dat zich aanpast aan deze uiteenlopende behoeften en breidt zijn assortiment zitbanken en modulaire elementen uit. De uitbreiding omvat modulaire modellen die verkrijgbaar zullen zijn in een verscheidenheid aan KIND-leer van JBS Leathers en gerecyclede stoffen. Daarnaast introduceert Simpli Dwelling nieuwe opbergmeubels en salontafels die zijn ontworpen om bij te dragen aan het behoud van schone en georganiseerde ruimtes, ongeacht de vierkante meters.

  • De heropleving van de eetkamer – Hoewel eetkamers de afgelopen jaren hun bekendheid leken te hebben verloren, maken ze in 2024 een comeback. Consumenten geven nu echter voorrang aan individualiteit boven bijpassende units, en ze verlangen naar de vrijheid om hun eetruimtes aan te passen om hun unieke persoonlijkheden te weerspiegelen. Simpli Dwelling staat klaar om deze pattern te omarmen met de geplande uitbreiding van de eetkamermeubels, aangeboden in eiken en walnoot. Met de collectie kunnen klanten stoelen en tafels afzonderlijk kopen, waardoor ze de flexibiliteit krijgen om gepersonaliseerde configuraties te creëren. Bovendien biedt Simpli Dwelling zorgvuldig samengestelde configuraties voor mensen die op zoek zijn naar handige en stijlvolle eetkameroplossingen. Daarnaast bieden ze een selectie nieuwe 2-, 3- en 4-deurs zijbuffetten aan om elke eetruimte compleet te maken en te verbeteren.


Over Simpli Dwelling

Met een missie om meubilair van hoge kwaliteit voor iedereen betaalbaar te maken, is Simpli Dwelling gespecialiseerd in het produceren van betaalbare kwaliteitsmeubels met massief hout, hoogwaardige stoffen en handwerk. Het bedrijf is erkend als A Nice Place to Work®, gecertificeerd door het Nice Place to Work Institute® Canada en is al drie jaar door The Globe and Mail uitgeroepen tot een van de greatest groeiende bedrijven van Canada. Het bedrijf zet zich in om met zorg voor de planeet in te kopen. Voor meer informatie bezoek www.simpli-home.com.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here