Home Cultuur Sekslevens: een man wiens companions graag seks in de natuur hebben

Sekslevens: een man wiens companions graag seks in de natuur hebben

0
Sekslevens: een man wiens companions graag seks in de natuur hebben


Sekslevens beschrijft de evolutie van de seksuele geschiedenis van één persoon. Deze week: Joe, 39, Montreal, Canada

Een oppas heeft mij en mijn broer op zeer jonge leeftijd seksueel misbruikt. Het werd geïntroduceerd als een leuk spel en ik had geen idee wat er aan de hand was. Er werd volledig misbruik van mij gemaakt. Ik worstelde met de schaamte omdat ik uit een klein rooms-katholiek stadje kom waar veel homofobie heerst, en dus was het idee dat ik ‘fysiek’ was geweest met een andere man in die beginjaren beschamend. Nu, dertig jaar later, ben ik er opener over. Ik weet niet of het mijn seksleven heeft veranderd. Ik heb wel wat therapie gedaan, maar ik heb nooit een verbinding kunnen maken. Op de middelbare college was ik een soort kluizenaar, een soort verliezer. Ik had toen en tijdens mijn studie niet veel seksuele activiteit. Ik denk dat dat mijn relatie tot seks meer heeft gevormd dan dat ik werd misbruikt. Het zorgde ervoor dat ik een beetje verlegen werd over seks.

Ik verloor mijn maagdelijkheid toen ik 17 of 18 was, vlak voordat ik naar de universiteit ging. Een vriend en zijn vriendin hadden een open relatie, en we maakten allemaal grapjes. Omdat ik niet seksueel actief was, hadden ze in zekere zin medelijden met mij, en zijn vriendin had zin om seks met mij te hebben. We hadden wat rondgehangen en waren allemaal vrienden. Toen kwam het feit dat ze seks met mij had, zomaar ter sprake. Ze vertelden me allebei dat ze open waren en dat ik er een goed gevoel over had, maar later kreeg ik de indruk dat veel daarvan verzonnen was, dus dat gaf me een slecht gevoel. Ik ben nu nog steeds bevriend met hem, maar we praten er niet over.

Daarna was er een groot gat; Ik ging naar een kunstacademie en ik was gewoon erg timide en zelfhaat. Ik wist niet wat ik moest doen en ging nooit op date. Ik denk dat ik pas op mijn 22e of 23e een one evening stand had, en daarna nog een paar korte affaires en zoensessies.

Ik kreeg mijn eerste langdurige vriendin, wat mijn eerste consistente seksuele ervaring was. We zijn samen naar Montreal verhuisd en zij had zeker meer ervaring. Het was goed. Eén ding waarvan ik me later realiseerde dat ik er een beetje spijt van had, is haar gebrek aan orgasmes. Ik betwijfelde het, en ze was altijd tevreden, maar ik zou haar bijvoorbeeld nooit tot voltooiing brengen. Ze hield me altijd tegen en wilde penetrerende seks. Ik denk dat ze een orgasme kreeg door penetratie, maar dat was niet elke keer, en ik had het gevoel dat ik haar nooit een volledig orgasme had gegeven. Ik voel me daar slecht over. Met mijn huidige vriendin hebben we twee kinderen. We zijn al tien jaar samen, en het is zeker niet excellent, maar we begrijpen elkaar seksueel volledig. Ik begrijp wat ze nodig heeft om een ​​volledige ervaring te hebben.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here