Home Reis Reiswedstrijden en sweepstakes: win luxe vakanties!

Reiswedstrijden en sweepstakes: win luxe vakanties!

0
Reiswedstrijden en sweepstakes: win luxe vakanties!


Vrijdag nieuwsbrieven altijd voorzien van luxe reizen wedstrijden, suggestionsof nieuws.

Vandaag: Reiswedstrijden en sweepstakes: win luxe vakanties!

Elke eerste vrijdag van de maand kun je exclusieve vakanties winnen in mijn selectie van de beste luxe reiswedstrijden en sweepstakes op web. Deze wedstrijden worden wekelijks bijgewerkt op mijn reisblog hierdus kom regelmatig terug.

In dit nummer: win vakanties naar de Malediven, Franse Alpen, Australië, Antarctica, Boekarest, Sydney, Londen, Seoul, Kuala Lumpur, Miami, Istanbul, Mauritius, Japan, Hawaï.

WIN EEN VAKANTIE OP DE MALDIVEN
WIN EEN VAKANTIE OP DE MALDIVEN

 • Win een luxe verblijf van drie nachten op de Malediven. De hoofdprijs is een luxe uitje van drie nachten voor twee in een villa met waterzwembad op Milaidhoo Malediven op het Baa-atol, inclusief ontbijt en een speciaal extraatje.
  • Geschiktheid: open voor iedereen
  • Einddatum: 31 december 2023
  • Doe mee aan de reiswedstrijd: klik hier
 • Win een luxe skivakantie van twee nachten in de Franse Alpen. De hoofdprijs is een retraite van twee nachten voor twee in het Grandes Rousses Resort en Spa des Alpes in Frankrijk. De prijs omvat een verblijf van twee nachten in een deluxe kamer en een Alpinothérapie-ontdekkingsbehandeling voor twee personen.
  • Geschiktheid: open voor iedereen
  • Einddatum: 31 december 2023
  • Doe mee aan de reiswedstrijd: klik hier
 • Win een luxe verblijf van twee nachten in een kasteel in het Verenigd Koninkrijk. De hoofdprijs is een luxe uitje van twee nachten voor twee in Hartwell Home & Spa. De prijs bestaat uit een verblijf van twee nachten in een koninklijke slaapkamer, volledig Engels ontbijt per persoon, en een driegangendiner per persoon op één avond, een fles rode of witte huiswijn en een gezichtsbehandeling van 1 x 111SKIN Signature Harley Road per persoon.
  • Geschiktheid: open voor iedereen
  • Einddatum: 31 december 2023
  • Doe mee aan de reiswedstrijd: klik hier
 • Win een luxe verblijf van twee nachten in Boekarest, Roemenië. De hoofdprijs is een verblijf van twee nachten voor twee in het Epoque Resort in Boekarest, Roemenië, inclusief ontbijt en een aromatherapiemassage van 60 minuten voor twee personen.
  • Geschiktheid: open voor iedereen
  • Einddatum: 31 december 2023
  • Doe mee aan de reiswedstrijd: klik hier
 • Win een luxe verblijf van drie nachten in Sydney, Australië. De hoofdprijs is een verblijf van drie nachten in een Government Suite in The Fullerton Resort Sydney. De prijs is inclusief ontbijt en toegang tot de membership voor twee gasten, tegoed van A$ 250 voor eten en drinken, vroeg inchecken en laat uitchecken, en Signature Afternoon Tea voor twee met een fluit Veuve Clicquot Champagne.
  • Geschiktheid: open voor iedereen
  • Einddatum: 31 december 2023
  • Doe mee aan de reiswedstrijd: klik hier
 • Win een luxe verblijf van twee nachten in Londen, Verenigd Koninkrijk. De hoofdprijs is een verblijf van twee nachten in COMO Metropolitan London, compleet met champagne bij aankomst en ontbijt voor twee personen elke ochtend.
  • Geschiktheid: open voor iedereen
  • Einddatum: 31 december 2023
  • Doe mee aan de reiswedstrijd: klik hier
 • Win een verblijf van twee nachten in Kuala Lampur, Maleisië. De hoofdprijs is een verblijf van twee nachten in PARKROYAL COLLECTION, het nieuwe eco-chique resort van Kuala Lumpur in het hart van het bruisende Bukit Bintang. De prijs is inclusief ontbijt.
  • Geschiktheid: open voor iedereen
  • Einddatum: 31 december 2023
  • Doe mee aan de reiswedstrijd: klik hier
 • Win een luxe verblijf van twee nachten in Seoul, Zuid-Korea. De hoofdprijs is een verblijf van twee nachten in een premium kamer in Andaz Seoul Gangnam, inclusief Jogakbo-ontbijt en een Meat & Co. Steakhouse-diner voor twee personen.
  • Geschiktheid: open voor iedereen
  • Einddatum: 31 december 2023
  • Doe mee aan de reiswedstrijd: klik hier
 • Winnen Miami Open 2024 tennistickets plus 2 nachten in een 5* resort en vluchten. Kijk hoe Daniil Medvedev en Petra Kvitova hun Miami Open-tennistitels verdedigen met tickets voor de halve finale die zitplaatsen op de baan bieden en je verblijft in luxe in het 5* Marriot Marquis Resort in Miami door mee te doen aan deze free of charge prijstrekking.
  • Geschiktheid: open voor iedereen
  • Einddatum: 1 februari 2024
  • Doe mee aan de reiswedstrijd: klik hier
 • Win een droomreis naar Hawaï. De hoofdprijs omvat vijf overnachtingen in het Wayfinder resort met ontbijt, voedselvouchers (exclusief alcohol) die bij het inchecken van het resort worden verstrekt voor ongeveer $ 450 USD, retourvluchten van de dichtstbijzijnde luchthaven naar de woonplaats van de winnaar, 2 x $ 300 USD vouchers voor Roxy on-line, een privétour voor twee met Daniel’s Hawaii, Pink Sail’s Turtle Snorkeling Tour voor twee personen, toegang tot Bishop Museum, twee kaartjes voor de KoHana Rum Tour en Tasting, en optioneel liefdadigheidswerk op de Koko O O’iwi Taro Farm.
  • Geschiktheid: open voor inwoners van het VK, de EU en Zwitserland
  • Einddatum: 31 december 2024
  • Doe mee aan de reiswedstrijd: klik hier
 • Win een skireis naar Verbier, Zwitserland. De hoofdprijs omvat retourvluchten, vervoer over land van en naar het resort, 3 overnachtingen, skipassen voor 3 dagen, dagelijkse vergoeding voor maaltijden en een volledige uitrusting, elk met Faction Ski’s, Faction Poles, Phaenom Skischoenen, Spyder Jacket en SpyderPant.
  • Geschiktheid: open voor inwoners van het VK, de EU, Zwitserland, Japan, Canada, Noorwegen en de VS
  • Einddatum: 11 december 2023
  • Doe mee aan de reiswedstrijd: klik hier
 • Win een uitje in een van The Customary Inns (wereldwijd). Journey + Leisure uitgeroepen tot The Customary als het zesde beste hotelmerk ter wereld.
  Om dit te vieren winnen 10 gelukkige winnaars één unieke reis, met dank aan The Customary.
  • Geschiktheid: open voor inwoners van de VS
  • Einddatum: 10 december 2023
  • Doe mee aan de reiswedstrijd: klik hier
 • Win een 12-daagse expeditiecruise op Antarctica. De hoofdprijs is een twaalfdaagse expeditiecruise naar Antarctica voor twee personen, inclusief alle maaltijden, drankjes, reisverzekering en retourvluchten van Londen naar Ushuaia in Argentinië.
  • Geschiktheid: open voor inwoners van het Verenigd Koninkrijk
  • Einddatum: 10 december 2023
  • Doe mee aan de reiswedstrijd: klik hier
 • Win een vakantie naar Zuid-Afrika met Enterprise Class-vluchten. De hoofdprijs omvat twee Enterprise Class-retourvluchten van Groot-Brittannië naar Kaapstad, vijf nachten in het Desk Bay resort in Kaapstad en een spabehandeling voor twee personen.
  • Geschiktheid: open voor inwoners van het Verenigd Koninkrijk
  • Einddatum: 20 december 2023
  • Doe mee aan de reiswedstrijd: klik hier
 • Win een reis naar het Northern Territory van Australië. De hoofdprijs is een vijfdaagse vakantie voor twee personen naar het Northern Territory in Australië, inclusief retourvluchten met Singapore Airways en camperhuur met dank aan Apollo.
  • Geschiktheid: open voor inwoners van het Verenigd Koninkrijk
  • Einddatum: 29 februari 2024
  • Doe mee aan de reiswedstrijd: klik hier
 • Winnen retourvluchten in Financial system Class naar Japan. De hoofdprijs is 104.000 JAL Mileage Financial institution (JMB) mijlen, wat overeenkomt met twee retourvluchten met Japan Airways naar Tokio, Japan.
  • Geschiktheid: open voor inwoners van het Verenigd Koninkrijk
  • Einddatum: 15 december 2023
  • Doe mee aan de reiswedstrijd: klik hier
 • Win een luxe vakantie naar Zakynthos, Griekenland. De hoofdprijs is een free of charge verblijf van vier nachten voor twee gasten in een karakteristieke suite met zeezicht en een privézwembad op foundation van halfpension in Lesante Cape. De prijs omvat een ontbijtbuffet en een huge vijfgangendiner (drankjes zijn niet inbegrepen), één free of charge behandeling per persoon in Armonia Wellness and Spa (elk één therapeutic massage van 40 minuten), een kookleservaring in Bostani Restaurant voor twee personen, retour luchthaven transfers van Zakynthos Worldwide Airport naar het resort voor twee personen, en retourvluchten vanaf een Britse luchthaven.
  • Geschiktheid: open voor inwoners van het Verenigd Koninkrijk
  • Einddatum: 31 december 2023
  • Doe mee aan de reiswedstrijd: klik hier
 • Win een reis van vier nachten naar Istanbul. De winnaar en gast worden getrakteerd op een verblijf van vier nachten in een Premiere Metropolis Suite in het Vakko Resort & Residence in Istanbul, met transfers van en naar de internationale luchthaven Sabiha Gökçen. Bij de prijs zijn ook twee Financial system Class-retourtickets inbegrepen, aangeboden door Pegasus Airways, de belangrijkste prijsvechter van Turkije, met dagelijkse rechtstreekse vluchten naar Sabiha Gökçen vanuit Stansted of Manchester.
  • Geschiktheid: open voor inwoners van het Verenigd Koninkrijk
  • Einddatum: 30 november 2023
  • Doe mee aan de reiswedstrijd: klik hier
 • Win een vakantie naar Mauritius. De hoofdprijs omvat retourvluchten in Financial system Class van Londen naar Mauritius, transfers en 7 nachten op all-inclusive foundation op Veranda Palmar Seashore.
  • Geschiktheid: open voor inwoners van het Verenigd Koninkrijk
  • Einddatum: 10 januari 2024
  • Doe mee aan de reiswedstrijd: klik hier
 • Winnen twee Enterprise Class-tickets naar waar ook ter wereld. De winnaar ontvangt twee free of charge Enterprise Class-tickets van waar dan ook ter wereld naar waar ook ter wereld. De tickets worden door BusinessClass.com AS namens de winnaar geboekt na overeenstemming over herkomst, bestemming en knowledge. Elk ticket magazine een maximale waarde hebben van € 2.500,- inclusief belastingen en toeslagen.
  • Geschiktheid: open voor iedereen
  • Einddatum: 31 december 2023
  • Doe mee aan de reiswedstrijd: klik hier

*** Volg me op Instagram, YouTube, X of Fb voor een dagelijks second van reisinspiratie ***
LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here