Home Mode Coole stijlen om je uit de “cocooning”-periode te halen – INFUR MAGAZINE

Coole stijlen om je uit de “cocooning”-periode te halen – INFUR MAGAZINE

0
Coole stijlen om je uit de “cocooning”-periode te halen – INFUR MAGAZINE


Web toen we begonnen te wennen aan de periode van gedwongen cocoonen en binnenblijven, kwamen de wintercollecties van dit jaar met een knal om ons te herinneren aan alles wat we de afgelopen twee jaar hebben gemist en om onze verbeelding en verlangens te prikkelen!


Chloë


Het nieuwe seizoen is aangebroken en staat bol van luxe, leven, verbeeldingskracht en wilde schoonheid.Pimples Studio’s

Als het gaat om de developments van deze winter, is het moeilijk om te weten waar je moet beginnen. De keuzes zijn eindeloos en er zijn geen beperkingen (genoeg daarmee…). Het nieuwe seizoen is aangebroken en staat bol van luxe, leven, verbeeldingskracht en wilde schoonheid.


Balmain

Luxe bontbovenkleding is nu naar een geheel nieuw niveau gegaan. De tijdloze glans heeft nieuwe dimensies gekregen en de esthetische waarde is opnieuw gedefinieerd door de getalenteerde ontwerpersteams van Chloe, Pimples Studios, Balmain, Dion Lee, Fendi, Kiton, LaQuan Smith, TRE van Natalie Ratabesi en nog veel meer.


Dion Lee

De collecties zijn volledig afgestemd op de nieuwe tijd en presenteren aardetinten, gedurfde combinaties, rijke texturen en maximalistische tendensen als het klinkende antwoord op de saaie kleurloosheid van de winter, waardoor positieve vibraties worden verspreid en magie in de look van elke vrouw wordt geblazen.


Fendi

Gefluister van luxe dringt de kast van iedere vrouw binnen en transformeert deze in een onuitputtelijk rijk van inspiratie, ver weg van conventies en stilistische clichés.


Kiton


Laquan Smith


Tre, door Natalie Ratabesi

De stijl van deze winter is opnieuw gedefinieerd door de onconventionele manier van denken en het gevoel voor experimenteren dat we zo hebben gemist!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here