Home Geschiktheid Monterey-avontuur – BionicOldGuy

Monterey-avontuur – BionicOldGuy

0
Monterey-avontuur – BionicOldGuy


Mijn lokale fietsgroep maakt deel uit van de grotere Almaden Cycle Touring Membership (ACTC) uit San José. Ik was van plan om verder weg te gaan en andere ACTC-ritten te maken, en vrijdag was mijn kans omdat ze een leuke rit deden in Monterey. Mijn vriend Kris van Morgan Hill ging ook mee, dus we konden erheen carpoolen.

De rit begon in Sand Metropolis, naast Monterey aan de kust. Er loopt een verhard fietspad langs (de Kustrecreatiepad van Monterey Bay, 18 mijl lang, die begint in Castroville). We brachten dat tot het einde in Pacific Grove op het schiereiland Monterey en namen vervolgens de kustwegen in Pacific Grove tot aan het start van een rit van 27 kilometer die by way of Pebble Seaside naar Carmel loopt. Vervolgens namen we de lokale wegen in Carmel en hadden daar een lunchpauze. Daarna reden we langs de kust in Carmel tot we een andere ingang van Pebble Seaside tegenkwamen, verder landinwaarts, en reden we 27 kilometer terug naar Monterey, en vervolgens by way of binnenwegen terug naar de begin, voor een totaal van 60 kilometer. Dit duurde lang omdat we veel stops maakten op historische punten en mooie uitzichten, wat voor een plezierige dag zorgde. Er waren veel toeristen op zo’n mooie dag.

Haven van Monterey vanaf een visserspier
Cannery-rij
Rotsachtige kusten in Pacific Grove
De eenzame cipres. In 2019 verloor het een van zijn vestigingen (zie hier)
Vanaf een pier bij Pebble Seaside
Carmel-strand
Een ander zicht op Carmel Seaside
De Frans Resortwaar Robert Louis Stevenson in Monterey verbleefLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here