Home Reis Mijn nieuwe favoriete luxe resort in Anaheim – het JW Marriott

Mijn nieuwe favoriete luxe resort in Anaheim – het JW Marriott

0
Mijn nieuwe favoriete luxe resort in Anaheim – het JW Marriott


Een groot voordeel van een bezoek aan Disneyland in Anaheim, Californië is dat je, in tegenstelling tot zijn neef uit Florida, niet ter plaatse hoeft te blijven om de Disney-ervaring op te doen. Naar mijn eerlijke mening maakt een verblijf buiten de locatie deel uit van de Disneyland-ervaring. Ik heb in verschillende lodges verbleven en ze waren allemaal goed, maar onlangs had ik de geweldige kans om het nieuwste resort in Anaheim uit te proberen, een resort dat bekend staat om zijn toewijding aan luxe en service: het JW Marriott Anaheim. Door eerdere ervaringen bij zusterhotels over de hele wereld wist ik wat ik kon verwachten, maar zelfs die hoge verwachtingen werden vrijwel onmiddellijk overtroffen bij dit opmerkelijke pand.

Over JW Marriott

Als u het merk niet kent: JW Marriott maakt deel uit van de luxegroep van Marriott en is ontworpen als een toevluchtsoord voor gasten. Door als comfortabele thuisbasis te dienen, kunnen gasten zich concentreren op meer aanwezigheid en natuurlijk ten volle genieten van het pand en de bestemming. Er zijn meer dan 95 JW Marriott-hotels over de hele wereld, waaronder een van hun nieuwste in Anaheim.

Over het JW Marriott Anaheim

Het JW Marriott, geopend in augustus 2020, is de nieuwste aanwinst in de hotelscene van Anaheim en werd vrijwel onmiddellijk het tophotel in de stad. Bedoeld om lichaam, geest en geest te verrijken, de locatie is onverslaanbaar, of u er nu bent om Disneyland te ervaren of een conferentie bij te wonen in het Anaheim Conference Heart. Het resort is zorgvuldig ontworpen om mensen samen te brengen en biedt meerdere sociale ruimtes en voorzieningen, waaronder een bar op het dak met een fantastisch uitzicht op Disneyland. Waar u ook kijkt, van de eetgelegenheden tot de kamers of zelfs de lobbyruimtes, alles is tot in de perfectie uitgevoerd.

Locatie en mijn ervaring

Ja, ik ben een grote fan van luxe lodges, maar het belangrijkste voor mij bij het kiezen van een verblijfplaats is de locatie. Dat geldt vooral als het gaat om een ​​bezoek aan Disneyland; een ervaring die voor mij persoonlijk veel betekent. Het blijkt dat dit een van de belangrijkste verkoopargumenten van het resort is en voor mij had het reizen van en naar de parken niet eenvoudiger kunnen zijn. De JW Marriot was ook het ideale toevluchtsoord voor een paar dagen; een plek om uit te rusten, te ontspannen en op te laden. Mijn enige spijt was echt dat ik daar niet meer tijd had om alles wat het resort te bieden heeft ten volle te ervaren.

Geloof het of niet, maar dit was geen persreis – ik heb ervoor betaald (hoewel ik weliswaar korting kreeg), dus als ik zeg dat dit een van de beste lodges in Anaheim is en niet te missen is, dan kun je Geloof me echt op mijn woord.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here