Home Zelfverbetering Mijn cadeaugids voor de feestdagen voor 2023: 12 cadeaus om uw vakantie additional leuk, ontspannend en heerlijk te maken

Mijn cadeaugids voor de feestdagen voor 2023: 12 cadeaus om uw vakantie additional leuk, ontspannend en heerlijk te maken

0
Mijn cadeaugids voor de feestdagen voor 2023: 12 cadeaus om uw vakantie additional leuk, ontspannend en heerlijk te maken


Deze blogpost is een heel speciale vakantie-editie van 5-Bullet vrijdag, mijn eigen e-mailnieuwsbrief!

Het bevat 12 dingen waar ik van hou, die allemaal geweldige cadeaus voor de feestdagen zijn. Ik heb ook contact opgenomen met enkele van mijn favoriete merken om speciale aanbiedingen voor abonnees te krijgen. Ik gebruik al deze producten dagelijks of wekelijks. Elke gesponsorde kogel wordt aangegeven met een ster aan het einde ervan, web als deze zin.*

Alles in deze publish ligt letterlijk in mijn huis, minus het laatste cadeautje voor mama. 🙂

Ik houd niet van winkelen, maar vind het wel leuk om het perfecte cadeau te vinden. Het vinden van dat geschenk wordt echter met de tijd moeilijker. Dus… Als u problemen ondervindt bij het bedenken van goede opties, vindt u hier een lijst met leuke opties die resultaat opleveren.

Uitstekend spel dat ik met vrienden en familie speel

Taco Kat Geitenkaas Pizza. Je kunt in minder dan een minuut leren spelen. Het spel is snel, leuk, verslavend, hilarisch en geschikt voor alle leeftijden. Het brengt de hersenen in verwarring, tot grote vreugde van iedereen. Het is ook een eenvoudig kaartspel dat gemakkelijk reist. Hoedtip om Jedi te spelen Elan Lee (@elanlee) omdat je mij kennis liet maken met dit juweeltje!

Boek dat ik herlees en cadeau geef

De kunst van mogelijkheden: het professionele en persoonlijke leven transformeren door Rosamund Steenzander En Benjamin Zander. Ik heb dit boek vele malen gelezen. Het is een prachtige en korte reboot voor mogelijkheden, uitstekend geschikt voor alle studenten van het leven en voor degenen die zelfopgelegde beperkingen willen overwinnen. Hier is een fragment uit de beschrijving: “Het presenteren van twaalf baanbrekende praktijken om creativiteit in alle menselijke inspanningen te brengen, De kunst van de mogelijkheid combineert de ervaring van Benjamin Zander als dirigent van het Boston Philharmonic en zijn expertise als leraar en communicator met het genie van psychotherapeut Rosamund Stone Zander voor het ontwerpen van innovatieve paradigma’s voor persoonlijke en professionele ontplooiing.”

Slaaptechnologie die ik elke nacht gebruik

Pod 3 Cowl van Eight Sleep. Temperatuur is een van de belangrijkste oorzaken van slechte slaap, en hitte is mijn aartsvijand. Ik heb tientallen jaren geleden onder het woelen en draaien, het weggooien van dekens, het weer aantrekken en tot vervelens toe herhalen. De Pod 3 Cowl is een gamechanger geweest voor de kwaliteit van mijn slaap en de kwaliteit van mijn leven. Het combineert dynamische koeling en verwarming met biometrische monitoring om de meest geavanceerde (en gebruiksvriendelijke) oplossing op de markt te bieden. Ik gebruik Eight Sleep al meer dan drie jaar. Web op tijd voor de feestdagen, voeg de Pod 3-afdekking naar uw huidige matras en slaap zo koel als 55°F of zo heat als 110°F. Bovendien deelt hij je mattress in tweeën, zodat je accomplice een totaal andere temperatuur kan kiezen. Geen ruzie meer over de airco! De Pod-technologie previous de temperatuur aan elke kant van het mattress aan op foundation van uw slaapfasen, biometrie en slaapkamertemperatuur en reageert op intelligente wijze om de optimale slaapomgeving te creëren. Voor een beperkte tijd biedt Eight Sleep abonnees van 5-Bullet vrijdag $350 korting(!) op de Pod 3 Cowl. Klik hier om tot 30 november de exclusieve vakantiekortingen te krijgen.*

​​Oogmasker, ik zweer erbij

WAOAW-slaapmasker. Dit is mijn favoriete slaapmasker en ik heb er veel geprobeerd. De WAOAW is een voorgevormd masker dat alle druk van de ogen wegneemt, en het is toegevoegd aan mijn lijst met ‘dingen waarvan ik niet wist dat ik ze nodig had’. Het ontwerp blokkeert ook veel meer licht dan conventionele maskers.

Twee hulpmiddelen die mijn lage rug redden

​Terwijl ik dit typ op een internationale vlucht, zitten beide onderstaande zaken in mijn bagage. Je bent ongeveer als
zo oud als je rug voelt, en deze helpen me gaan, gaan, gaan zonder de ow, ow, ow.

PSO-RITE. Als u lage rugpijn heeft, is de kans groot dat uw psoas-spier erbij betrokken is. Dit werd aanbevolen door meerdere mensen in dit Twitter-draadje op zelfrelease, en ik gebruik het vlak voor het slapengaan.

Het lage rugapparaat van Fisher Traction. Dit werd mij voor het eerst aanbevolen door een vechtsportleraar die, halverwege de zestig, nog steeds beter kan presteren dan de meeste twintigers. Het is een eenvoudige, draagbare manier om tractie thuis of onderweg te gebruiken. Ik doe 3-4 herhalingen van vijf minuten met 60 seconden ertussen, en het maakt een wereld van verschil. Eén fijnafstemmingspunt: in plaats van aan de ‘ontgrendelingsband’ te trekken voor de rust van 60 seconden, haal ik eenvoudigweg de riem van mijn heupen en ga op de grond liggen.

Elektrolyten waar ik afhankelijk van ben

LMNT. Ik heb genoten LMNT al jaren. Ik gebruik doorgaans 1 à 2 pakjes per dag om elektrolyten toe te voegen, waardoor ik zowel de focus als het energieniveau kan behouden. Ik voeg elektrolyten toe om vele redenen: omdat ik dwangmatig te veel hydrateer terwijl ik achter een laptop computer zit (wat de elektrolyten verdunt en ervoor zorgt dat ik me moe voel); omdat ik doorgaans een koolhydraatarm dieet volg; en omdat ik elektrolyten ben kwijtgeraakt door inspanning, droge winterklimaten, sauna, enz. Het is een handige hydratatieverzekering die heerlijk smaakt. Elke portie van LMNT levert een betekenisvolle dosis elektrolyten zonder het afval: geen suiker, geen kunstmatige ingrediënten, geen kleurstoffen, geen rommel. Mijn favoriete smaak is Citruszout, waarmee je, als kanttekening, een geweldige margarita zonder suiker kunt maken. Tijdens de koudere maanden heb ik ook genoten van hun chocoladesmaken om te mengen in mijn favoriete warme dranken. Vind uw favoriete smaak met een free of charge LMNT-proefpakket, dat bij elke aankoop wordt meegeleverd. En als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop, bieden mijn vrienden bij LMNT een terugbetalingsbeleid zonder vragen. Deze speciale aanbieding is verkrijgbaar bij DrinkLMNT.com/Tim.*

Wat ik deze winter draag tijdens het skiën en snowboarden

ORTOVOX Merino Thermovent-hoodie. Ik droeg dit eind vorig seizoen en het is de beste combinatie van warmte en ademend vermogen die ik ooit heb gevonden. Uit de beschrijving: “De HOODY is gemaakt van 99% fijne merinowol. Dankzij de mesh-structuur op het bovenlichaam en de armen voert deze superlichte basislaag vocht excellent af en zorgt voor ventilatie. En de luchtzakken in de speciale structuur maken het bijzonder heat. Merinowol is van nature temperatuur- en vochtregulerend. Een klein pakformaat en een ideale verhouding tussen gewicht en warmte zullen alle toerrijders bekoren die waarde hechten aan consolation en een laag gewicht.”

Een heerlijke kleine verwennerij voor cheat day of welke dag dan ook

​Huge Island Koffie Zeezout Espresso Bites. Dankzij Jake Muise voor het brengen van deze lekkernijen naar Austin! Hier is een heerlijke oneliner van de web site: “Een beetje zout, een beetje zoet en decadent wild, deze espressobite is gemaakt met 100% Maui-koffie en bestrooid met mineraalrijk zeezout uit Molokai.” Buiten cheat day geeft een enkel vakje vlak voor de podcastopname mij ook precies de juiste cognitieve increase zonder kriebels.

Koffiegadgets waar ik en mijn vrienden dol op zijn

​​AeroPress origineel (Kosten: <$ 40). Dit is een ongelooflijke en betaalbare schoonheid. Zoals ik schreef De 4-uurskok in 2012: “Dit is nu, op geen enkele na, mijn favoriete brouwmethode. Denk aan de Aerobie, de verbazingwekkende UFO-achtige schijf die je verder dan een voetbalveld zou kunnen gooien, 20 keer verder dan een standaard frisbee? Alan Adler, een werktuigbouwkundig ingenieur en docent aan de Stanford College, heeft het gemaakt. Nadat hij de speelgoedmarkt van de jaren tachtig had veroverd, begon hij geobsedeerd te raken door koffie. Het resultaat was de AeroPress, die in 2006 debuteerde. Hij werd snel overgenomen door de gemeenschap van koffiespecialiteiten en biedt een eenvoudige manier om een ​​kleine hoeveelheid uitstekende koffie te bereiden, en is ideaal voor op reis. Gewapend met een AeroPress en een kleine handmatige handslijpmachine zoals de Hario MSS-1B Minimolen (of de meer recentelijk aanbevolen Comandante), kun je zelfs koffie van wereldklasse zetten op een dienblad in een vliegtuig! Geen rommel en geen gedoe.” Als je thuis een stevigere en geautomatiseerde braamslijpmachine wilt gebruiken, gebruik ik nu de Baratza toegift.

Jura ENA 4 (Kosten: $ 999). De Jura ENA 4 is een flink stuk luxer geworden en werd mij geschonken door mijn vriend Brad L. Hij is een die-hard koffienerd en zwoer dat dit de beste kop koffie was die je zou kunnen hebben zonder een professionele barista. Geef hem gewoon hele bonen en hij regelt de relaxation. Deze aantrekkelijke machine geeft de koffie bovendien een romige textuur die moeilijk te beschrijven is. Er zijn meerdere modellen om uit te kiezen met verschillende functies.

Gezondheidssupplementen waar ik dol op ben voor slaap en prestaties

Gedenkwaardig. Momentous biedt hoogwaardige supplementen en producten in een breed spectrum van categorieën, en ik take a look at hun producten al maanden. Ik heb me onlangs op hun geconcentreerd Magnesium Threonaat, ApigenineEn L-Theanine, die ik gebruik voordat ik naar mattress ga. In combinatie hebben ze me echt geholpen het start, de kwaliteit en de duur van mijn slaap te verbeteren. Gedenkwaardig Slaap levert ze alle drie op handige wijze in één enkele combine om uw lichaam voor te bereiden op de slaap en u te helpen een krachtige nachtelijke routine op te bouwen. Ik heb ook gebruikt Gedenkwaardige creatine, en hoewel het zeker de fysieke prestaties bevordert, inclusief pond of wattage bij sport, gebruik ik het vooral voor mentale prestaties (kortetermijngeheugen, algemene podcasting, enz.). Hun producten zijn door derden getest (Knowledgeable Sport en/of NSF-gecertificeerd), dus je kunt erop vertrouwen dat wat op het etiket staat in de fles zit… en niets anders. Tot 28 november biedt Momentous abonnees van 5-Bullet vrijdag exclusieve vroege toegang tot 25% korting op alle producten, inclusief mijn persoonlijke favorieten, Sleep en Creatine. Klik hier om toegang te krijgen tot deze vakantiebesparingen. Momentous verzendt ook internationaal.*

Heerlijk vlees dat ik deze feestdagen (en elk seizoen) verslind

Maui Nui hertenvlees. Dit is het lekkerste, meest voedzame en milieubewuste rode vlees dat je op tafel kunt zetten. Veel van mijn goede vrienden hebben van dit vlees hun favoriete vlees gemaakt, en het heeft me geholpen om in de beste vorm te komen die ik in jaren heb gehad. Maui Nui is op een missie om het evenwicht in de ecosystemen van Hawaï te herstellen. De enige operatie in zijn soort, het 100% wilde oogstproces van Maui Nui, helpt de invasieve Axis-hertenpopulaties van Maui te beheren en tegelijkertijd stressvrije, ongelooflijk malse en heerlijke eiwitten te produceren, rechtstreeks bij u thuis afgeleverd. Geniet van schoon smakend wild (helemaal geen wild) met de hoogste eiwitdichtheid per calorie in een verscheidenheid aan stukken vlees, schokkerige sticks en bottenbouillon. Ik hou zo veel van dit bedrijf en hun producten dat ik er uiteindelijk in heb geïnvesteerd, web als Dr. Peter Attia. Voor een snelle 30 gram eiwit binnen 30 minuten na het ontwaken, eet ik er drie hun peper-schokstokjes bijna elke ochtend. De voorraad is beperkt, daarom bied ik deze graag aan 5-Bullet vrijdag abonnees 20% korting op de hele website, inclusief uw eerste aankoop van de resterende abonnementsboxen. Bezoek MauiNuiVenison.com/Tim om te profiteren van deze tijdelijke aanbieding en 20% korting te krijgen.*

Een apparaat waar de meeste moeders (of ouders) dol op zullen zijn

Dakraam digitale fotolijst. Ik heb dit ongeveer een jaar geleden aan mijn moeder gegeven, en er is meer gebruik van gemaakt dan welk ander geschenk dan ook. De essentie is simpel: een mooi digitaal show dat door foto’s draait. Het draait 24/7 in het huis van mijn ouders en staat nu boordevol familie- en kinderfoto’s die in de afgelopen tientallen jaren zijn gemaakt. Deze overtrof zeker alle verwachtingen.


En daar ga je! Twaalf van mijn favoriete dingen die geweldige cadeaus voor de feestdagen zijn. Ik hou van ze allemaal en ik hoop jij ook.

Iedereen een fijn weekend en fijne feestdagen!

Veel liefs voor jou en de jouwen,

Tim

De Tim Ferriss-show is een van de populairste podcasts ter wereld met meer dan 900 miljoen downloads. Het is drie keer geselecteerd voor ‘Beste van Apple Podcasts’, het is vaak de nummer 1 interviewpodcast van alle Apple Podcasts en staat bij vele gelegenheden op nummer 1 van de meer dan 400.000 podcasts. Als je free of charge naar eerdere afleveringen wilt luisteren, ga dan naar deze pagina.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here