Home Geschiktheid Hoe hack je "Terugvallen"

Hoe hack je "Terugvallen"

0
Hoe hack je "Terugvallen"


We kennen allemaal dat gevoel wanneer de zomertijd aanbreekt en onze kostbare slaap plotseling in de battle raakt. Ook al winnen we een uur, toch voelt het op de een of andere manier alsof we niet genoeg zzzz’s krijgen.

Waarom zorgt terugvallen voor onze slaap?

Laten we het hebben over de problemen waarmee we worden geconfronteerd als we ‘terugvallen’ en een uur slaap krijgen. Het gaat er niet alleen om dat je je further vroeg moe voelt en op de een of andere manier nog steeds duizelig bent in de ochtend (hoewel dat zeker een groot minpunt is). Het einde van de zomertijd verstoort onze slaap-waakcyclus, waardoor slapeloosheid en verhoogde vermoeidheid ontstaan.

Bovendien maakt de afname van de melatonineproductie het nog moeilijker om ‘s nachts in slaap te vallen. En laten we niet vergeten dat het rond 16.00 uur donker wordt, waardoor het voelt alsof het midden in de nacht is tegen de tijd dat we gaan eten!

Tijd om wakker te worden en terug te keren naar uw routine

Heeft u zich ooit afgevraagd waarom u zich een beetje humeurig voelt, ook al bent u internet een uur aangekomen? Welnu, dat uur aan het einde van de zomertijd kan soms leiden tot een kleine verandering in onze stemming. Dit wordt toegeschreven aan de natuurlijke aanpassingen die ons lichaam maakt aan de veranderende lichtpatronen.

Je weet dat ik deze verandering compenseer met Miss Congeniality Temper Enhance elke ochtend in mijn koffie. Het merkbare verschil dat ik zie bij het gebruik ervan is meer dan genoeg om een ​​uurverlies te verslaan!

Oké, humeur, verify! Het tweede deel van onze routines waar we vaak onder lijden, is ons vermogen om ons de hele dag energiek te voelen. Mijn go-to hier is niet energiedrankjes (alsjeblieft nee!) of zelfs meer koffie (één kopje is genoeg, Katie… zeg het maar met mij).

Dat is waar Pep-rally Het is gevuld met vitamine B6, Matcha groene theebladpoeder, Panax Ginsengwortelextract en Macawortelpoeder voor een volledig natuurlijke energieboost. Ik combine het graag in water, maar je kunt het ook in melk of een smoothie doen!

Hoe u beter kunt slapen

Laten we het nu hebben over de ultieme oplossing voor uw val slaap.

  1. Omarm een ​​geleidelijke overgang: Start een paar dagen vóór de zomertijd met het aanpassen van uw slaapschema. Verschuif uw bedtijd geleidelijk elke dag met 15 minuten later, zodat uw lichaam soepel kan acclimatiseren.

  2. Creëer een ontspannende avondroutine: Creëer een kalmerende routine vóór het slapengaan om uw lichaam te laten weten dat het tijd is om tot rust te komen. Om ervoor te zorgen dat u een volledig uitgeruste nachtrust krijgt Slaapfeestje 30 minuten voordat je naar mattress gaat, terwijl je wat licht doet activiteiten zoals zachte rekoefeningen, lezen of een dagboek bijhouden.

  3. Optimaliseer uw slaapomgeving: Investeer in comfortabel beddengoed, overweeg het gebruik van verduisteringsgordijnen om overtollig licht tegen te houden, steek kaarsen aan voordat u naar mattress gaat om uw lichaam echt te laten ontspannen!

Dit zijn allemaal superbeheersbare veranderingen, maar ze zullen je in staat stellen de controle over je slaapschema terug te krijgen en de uitdagingen te overwinnen die gepaard gaan met het einde van de zomertijd. Vergeet niet dat een goed uitgeruste jij een gelukkiger en productiever jij is.

Laten we deze transitie dus met positiviteit omarmen en die dierbare Zzzs verwelkomen!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here