Home Relatie 5 tekenen dat je liefde wordt gebombardeerd door je associate

5 tekenen dat je liefde wordt gebombardeerd door je associate

0
5 tekenen dat je liefde wordt gebombardeerd door je associate


Het kwam regelrecht uit een sprookje.

Bloemen. Fancy diners. Verklaringen over hoe speciaal onze verbinding was.

Ik was in de wolken. Verkocht. Ik doe mee. All-in.

Totdat de berichten minder frequent waren. Toen begon de inspanning om plannen te maken af ​​te nemen.

Ik merkte dat ik uit mijn vel kroop en met ingehouden adem wachtte tot hij mijn sms-berichten zou terugsturen, me zou zien, me zou laten zien dat het hem nog steeds kon schelen. Ik begon onze interacties opnieuw af te spelen als ik iets verkeerd deed.

Misschien toonde ik te veel interesse? Misschien smste ik te veel? Was het mijn outfit van de laatste date? Ik moet het zijn.

Na twee weken volkomen angstig te zijn geweest, besloot ik dat het voorbij moest zijn en dat ik mijn kans bij Mr. Good had verspeeld. Het was tijd om verder te gaan. Ik stopte met sms’en of proberen een gesprek te voeren.

En precies toen ik begon weg te trekken, raad eens wie er met volle kracht terugkwam?

Het was alsof er geen tijd is verstreken. Hij was terug en wilde mij graag zien. Overlaadde me met lieve berichtjes over hoe blij ik hem maakte, hoeveel hij me miste.

Ik was weer in de wolken.

Totdat deze cyclus van heat/koud nog 7 keer werd herhaald. Ik herken het nu: ik werd door de liefde gebombardeerd.

Wat is liefdesbombardementen?

Love bombing is het gebruik van buitensporige genegenheid, grote gebaren en beloften voor de toekomst als manipulatietactiek. Maar op het second dat je je excessive voelt van alle liefde en aandacht, volgt er een periode van terugtrekking, vermijding of misbruik. Je vraagt ​​je dan af wat je verkeerd hebt gedaan of je raakt geobsedeerd door het terugkrijgen van dat oude gevoel.

Love bombing wordt gebruikt door narcisten, die zich voeden met jouw validatie. Zodra ze hun fixatie hebben gekregen – van aandacht, seks, genegenheid, middelen – waar ze ook naar hongeren, worden ze kil, afstandelijk of zelfs gemeen.

Tekenen dat je door liefde wordt gebombardeerd

1. Het gaat niet om de authentieke verbinding, maar om iets van jou te krijgen.

Liefdesbommenwerpers gebruiken hun romantische doelwitten om hen hun bevestiging en aandacht te geven en om macht over hen te verwerven. Het verschil tussen gezonde romantische toenaderingen en liefdesbombardementen is dat dit laatste wordt gebruikt als manipulatietactiek. De bedoeling is om controle en macht over u uit te oefenen en te behouden.

2. Het is geen liefde op het eerste gezicht; het is projectie op het eerste gezicht.

Tijdens de eerste paar dates is het onmogelijk dat iemand je voldoende kent. Het hele punt van daten is om vertrouwen en verbinding op te bouwen in de loop van de tijd en ervaring. Daar is geen kortere weg naartoe. Iemand die je nauwelijks kent en uitspraken doet over hoe jij de ware bent, of die grote beloften doet over jullie toekomst samen, is een alarmsignaal.

3. Ze zijn heat en koud.

Ze komen krachtig over, vaak met grote gebaren zoals weelderige geschenken, chique diners en romantische woorden. Maar dan krijgen ze het koud, neemt de dagelijkse communicatie af en soms verdwijnen ze helemaal. Dan, precies op het second dat je op het punt staat het op te geven, komen ze weer sterk terug om je terug te halen in de cyclus van intensiteit.

4. Ze behandelen je als een ‘verovering’.

Ik praat over het idea van ‘veroveren’ in mijn boek Breakup Bootcamp. Ik heb deze theorie bedacht om te beschrijven wanneer iemand een plan in zijn hoofd heeft, misschien is het om een ​​trofeepartner te krijgen, of wil hij echt trouwen op X-leeftijd. Ze ontmoeten je, en als je genoeg vakjes aanvinkt, sluiten ze je aan bij hun plan. Je wordt een middel tot een doel. Daarbij ontmenselijken ze je omdat je een object bent dat ze in hun masterplan stoppen. Het gaat niet om verbinden, om jou als mens te leren kennen – fouten en tekortkomingen inbegrepen.

Hoe liefdesbombardementen te stoppen

1. Gebruik grenzen om liefdesbombardementen te stoppen.

Als je aan het start van een relatie zit en je merkt dat ze erg sterk opkomen met de romantische toenaderingen, reageer dan niet alleen op het tempo dat ze bepalen. Voer een gesprek om hen te laten weten dat je de zaken wilt vertragen, en leer elkaar in de loop van de tijd kennen. Als de persoon investeert in het creëren van een gezonde band, zal hij of zij niet proberen je op te dringen of je daartoe onder druk te zetten.

2. Maak ze niet tot het middelpunt van uw wereld (en planning) voordat er vertrouwen is opgebouwd.

Annuleer uw vrienden niet. Verander uw schema niet om ze te zien. Als je geen schema hebt waarin je dingen doet waardoor je je verbonden en gegrond voelt, zul je gevoeliger zijn voor het opvullen van de lege ruimtes met je nieuwe liefdesbelang. In plaats van iemand met een gezond ritme te zien, start je hem 5 keer per week te zien. Voor je het weet, phrase je verteerd door alles wat met je geliefde te maken heeft.

3. Besteed uw validatie niet uit aan deze persoon (of welke romantische associate dan ook).

Ja, het voelt geweldig als iemand je in de gaten houdt en je het gevoel geeft dat je speciaal bent, vooral als het lijkt alsof ze zelf kiezen Jij uit alle andere opties. De honger om je speciaal te voelen en een gevoel van eigenwaarde te krijgen is snoep voor een narcist.

Wil je over je breuk heen komen?

Obtain de Breakup-gids werkboek. De Renew Breakup Information begeleidt u stap voor stap door het hele proces van genezing na een gebroken hart. Voor slechts $ 14 staat de gids boordevol 60 pagina’s met hulpmiddelen, oefeningen en werkbladen om u te helpen uw hart te herstellen en vooruit te komen. Snap je nu.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here