Home Levensstijl Hearts On Fireplace breidt de Vela-collectie uit

Hearts On Fireplace breidt de Vela-collectie uit

0
Hearts On Fireplace breidt de Vela-collectie uit
Internationaal sieradenmerk Harten in vuur en vlam rondt de Vela-collectie af met nieuwe ontwerpen voor de feestdagen. De nieuwste toevoegingen aan de Vela-collectie krijgen een frisse interpretatie van de slogan ‘Present Your Love’, waarbij de nadruk ligt op zelfliefde en empowerment, in plaats van de liefde tussen twee mensen, vertelt Rebecca Foerster, president van Hearts On Fireplace North America.

Hearts on Fire-Vela-campagne Hearts on Fire-Vela-campagne

“Het draait allemaal om het belichamen van gepassioneerde zelfexpressie en de sprankeling in alle vrouwen. Van strakke klassiekers met een twist en veelzijdige gelaagdheidsstukken tot gedurfde designstukken: de collectie straalt individualiteit, kracht en licht uit en is tegelijkertijd een voorbeeld van de diamantexpertise en het ongeëvenaarde vakmanschap van Hearts On Fireplace.” De Vela-collectie is ontworpen om zowel vrouwelijk als stoer te zijn, web als de generaties vrouwen die hem zullen dragen, legt Rebecca uit. “De campagne bevat drie ongelooflijk getalenteerde creatievelingen uit verschillende vakgebieden, generatie Z en millennials, die numerous, moderne vrouwen vertegenwoordigen die hun ware zelf eren. Fil Xiaobai is een Chinese language topstylist en mode-influencer die haar klanten en followers aanmoedigt om hun stijl te omarmen. Maria Isabel is een Amerikaans-Dominicaanse singer-songwriter wiens muziek is beïnvloed door de krachtige vrouwen in haar leven. Sara Grace Wallerstedt is een topmodel dat binnen de branche uniek bekend staat vanwege haar vastberadenheid en haar etherische schoonheid”, voegt ze eraan toe.

Hearts on Fire-Vela-campagneTijdens de feestdagen draait alles om het tonen van liefde en het delen van liefde, merkt Rebecca op. “De prachtige schoonheid van Hearts On Fireplace-diamanten zorgt ervoor dat vakanties en tradities de meest memorabele momenten van je leven worden. De selectie sieraden die in onze cadeaugids voor de feestdagen wordt samengesteld, vertegenwoordigt de meest verbluffende mogelijkheden om vreugde en liefde te verspreiden. Dat houdt ook in dat je jezelf overgeeft.”

Hearts on Fire-Vela-campagne Hearts on Fire-Vela-campagne

De eerste lijn, gelanceerd in mei van dit jaar, is geïnspireerd op het ‘mooie second waarop de liefde een vlucht neemt’. De zachte rondingen en vloeiende lijnen van het verenmotief zijn terug te vinden in de hele collectie, onder meer in de Vela-kraag in Franse snit, de Vela-armband met drie rijen pavé en de gedraaide Vela-druppeloorbellen.

Hearts on Fire-Vela-campagneStore de collectie hier.

Belangrijkste fotocredit: De Hearts On Fireplace Vela Assortment-campagne met (LR) Fil XiaoBai/Stylist, Sara Grace Wallerstedt/Mannequin en Maria Isabel/Singer.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here