Home Levensstijl Geef uw wintervakantie-outfits voor 2023 een increase met een zonnebril

Geef uw wintervakantie-outfits voor 2023 een increase met een zonnebril

0
Geef uw wintervakantie-outfits voor 2023 een increase met een zonnebril


Geef uw wintervakantie-outfits voor 2023 een increase met een zonnebril

Geef uw wintervakantie-outfits voor 2023 een boost met een zonnebril

Elke fashionista zal het erover eens zijn dat zelfs koude, ijskoude omstandigheden optimale momenten kunnen bieden om je gevoel voor stijl te laten zien. Feestfeestjes geven je bijvoorbeeld de kans om je te verkleden en de feestdagen te belichamen met outfits met volledige accessoires. In een eerder bericht ziet u hoe u dit kunt bereiken sieraden developments zoals glamoureuze lange kettingen en statement-making eenzijdige oorbellen.

Maar naast feesten zijn er ook wintervakanties om naar uit te kijken. Of je nu gaat skiën in de Alpen of een bezoek brengt aan populaire steden zoals New York met Kerstmis, je wilt altijd even modieuze als functionele outfits dragen, zodat je er stijlvol uit kunt zien en toch heat kunt blijven. Gelukkig voldoen zonnebrillen precies aan deze eisen, omdat deze tijdloze accessoires je ogen ook helpen beschermen tegen de ultraviolette stralen van de zon, die niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door aanwezig zijn. Lees verder en ontdek stylingtips voor zonnebrillen deze winter.

Getinte frames voor een vleugje kleur

Tot de belangrijkste brillentrends voor 2023 behoren getinte kozijnen, van felgele opties van Loewe tot de transparant roze en violette zonnebrillen die de collecties van Tom Ford sierden. Dit betekent dat als je outfits uit minimalistische of monochrome stukken bestaan, zoals een zwart leren jack of een gebreide trui in neutrale tinten, het dragen van prachtig helder getinte monturen een vleugje kleur kan toevoegen. Het montuurmateriaal kan ook van invloed zijn op hoe stoer en kleurrijk uw zonnebril eruit zou zien, waarbij acetaat een opmerkelijk voorbeeld is van levendig transparante monturen.

Gepolariseerde zonnebril om stijl en functionaliteit in evenwicht te brengen

In plaats van simpelweg een gewoon paar te kopen, kun je overwegen om het te dragen gepolariseerde zonnebril met lenzen die schittering blokkeren voor verbeterde visuele helderheid en kleurcontrast. Deze functie maakt ze geschikt voor wintervakanties waarbij buitenactiviteiten zoals skiën en schaatsen betrokken zijn, omdat ze de schittering van reflecterende oppervlakken zoals sneeuw kunnen verminderen. Het topbrillenmerk Ray-Ban biedt gepolariseerde opties voor tijdloze montuurstijlen zoals de Aviator en de Wayfarer, zodat u stijl en functionaliteit in evenwicht kunt brengen bij het dragen van even klassieke winterkleding zoals bontgevoerde jassen, donkere broeken en suède laarzen.

Mythe salontafel van Koket

Assertion tinten voor iets gewaagds en leuks

Als je voor je wintervakantie ergens ver weg gaat, zoals het buitenland, is dit de perfecte gelegenheid om met je uiterlijk te experimenteren en iets gewaagds en leuks te proberen. Dit betekent dat u uw standaard zwarte frames moet vervangen door assertion tinten, zoals degenen die door niemand minder dan Beyoncé werden gepopulariseerd tijdens haar veelgeprezen Renaissance-tournee. Queen Bey combineerde haar betoverende Tiffany & Co-zonnebril met een sprankelend bodysuit, maar je kunt kiezen voor een ensemble dat geschikt is voor koud weer door een lange jurk met pailletten of een wijde broek te dragen tijdens winkeldagen en diners bij kaarslicht.

Cat-eye zonnebrillen om stylish en stijlvol te blijven

Ten slotte kun je nooit fout gaan met een cat-eye-zonnebril van designermerken als Miu Miu, Prada en Versace. Ze passen niet alleen bij alle soorten gezichtsvormen en gelaatstrekken, maar voegen ook een vleugje elegantie toe aan vintage-geïnspireerde winteroutfits. Als u de relaxation van uw vakantie in een romantisch Europees land doorbrengt, kunt u uw innerlijke Audrey Hepburn excellent kanaliseren door nietjes als trenchcoats, zijden sjaals en handschoenen te combineren met een neutraal getinte cat-eye-montuur.

Zoals je ziet, heb je veel framestijlen en lensopties om uit te kiezen als het gaat om het accessoires van je wintervakantie-outfits met een zonnebril. Voor meer stijlgidsen en advies, lees verder Love Occurs Journal.
LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here