Home Cultuur Frank Ocean is misschien iets van plan

Frank Ocean is misschien iets van plan

0
Frank Ocean is misschien iets van plan


Wij hebben er niet veel van gehoord Frank Oceaan sinds zijn vervreemdende Coachella-set eerder dit jaar. Dit is natuurlijk te verwachten: sinds het uitbrengen van zijn tweede album Blond in 2016 concentreerde Ocean’s publieke output zich vooral op zijn luxe sieradenmerk Homerus en merchlijn Blonded, afgewisseld met af en toe een dwell optreden, losse single, of materiële blijk van genegenheid voor zijn vriend Jeremy Robust. Hij heeft voor het grootste deel bestaan ​​als een cryptische eigenaar van goede smaak.

Maar de laatste tijd lijkt er een lading in de lucht te hangen. Iets voelt anders. Omdat, zoals we vaak doen, Frank dat ook is geweest posten.

Met dank aan Blonde

Sinds Ocean in oktober 36 werd, is de ongrijpbare chanteur vooral actief op Instagram en deelt hij berichten uit zijn leven, zoals selfies in de sportschool, een momentopname van een collega-zanger (en volgens geruchten een medewerker) Rosalia zittend op het strand en verschillende uitzichten op Malibu. Deze week heeft hij een nieuwe collectie met voetbalthema’s uitgebracht Geblondeerd kleding, met een trui in Braziliaanse stijl en verschillende kleurstellingen van jacquard voetbalshorts voorzien van broches uit de iconografie van New York Metropolis, waaronder een zilveren appel en het Vrijheidsbeeld.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here