Home Relatie Een verborgen mogelijkheid voor liefde ontmaskeren door Susie

Een verborgen mogelijkheid voor liefde ontmaskeren door Susie

0
Een verborgen mogelijkheid voor liefde ontmaskeren door Susie


Afgelopen weekend gingen mijn zus en ik met onze twee dochters op spareis naar Chicago. Naast het genieten van twee fantastische spa’s, had ik een enorme aha en ontdekte ik een mogelijkheid voor liefde die ik nog niet eerder had gezien.

Onschuldig stopte mijn zus een labeltje in dat onder de kraag uitstak aan de achterkant van het sweatshirt dat ik droeg.

Ik voelde meteen de reactie van “Laat mijn tag met rust! Als ik wil dat het wordt ingestopt, doe ik het zelf!”

Haar gebaar werd niet beantwoord met een ‘dankjewel’, maar eerder met irritatie en wegtrekken van mijn kant.

Begrijp alsjeblieft dat mijn zus en ik een hele hechte band hebben en een geweldige relatie hebben, en later vertelde ze me heel liefdevol iets waar ik nog niet eerder over had nagedacht…

Hoe soms mijn overdreven reactie op een grens die anderen niet verwachten en waar ik me misschien niet eens van bewust ben…

Duwt mensen weg en verbreekt de verbinding.

Wauw, ik ben zo dankbaar dat mijn zus genoeg liefde en vertrouwen in mij had om mij zoiets te vertellen…

En ik ben dankbaar dat ik nu een mogelijkheid voor liefde zie die ik nog niet eerder had gezien.

Nu kan ik me ervan bewust zijn wanneer deze reacties in mij opkomen. Als dat gebeurt, kan ik vertragen, ademhalen en mezelf de ruimte gunnen om een ​​liefdevollere keuze te maken.

Ik had mijn groei in het leren kennen van sterke persoonlijke grenzen op prijs gesteld…

Maar ik had er nooit over nagedacht hoe mijn reacties, zelfs bij ogenschijnlijk kleine, onbelangrijke zaken, de verbindingen en de liefde met anderen zouden kunnen verbreken die ik echt wil.

Ik had er nooit bij stilgestaan ​​dat ik mijn woorden op een vriendelijkere manier zou kunnen gebruiken over zoiets kleins als de vraag of het oké is dat iemand een label dat uit mijn kleding steekt, repareert of niet.

Ik leerde op een vriendelijkere manier oefenen met het stellen van een grens, toen ik later een verzoek aan mijn zus deed dat ze mij zou vragen voordat ze mijn tags instopte.

Mogelijkheden voor liefde vind je niet alleen in de grote dingen, maar ook in de kleine dingen in relaties.

Als je een aantal manieren wilt ontdekken waarop je mogelijkheden voor liefde misloopt, niet alleen met een companion, maar met wie dan ook in je leven, dan hebben we een geweldig cadeau voor je.

Volgende week starten we met een gloednieuw programma dat loopt tot half december, genaamd ‘A Million Potentialities for Love’.

Meer informatie vindt u hier…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here