Home Renovatie van huizen Een Amagansett-huisrenovatie met natuurlijke materialen

Een Amagansett-huisrenovatie met natuurlijke materialen

0
Een Amagansett-huisrenovatie met natuurlijke materialen


Om dit te bereiken wilde ze brede, open ruimtes in de Amagansett ontwerpen strandhuis. Beginnend in de woonkamer, met zijn ruime indeling en hoge plafonds, gebruikte Charlotte inspiratie uit de oceaankant van de Hamptons.

Witte texturen en blonde plankhouten particulars gecombineerd met zacht, comfortabel meubilair in rustige kleuren. Ontwerpen werden minimaal gehouden; de warmte zou afkomstig zijn van verschillende materialen in natuurlijke tinten. De ontwerper koos en betrekt de materialen waar mogelijk regionaal, en kiest voor kleine meubelontwerpers en -bouwers.

Renoveren om te leven, zoeter maken gedijen!

Sweeten biedt huiseigenaren een uitzonderlijke renovatie-ervaring door persoonlijk vertrouwde algemene aannemers aan uw venture te koppelen, terwijl ze deskundige begeleiding en ondersteuning bieden, geheel kosteloos.

Start met uw renovatie

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here