Home Levensstijl De Taj Designs-slaapkamer

De Taj Designs-slaapkamer

0
De Taj Designs-slaapkamer


Betreed de sfeer van verfijnde esthetiek En biofiel ontwerp als Boca do Lobo-blog duikt in de voortreffelijke creatie van Taj-ontwerpen. Dit meesterlijke slaapkamer straalt een verfijnde sfeer uit, natuurlijke elementen zorgvuldig mengen samengestelde ontwerpkeuzes. Taj-ontwerpen is een bedrijf opgericht door Sherif Helal in 2014 en de reikwijdte van het werk omvat residentiële, commerciële en administratieve projecten.

Je houdt misschien van: Classic-geïnspireerd interieurontwerp | Een reis door de tijd
Het omarmen van biofiel ontwerp

Taj-ontwerpen heeft kunstzinnig omarmde de principes van biofiel ontwerp, waardoor het buitenleven naar binnen wordt gehaald om een ​​rustig toevluchtsoord in huis te creëren. De hoofdslaapkamer wordt een oase van rust, waar de wisselwerking tussen natuur en design is voelbaar. Het centrale thema draait om de integratie van natuurlijke elementen, waardoor een verbinding met de omgeving wordt bevorderd.

De Taj Designs-slaapkamer |  Biofiel ontwerp
Houten muren: de natuur binnenshuis

Het fundamentele component van het ontwerp van deze hoofdslaapkamer is het gebruik van houten wanden, die een warme en aardende achtergrond bieden. De natuurlijke nerf en textuur van het hout een gevoel van authenticiteit oproepen, omhult de ruimte in een gezellige sfeer, aardse omhelzing. Deze ontwerpkeuze voegt niet alleen visuele interesse toe, maar introduceert ook een tactiele dimensie in de kamer.

De Taj Designs-slaapkamer |  Biofiel ontwerp
De Odette-bed: Elegantie in eenvoud

In het hart van de hoofdslaapkamer ligt de Odette-bedeen statementstuk dat eenvoud en verfijning belichaamt. Gehuld in een neutraal palet, de Odette-bed integreert in het totale ontwerpen wordt een canvas voor de natuurlijke sfeer van de kamer. De nude tint van het mattress draagt ​​hieraan bij een gevoel van ingetogen luxewaardoor een sfeer van tijdloze elegantie ontstaat.

De Taj Designs-slaapkamer |  Biofiel ontwerp
Eden als nachtkastjes: functionele kunst

Aan weerszijden van de Odette-bed zijn twee Eden bijzettafels, herbestemd als nachtkastjes. Deze biologisch geïnspireerd stukken dienen niet alleen een functioneel doel, maar dragen ook bij aan de algehele esthetiek van de kamer. De nevenschikking van Eden tegen de houten muren versterkt het biofiele thema alsof de essentie van de natuur hierin is gedestilleerd listig meubelstukken.

De Taj Designs-slaapkamer |  Biofiel ontwerp

Als leverancier van exclusief ontworpen meubelstukken, Boca do Lobo‘s invloed is onmiskenbaar in deze hoofdslaapkamer. De integratie van hun unieke ontwerpen voegt een further laag verfijning toe aan de ruimte en tilt deze boven conventionele normen.

De Taj Designs-slaapkamer |  Biofiel ontwerp
Odette-bed & Eden-bijzettafel
De Taj Designs-slaapkamer |  Biofiel ontwerp

De badkamer van de Taj-ontwerpen mastersuite is een meeslepende ervaring dat verlengt de schoonheid van de slaapkamer. Versierd met prachtige stenen op zowel de muren als de vloer, zorgt de zorgvuldige selectie van natuurlijke materialen niet alleen voor een luxueuze esthetiek, maar legt ze ook een verbinding met de organische wereld. Het middelpunt hiervan weelderige oase is de unhealthyomringd door een oneindige reeks biofiele elementen.

De Taj Designs-slaapkamer |  Biofiel ontwerp
Voelt u zich geïnspireerd om Biophilic Design naar uw luxe huis te brengen?
Zie ook: De charme van ambachtelijk vakmanschap in interieurontwerpLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here