Home Cultuur De Phoebe Philo-capecoat van Kendall Jenner is het toppunt van stylish

De Phoebe Philo-capecoat van Kendall Jenner is het toppunt van stylish

0
De Phoebe Philo-capecoat van Kendall Jenner is het toppunt van stylish


Kendall Jenner is geen onbekende in ingetogen luxe. Ze bracht het grootste deel van deze zomer door met het aantrekken van labels als Khaiet en The Row en meer recentelijk te zien in de paparazzi-stijl van Bottega Veneta campagne (we kenden haar streak van volledige BV-streetstyle ziet er uit waren te mooi om waar te zijn).

Onnodig te zeggen dat Jenner heeft bewezen een groot voorstander te zijn van ‘Quiet Luxurious’, zoals de kinderen zouden zeggen. gelijknamig etiketleek het de perfecte tijd voor de catwalkster om wat Phoebe Philo te dragen.

Jenner werd eerder deze week gespot in Los Angeles (waar ze, ironisch genoeg, wat boodschappen deed bij The Row) met een volledige look uit Philo’s nieuwe collectie. Haar leren bomberjack had een ruim, outsized silhouet en een hoge halslijn. Maar de echte focus van het stuk was de poncho-achtige cape die zich om de voor- en achterkant van het mannequin wikkelde. Ze combineerde het met een loszittende witte spijkerbroek van Philo. Hoewel het erop lijkt dat beide objects uitverkocht zijn, is Jenner’s ‘Equipment Cabas’-tas van kalfshaar nog steeds verkrijgbaar. beschikbaar, tenminste als je het label van $ 4.800 kunt omdraaien. Voor de laatste luxe contact rondde het mannequin haar look af met chique puntige hakken en een zwarte zonnebril.

Philo, wier periode bij Céline nog steeds geliefd is bij mode-minimalisten, lanceerde haar collectie eind oktober, bijna twee jaar nadat ze het nieuws voor het eerst had aangekondigd. De eerste launch bestond uit strakke leren jassen, een reeks handtassen, zonnebrillen en gevarieerde stijlen van op maat gemaakte broeken. Eind november bracht Philo een tweede bereik van veertig objects met stippenpumps, nog meer leren bovenkleding, skibrilzonnebrillen en topjes in wikkelstijl.

Hoewel sommigen hun Philo-trekjes hebben laten zien TikTok (voornamelijk tassen en accessoires), lijkt Jenner de eerste grote beroemdheid die mede-teken van het merk is. Bij Céline was Philo nooit iemand die beroemdheden opnam in campagnes of op haar catwalk, maar gaf ze veel de voorkeur aan haar chique muzen als Daria Werbowy. Toch is de recente stijl van Jenner volledig in overeenstemming met de visie van Philo, dus het is logisch dat zij iemand zou zijn die een volledige look van het label zou dragen. Of ze doet stiekem mee aan een andere streetstyle-campagne à la Bottega Veneta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here