Home Cultuur De beste tendencies van de herfst zijn al te koop op Amazon Prime Day

De beste tendencies van de herfst zijn al te koop op Amazon Prime Day

0
De beste tendencies van de herfst zijn al te koop op Amazon Prime Day


Het Fall Amazon Prime Day-evenement vindt vandaag en morgen plaats en heeft zoveel geweldige stukken om je op weg te helpen voor de herfst, of het nu gaat om modetrends, magnificence must-haves, huisvondsten en meer. Ik zal een aantal van mijn favorieten van het Prime Occasion op mijn IG en verhalen delen, plus stylingideeën, maar ik wilde ook beginnen met het delen van enkele van de stukken die ik al heb en waar ik dol op ben en die in de grote uitverkoop zullen zijn. Veel van deze stukken waren start vorig jaar uitverkocht, dus ik zou snel de trekker overhalen om er zeker van te zijn dat je jouw maat krijgt.

Iedereen heeft inmiddels waarschijnlijk een shaket in zijn herfstopstelling, maar deze kunstleren beugel bevindt zich op een geheel nieuw niveau. Het is zo’n gemakkelijke manier om zelfs de eenvoudigste look, zoals een legging of denim, een nieuwe textuur te geven. Draag hier maat L voor een outsized pasvorm.

Deze romige chocoladekleur domineert dit seizoen nu al mijn kast en ik ga niet langzamer doen. Het leest zo duur/high-end uit en maakt je kastcombinaties eindeloos, omdat je deze bruine en bruine tinten kunt mixen voor oneindige mogelijkheden, of je nu tinten mengt of voor een meer monochrome look gaat. Ik draag maat XS in deze legging – heb ook de zwarte.

Dit vestje was een van mijn favoriete stukken vorig jaar – het was het grootste deel van het seizoen uitverkocht, maar het is nu terug en volledig gevuld en verkrijgbaar in 7 kleuren. Ik draag hier maat medium en ben dol op de outsized pasvorm.

Hier zijn de leggings weer in het zwart. Ik vind ze geweldig in combinatie met high-top converse!

Dit merk is de afgelopen twee winters viraal gegaan en nu hebben ze een aantal van hun donsjassen met kortingen tot 30% voor het Fall Amazon Prime Day Occasion. ik heb deze jas vorig jaar in bruin en zwart en ik ben dol op het zachte sherpa-detail! En hoe schattig deze bijpassende kinderversie? Dit is de andere jas dat ging viraal. Ze zijn van geweldige kwaliteit, tremendous heat en zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. Een musthave winterjas!

Dit was een van mijn favoriete organisatie-aankopen waar ik nog steeds om moet lachen als ik het zie. Elke keer dat iemand van mijn familie of een vriend het ziet, hebben ze erom gevraagd – iedereen die ritssluitingszakjes gebruikt, zal er dol op zijn.

CRÈME GEBREIDE TRUI – Ik hou van deze gebreide trui! Verkrijgbaar in 9 kleuren.

RITSSLADE-ORGANISATOR – Dit zou een geweldig housewarming- of cadeau-idee zijn – als je het eenmaal hebt, vraag je je af hoe je ooit zonder hebt geleefd. Zo’n gemakkelijke manier om georganiseerd te worden.

TAN BLAZER – Dit seizoen zijn blazers over vrijwel alles te vinden! Ik ben dol op deze getailleerde blazerlook – verkrijgbaar in meerdere kleuren en tremendous veelzijdig.

WITTE KOFFER – Ik ben altijd op zoek naar een goede koffer – deze krijgt goede recensies en is verkrijgbaar in meerdere kleuren en maten.

ELEMIS REINIGINGSBALSEM – Als je niet dubbel reinigt (met deze reinigingsbalsem!) wat ben je dan eigenlijk aan het doen? 🤪 Maar echt, het maakt zo’n verschil! Zeker een aanrader om te proberen als je dat nog niet hebt gedaan.

GOUDEN BLOEMOORBELLEN – Deze zien er zoveel meer $$ uit dan ze in werkelijkheid zijn. Wat een mooie assertion oorbel voor de feestdagen!

OLAPLEX – Dit culthaarmerk is ook in de uitverkoop. Een goed excuus om het uit te proberen als je dat nog niet hebt gedaan!

WITTE Imitatiebont DEKEN – Er gaat niets boven een gezellige plaid om de herfst te omarmen. Even een schattig mokje voor de open haard en ik ben het hele seizoen klaar. Deze is superzacht en verkrijgbaar in meerdere kleuren en maten.

SHERPA/PUFFERJAS – Deze virale winterjas is de hype waard. Verkrijgbaar in talloze kleuren en heeft bijpassende kinderjassen hier.

GOUDEN HOOPJES – Mijn go-to gouden oorringen zijn in de uitverkoop

TAN ENKELLAARSJES – Deze suède enkellaars previous bij alles. Geweldige herfstschoen en hij is in de uitverkoop ___

LUCHTPODES – Ik heb het meeste geluk met mijn airpods: ik verlies ze of ik maak er een kapot, enz. Dus ik voel me niet zo schuldig als ik ze vervang als ze in de uitverkoop zijn.

ELEMIS-REINIGER – Dit is een van mijn favoriete reinigingsmiddelen. Ik ben ook dol op hun reinigende balsems. Bij deze een voorraadje aanleggen.

LANIEGE LIPPENBALSEM – Dit zijn mijn favoriete lippenbalsems – ik koop er één voor mij en meerdere als kousvullers!

Imitatieleren tas – Tal van geweldige basistassen te koop voor het Prime Occasion. Ik hou van de vorm van deze.

TAN SLIPPERS – Waarom heb ik het gevoel dat ik nooit genoeg pantoffels kan hebben? Ik woon er het hele jaar door in huis en vind het heerlijk om in een fris, donzig nieuw paar te glijden.

GERIBDE GEBREIDE BROEK – Dit zijn de beste loungewear-sets voor de herfst en zijn verkrijgbaar in zoveel kleuren dat je er de hele herfst echt in zou kunnen leven.

OLAPLEX (NUMMER 4, NUMMER 5, NEE 8): Ik gebruik deze al jaren. Mijn favoriete shampoo en conditie, zonder twijfel.

OLAPLEX REISKIT: Ik heb deze al aan mijn winkelwagentje toegevoegd – hij snijdt mijn schoonheidsreistas doormidden haha.

HETE LUCHTBORSTEL | GHD-Krultang | GHD-STRAIGHTENER: Warmtetools zijn een van die producten waar je niet goedkoop op uit wilt gaan, anders is de kans groter dat je je haar beschadigt. Ik ben dol op GHD-producten en deze heteluchtborstels zijn GEWELDIG als je ze nog niet hebt geprobeerd!

LIVING PROOF TEXTUUR SPRAY & DROOGSHAMPOO: Textuurspray is mijn #1 favoriete product als ik op vol quantity wil gaan. Nog een geweldig merk opgenomen in de herfst Amazon Prime Day Sale.

ANASTASIA WENKBRAUWPOTLOOD: Nog een cultfavoriet in de aanbieding!

STILA-EYELINER: Voor die opvallende winged liner-looks dit najaar.

ELEMIS-REINIGER & ELEMIS-ELIXIR & ELEMIS REINIGINGSBALSEM: Een van mijn favoriete schoonheidsmerken – dit zijn 3 van mijn favoriete producten van hen.

VITAMINE C: Geweldige dingen gehoord over dit merk! Kwaliteitsvitamine C kan $$ opleveren, dus het is een goed second om te sparen.

GEZICHTSREINIGINGSAPPARAAT: Ik hou hiervan voor een diepe reiniging.

LANIEGE LIPPENBALSEM & LANIEGE LIPMASKER: Mijn favoriete lipmasker! Geweldige kousvuller ook.

ZWARTE GEUL – Ik voorspel dat loopgraven dit jaar de grootste pattern in herfstlagen zullen zijn en ik hoor er heel erg van. Deze is verkrijgbaar in 4 mooie maten. Ik zou een maat groter nemen voor een iets outsized pasvorm.

GHD-Krultang – Als het tijd is om je oude krultang in te ruilen, is dit merk geweldig in haartools.

ZWARTE ENKELLAARS – Geweldige basislaars en verkrijgbaar in 7 kleuren.

ORIBE SHAMPOO/CONDITIONER – Al toegevoegd aan winkelwagen. Ik gebruik deze al jaren, dus ik sla een voorraad in terwijl ze in de uitverkoop zijn.

ZWARTE SCHOUDERTAS – Leuke, veelzijdige herfsttas en een geweldige prijs.

ZWARTE BLAZER – Nog een herfstitem: een getailleerde blazer.

HETE LUCHTBORSTEL – Beste uitvinding voor haartools – ik ben dol op het quantity dat je hiermee kunt krijgen!

ZWARTE SPLITLEGGING – Ik hou van het kleine splitdetail om een ​​eenvoudige zwarte legging te upgraden – ze zien er 10x duurder uit.

STILA EVELINER – Voor de opvallende winged liner-looks van dit najaar.

HANDDOEK SCRUNCHIES – Ik vond deze zo schattig. Het is een handdoekmateriaal en een geweldige manier om je haar uit je gezicht te halen terwijl je je klaarmaakt.

ZWARTE HALVE RITS – Ik kan dit seizoen geen genoeg krijgen van truien met halve rits. Deze is een geweldige prijs – ik heb hem in het wit.

ZWARTE SLIPPERS – Ik zal in de herfst nooit genoeg krijgen van pantoffels 🙂

LEREN JAS – De leren jassen van dit seizoen zijn cropped of volledig outsized – kleine verschillen, maar ik vind het geweldig hoe het de hele sfeer verandert!

VERSLAAT HOOFDTELEFOONS – Ik ben dol op mijn airpods, maar ik ben ook zo blij dat deze volledige hoofdtelefoon een comeback maakt. Ze zijn zo comfortabel!

LUCHT FRITUUR – Mijn redding in de keuken haha. Airfryers maken koken 10x gemakkelijker en sneller.

Ik deel vandaag meer van mijn uitverkoopfavorieten en manieren om ze te stylen op @christineandrew, dus stem af voor meer Amazon Prime Day-keuzes!

XX, Christine

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here