Home Mode Couture’s 2021 in het kort – Couture USA

Couture’s 2021 in het kort – Couture USA

0
Couture’s 2021 in het kort – Couture USA


Er is weer een jaar voorbij en we zijn in 2022 beland! Nu, met meer dan 18 jaar ervaring, heeft Couture door de jaren heen allerlei soorten objects gezien, nieuw en oud. In 2021 waren we onder de indruk van zoveel luxe designerstukken die bij ons binnenkwamen en we wilden ze graag met jullie delen. Van de favorieten van Amber en Alina tot de meest gevraagde tas van het jaar: we zijn er om je op de hoogte te houden van het laatste nieuws over Couture.

Amber & Alina’s favorieten

Onze luxe specialists Amber en Alina zien en verkopen elke dag de hele dag luxe artikelen. Soms is het moeilijk voor hen om hun favorieten te kiezen, maar we hebben het ze toch gevraagd.

Voor 2021, Alina’s keuze was zeer fashionable Bottega Veneta Kettingcassettetas. Dit mooie exemplaar werd geleverd in een prachtige beige tint met goudkleurige {hardware}. Het grote en gezwollen intrecciato geweven ontwerp waar het merk bekend om staat, werd excellent gecombineerd met een Gucci jasje.

Amber ging in een subtielere glamoureuze richting met het iriserende Chanel 19. Gemaakt in een witte tint, bij aanraking door licht, scheen de buitenkant van deze tas vanuit elke hoek. De nieuwe geweven ketting en leren CC-sluiting was een populair ontwerp waar velen naar op zoek waren.

Het duurst

De duurste tas van 2020 was de Louis Vuitton Krokodil Capucines BB-tas, maar anno 2021 een absolute klassieker Hermes Birkin 30 arriveerde om de felbegeerde plek in te nemen. In levendig oranje, de kenmerkende kleur van het merk, handgemaakt en tot in de perfectie met de hand gestikt, is deze tas momenteel een van de moeilijkste stukken om in de branche te krijgen vanwege de beperkte beschikbaarheid. De detailhandel in Hermes Birkin 30’s kan beginnen bij $ 12.400 en kan stijgen op foundation van materiaal of speciale verzoeken.

Meest uniek

Soms zoeken fashionista’s naar iets dat zo bijzonder en opvallend is dat je er alleen maar dol op kunt zijn. Volgens ons personeel is een van de meest unieke tassen die we in onze winkel binnenkomen een bont Fendi Stokbrood tas. Een combine van satijn en bloemblaadjes gemaakt van konijnenbont in verschillende tinten paars en roze is zeker een om te onthouden.

Keuze van de redactie

Dit jaar hebben we de Editor’s Decide! Geboren in de jaren 90 en liefhebber van de retrostijl, was Tiffany’s keuze voor 2021 een unieke Yves Saint Laurent Graffiti Kate-tas. De zwarte Grain de Poudre-constructie kreeg een verre afwerking met overal bedrukte veelkleurige vormen!

Meest gevraagd over

Chanel is na ruim 112 jaar nog steeds een van de meest illustere merken die ooit bestaan ​​heeft. De gedenkwaardige CC en zijn populaire flaptassen blijven een gewild merk voor alle fashionista’s. In 2021 merkten onze medewerkers dat de felbegeerde flaptas één van de meest gevraagde objects van het jaar was. Deze tas is niet alleen stijlvol, maar de Chanel Flap is ook een investeringsstuk dat nooit zijn waarde verliest.

Lees onze blogs over Viert 15 jaar bij Couture En 2020 in recensie bij Couture USA!LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here