Home Mode Stroll a Mile in de nieuwste schoentrends

Stroll a Mile in de nieuwste schoentrends

0
Stroll a Mile in de nieuwste schoentrends


Ontbreekt jouw garderobe serieus op de schoenenafdeling? Als je merkt dat je altijd hetzelfde paar van je meest gedragen schoenen aantrekt schoenen, het is tijd om de nieuwste traits op te pikken en te gaan shoppen! Nu de geschiedenis zich herhaalt, moeten we bepalen welke development de comeback waard is. Tijdens de recente modeshows hebben we een heropleving van enkele van onze favoriete stijlen gezien. Van de gedurfd unieke tot de geliefde Y2K-platforms, we gaan de musthaves voor dit seizoen op een rij zetten.

Gucci veelkleurige Marmont-slipsandalen

Muletime

Gemak en stijl gaan hand in hand en niets definieert dat beter dan een goed paar muiltjes. Van muiltjessandalen tot muiltjespumps en loafers, een snelle de deur uit glijdt als de Gucci Met Marmont-sandalen wordt het stylen van je outfits een fluitje van een cent. Met slippers in alle stijlen en hoogtes kun je ze gemakkelijk combineren met een shirt en pantalon voor op het werk, of met denim en T-shirt voor een dagje uit.

Louis Vuitton Paseo platte sandalen

Stevig

Lente en zomer zijn niets zonder sandalen, en de outsized contact waar we de afgelopen jaren van zijn gaan houden, geldt nog steeds. De Louis Vuitton Paseo Platte sandalen en Burberry Buckingham-mesh sandalen zijn beide groot van formaat en omsluiten gemakkelijk uw voet. Combineer met denim, shorts en meer voor een comfortabele look om nooit te vergeten.

Gucci Princetown Bontpantoffels ZwartKnuffelige schoenen

Als je van een beetje zachte vulling houdt tijdens het lopen, zijn harige schoenen wellicht jouw beste keus. Pattern dit voorjaar zijn binnenzolen van bont of shearling, die lijken op een paar Gucci pantoffels die jaloersmakend comfortabel zijn. Deze schoenen zijn handig, of u nu gekleed in zakelijke vrijetijdskleding naar kantoor gaat of op afstand in uw favoriete pyjama werkt.

Manolo Blahnik Hangisi blauwe satijnen pumps

Vrouw goedgekeurd

Meer kristallen staat gelijk aan meer glamour. Nu de traits de afgelopen jaren meer richting consolation neigen, is het toevoegen van verfraaide schoenen aan je kast een absolute should. De vrouwelijke look van kristallen strikken en particulars, web als bij een paar Manolo Blahnik Hangisi pumps, voegt glamour toe aan je arsenaal en rode loperafwerkingen voor je favoriete outfits.

Christian Louboutin Beige Suède Decoupadiva Pompen

Unieke hakken

Hakvormen en -maten zijn altijd gedurfd en innovatief geweest. We hebben zelfs pumps gezien met hakken die afhankelijk zijn van balans, maar voor dit voorjaar zijn we op zoek naar gedurfd en interessant. Gebogen als een paar Christian LouboutinLoafers met hak van Decoupadiva of Gucci, uw schoenencollectie kan wel wat verandering in gespreksstarters gebruiken. Het mooie van unieke schoenen met hak is dat je ze kunt dragen met een opvallend geheel of zelfs met de meest eenvoudige combinatie van denim en een high, maar vergeet niet de bijbehorende accessoires aan te passen!

Gucci GG wollen triplaarzen

Hoogten verhogen

Vergeet stiletto’s, het gaat ons allemaal om de dikke platforms! De combinatie van stevig platform en hak is niet alleen voor pompenje kunt alle stijlen vinden zoals laarzen, instappersEn sportschoenen loonsverhoging krijgen in 2022. Met de heropleving van de Y2K-musthaves kun je de platformschoen vinden die door Spice Woman goedgekeurde stijl aan je kast toevoegt.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here