Home Levensstijl Ontdek de elegantie van de Angra-collectie van Boca do Lobo

Ontdek de elegantie van de Angra-collectie van Boca do Lobo

0
Ontdek de elegantie van de Angra-collectie van Boca do Lobo


Boca do Lobo heeft opnieuw de grenzen van de creativiteit verlegd met zijn verfijnd Angra-collectie. Dit opmerkelijk ensemble haalt inspiratie uit het adembenemende Angra do Heroismo op de Azoren eiland in Portugal, bekend om zijn dramatische kliffen en historische landschappen. De collectie vertelt een verhaal over kunst, consolationEn de integratie van de natuur in design.

Artikel waar je dol op zult zijn: De charme van ambachtelijk vakmanschap in interieurontwerp
Angra dressoir: een tijdloos meesterwerk
Ontdek de elegantie van de Angra-collectie van Boca do Lobo

De eerstgeborene van de Angra-collectiede Angra dressoir, vormt het toneel voor de hele collectie. A tijdloos meesterwerkstraalt dit dressoir verfijning uit. Het ontwerp weerspiegelt het drama van het landschap en maakt het niet zomaar een stukje meubilair maar een kunstwerk dat trekt de aandacht in elke kamer.

Angra Couch: waar consolation en kunstenaarschap samenkomen
Ontdek de elegantie van de Angra-collectie van Boca do Lobo

De Angra financial institution belichaamt de harmonieuze samensmelting van kunst en consolation dat definieert het geheel Angra-collectie. Met zijn zachte kussens en een onverwacht gebogen gouden onderstel nodigt deze financial institution je uit om weg te zinken in een wereld van ongeëvenaarde luxe. Elk second dat u op de Angra financial institution doorbrengt, is een reis door design, waarbij de historische landschappen van Angra do Heroismo tot leven komen in uw woonruimte.

Angra kast: sierlijke opbergruimte, kunstzinnig ontwerp
Ontdek de elegantie van de Angra-collectie van Boca do Lobo

Sierlijk en functioneelde Angra kast is een bewijs van zijn kunstzinnigheid ontwerp en attent vakmanschapdie een unieke opbergoplossing biedt die in uw huis kan worden geïntegreerd en een vleugje elegantie aan uw woonruimte toevoegt.

Angra tv-meubel: een visuele symfonie van luxe

De Angra TV-meubel is een visuele symfonie van luxe en functionaliteit. Gemaakt met oog voor element, biedt het een stijlvol platform voor uw entertainmentbehoeften. Terwijl je geniet van je favoriete programma’s, wordt het tv-meubel een statement-stuk.

Angra Cupboard: verhoog uw ruimte met weelde

De Angra-kabinet zet het verhaal van weelde en elegantie voort en biedt een verfijnde opbergoplossing. Met zijn ingewikkeld ontwerp en aandacht voor element, is deze kast een uitnodiging om uw ruimte naar een hoger niveau te tillen, waarbij functionaliteit wordt gecombineerd met een vleugje historische charme.

Angra open haard: verwarmt het hart van uw huis

De Angra open haard tovert uw huis om tot een gezellige ruimte die warmte en charme uitstraalt. Deze haard is een warmtebron en een middelpunt daarvan voegt een vleugje romantiek toe aan uw huis.

Angra Nachtkastje: een rustige oase van elegantie

Vul uw slaapkamer toevluchtsoord met de Angra nachtkastje, een rustige oase van elegantie. De gouden foundation en zachte particulars weerspiegelen het consolation en de verfijning die je overal terugvindt Angra-collectie.

Angra Fauteuil: Kunstzinnig consolation in elke ronding

Dit uniek stuk is een harmonieuze samensmelting van kunst en consolation, die u uitnodigt om een ​​reis door design en natuurlijke schoonheid te beginnen. Terwijl je in de zachte kussens wegzakt, zit je niet alleen maar; je ervaart een vredig second dat verfijning in zich draagt ​​en een eerbetoon is hedendaagse esthetiek.

Blijf bij ons en ontdek geweldige collecties zoals de Angra Assortment!
Zie ook: Classic-geïnspireerd interieurontwerp | Een reis door de tijd

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here