Home Reis Lodges alleen voor volwassenen | Paspoort tijdschrift

Lodges alleen voor volwassenen | Paspoort tijdschrift

0
Lodges alleen voor volwassenen |  Paspoort tijdschrift


Niets kan de spanning van een zuurverdiende vakantie zo dof maken als het arriveren bij een menigte schreeuwende en spetterende kinderen in het zwembad van het resort. Gelukkig richten een aantal tophotels zich uitsluitend op volwassenen. Of u nu op zoek bent naar een volledig wellness-retraite of gewoon naar ouderwetse rust en stilte, er is een volwassen uitje voor elke veeleisende reiziger. Kom langs en ontdek de ware betekenis van ontspanning in deze accommodations alleen voor volwassenen.

Verfijnde romantiek

hotels alleen voor volwassenen - Tiara Yaktsa Côte d'Azur buitenzwembad met uitzicht op de Middellandse Zee
hotels alleen voor volwassenen - Tiara Yaktsa Côte d'Azur kamer met balkon

Gedecoreerd door blauwe luchten, rotswanden en de sprankelende Middellandse Zee, Tiara Yaktsa Côte d’Azur belooft romantiek, privateness en afzondering aan de Franse Rivièra. Zacht verlichte hoeken zijn versierd met laaghangende banken en ingewikkelde tapijten; juweelkleurige glazen lampen en vazen ​​van Lalique sieren de met rozenwater geparfumeerde zalen; en prachtige tuinen lopen over in een overloopzwembad met zachte Balinese bedden. De inrichting is subtiel met een aards Marokkaans thema, vastgelegd in gesmeed metaal, houtsnijwerk en terracottategels. Tiara Yaktsa vertegenwoordigt de authentieke, verfijnde manier van leven aan de Côte d’Azur en door de leeftijdsgrens te beperken streven ze ernaar een sfeer van rust te bevorderen, zodat gasten volledig worden ondergedompeld in hun serene omgeving. Breng uw dagen ontspannen door op een ligstoel met uitzicht op de zee, geniet van een diner op uw kamer op uw eigen terras, neem de Théoule-bootshuttle naar Cannes of neem een ​​veerboot naar de naburige Lérins-eilanden. Buiten de grenzen van het resort staat het gebied bekend als een soort speeltuin voor romantische avonturen.

BEKIJK HOTEL

Castaway-vibes

Alleen voor volwassenen - privéterras aan het strand van het LikuLiku Lagoon Resort met zwembad

Likuliku-laguneresort is de weelde van de Stille Zuidzee op blote voeten op zijn finest. Het ligt aan de rand van een turquoise lagune, op een korte boottocht van de hoofdstad van Fiji, maar een wereld verwijderd van al het andere. Vanaf het water ziet het eruit als een oud dorp, met een centraal gebouw dat is ontworpen om eruit te zien als een traditioneel Fijisch kanohuis, compleet met uitgestrekte plafonds en een handgeweven rieten dak. De service is ook duidelijk Fijisch, met heat, vriendelijk personeel dat alles onthoudt, van uw naam tot hoe u uw koffie drinkt. Tien authentieke bures boven het water (Fiji-hutten van hout en rieten daken) liggen langs het rif van de lagune en beloven adembenemende uitzichten, waar u de dag ook doorbrengt. Om de. volledig te omarmen Verstoten-achtige ervaring, start aan een jetski-tour op het eiland Monuriki, wat toevallig een van de belangrijkste filmlocaties van de Tom Hanks-film is, of geniet van een dag snorkelen of duiken te midden van het gevarieerde en levendige zeeleven rondom het resort.

BEKIJK HOTEL

Avontuur Centraal

hotels alleen voor volwassenen - Casa Chameleon Hotel in Las Catalinas buiten uitzicht op een standbeeld voor het water bij zonsondergang
hotels alleen voor volwassenen - Casa Chameleon Hotel bij het overloopzwembad van Las Catalinas met uitzicht op het strand

Gelegen in de exclusieve kustenclave Las Catalinas, Casa Kameleon Resort is een weelderige jungle-schuilplaats voor sensatiezoekers die een nieuwe bar zet voor boetiekhotels voor volwassenen in Costa Rica. Als u vanuit uw privévilla naar de zee kijkt, strekt de Stille Oceaan zich in alle richtingen uit en lonkt met talloze activiteiten zoals zwemmen, snorkelen, kajakken en paddleboarden. Ook op het land zijn er volop avonturen te beleven: je vindt er meer dan 400 hectare aan tropisch bos, heuvels, valleien, vulkanen en watervallen, die je het beste te voet, op de fiets, te paard of met een zipline kunt ontdekken. Het resort stelt een uitgebreide catalogus van deze excursies samen, onder toezicht van een 24-uursconciërgedienst die op al uw verzoeken is afgestemd. Voor iets rustigers zijn de ontspanningsmogelijkheden internet zo aantrekkelijk. Tussen uw suite met privédompelbad, het indrukwekkende overloopzwembad en de prachtige Sentido Norte-bar, zult u moeite hebben om te beslissen waar u de adembenemende zonsondergangen wilt bewonderen.

BEKIJK HOTEL

Gezondheid is rijkdom

hotels alleen voor volwassenen - Villa Eden - The Private Retreat buitenzwembad, ligstoelen en banken met bergen en blauwe lucht erachter

De Zuid-Tiroolse stad Merano was lang voordat wellness een reistrend werd een bekende kuurbestemming. Maar zelfs in deze setting is de naam toepasselijk Villa Eden valt op door zijn buitengewoon restauratieve sfeer. Om te beginnen beoordeelt een staff van welzijnsexperts, medische professionals, voedingsdeskundigen en fitnessgoeroes uw reis naar een gelukkiger en evenwichtiger leven. Daarna gaat het naar de Longevity Spa, een medisch etablissement dat zich intensief richt op de gezondheid, met een menu dat bestaat uit gezichtsbehandelingen, massages en lichaamsbehandelingen, naast cosmetische chirurgie zoals liften en liposculptuur. In de keuken complementeren kunstig bereide gerechten, bereid met traditionele Tiroolse ingrediënten, de holistische benadering, waaronder een verscheidenheid aan vegetarische, veganistische en detox-opties. Elk side van deze uitsluitend voor volwassenen bestemde retraite met alleen suites is ontworpen om balans te bereiken tussen lichaam, geest en ziel.

BEKIJK HOTEL

Technologievrije rust

hotels alleen voor volwassenen - Paradero Todos Santos privé buitenterras met hangmat voor woestijnterrein
hotels alleen voor volwassenen - Paradero Todos Santos suite op het dak met sterrennet

Ontwikkeld op vijf hectare ongerept land, Paradero ligt verscholen tussen de boerderijen van Pescadero, de agrarische gemeenschap internet ten zuiden van Todos Santos. Van de woestijn- en aardetinten tot de brutalistische gebouwen van twee verdiepingen waarin alle hotelaccommodaties zijn ondergebracht: elk element is ontworpen om het landschap aan te vullen in plaats van het in te halen. Paradero staat bekend om hun meeslepende activiteitenschema en wil de aandacht van reizigers vestigen op de verschillende ecosystemen van het gebied, waaronder ongelooflijke stranden, 200 jaar oude cactussen, het Sierra de Laguna-gebergte en een oase van 5.000 palmbomen. Dit minimalistische toevluchtsoord is niet alleen vrij van kinderen, maar er is ook geen roomservice, televisie of andere digitale afleiding. Het is de perfecte optie als je een andere kant van Mexico wilt ervaren. Boek een suite op het dak en geniet van uw eigen ‘sterrennet’, een hangmat die in de muren is vastgeschroefd en die overdag een prachtig uitzicht biedt op het verbazingwekkende landschap en ‘s nachts naar de sterren kijkt.

BEKIJK HOTEL

Beste van twee werelden

hotels alleen voor volwassenen - Zulal Wellness Resort by Chiva-Som buitenzwembad met witte ligstoelen, tussen twee gebouwen

Op het uiterste noordelijke puntje van Qatar, omgeven door kilometerslange woestijnvlaktes, Zulal Wellnessresort van Chiva-Som rijst als een luchtspiegeling uit het landschap op. Dit unieke wellnessresort is het eerste wellnessresort met volledige onderdompeling in Qatar en het grootste in het Midden-Oosten. Het maakt gebruik van traditionele Arabische en islamitische geneeskunde (TAIM), een eeuwenoude levensstijlfilosofie die zich richt op genezing door voeding, lichaam en geest. therapieën, fysieke beweging, kruidengeneeskunde en verbinding met de natuur. Als u op zoek bent naar een beetje eenzaamheid, maar toch gezinstijd in uw reis wilt opnemen, is dit de perfecte oplossing dankzij twee verschillende, maar onderling verbonden ervaringen: aan de ene kant is Zulal Serenity toegewijd aan volwassen gasten die op zoek zijn naar een uitgebreide gezondheids- en levensstijl reset, terwijl Zulal Discovery gezinnen overal op het terrein uitnodigt om verbinding te maken en samen op een wellnessreis te gaan.

BEKIJK HOTEL

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here