Home Verbouwing Hoe u stroom naar een schuur kunt laten lopen in 4 snelle, eenvoudige stappen!

Hoe u stroom naar een schuur kunt laten lopen in 4 snelle, eenvoudige stappen!

0
Hoe u stroom naar een schuur kunt laten lopen in 4 snelle, eenvoudige stappen!


Vandaag gaan we een buitenschuur van stroom voorzien. Ik heb nogal wat elektrische video’s gemaakt, dus als je nog meer suggestions nodig hebt, kijk dan eens op mijn web site!

Stap 1: Zoek de brekerkast en boor een gat voor een LB

Dit proces kan worden gebruikt voor alles in uw tuin waar u stroom voor wilt krijgen, of het nu een zwembad of een buitenkeuken is, of zelfs een tuinelement zoals een vijver. Overweeg of u voldoende ruimte heeft in uw zekeringkast en natuurlijk in al uw lokale codes. Ik kan dit mission prima alleen aanpakken, maar als u dat niet doet, hoeft u zich nooit te schamen om een ​​skilled in te huren. Laten we doorgaan en aan de slag gaan.

Het eerste dat ik moet doen, is de zekeringskast lokaliseren, zodat ik een pad kan vinden om bij de buitenkant van het gebouw te komen dat ik aan het bekabelen ben. Snelle verandering van omgeving hier, maar dit is de buitenkant van de muur waar ik web naar verwees. Ik gebruik een gatenzaag ter grootte van een LB-fitting.

stroom
Hoe u stroom naar een schuur kunt laten lopen in 4 snelle, eenvoudige stappen! 2

Stap 2: Het plaatsen van de leiding

Om naar binnen te gaan: het stuk gaat niet eens helemaal door de muur. Je kunt dus gewoon een stuk leiding doorknippen om er helemaal doorheen te komen. Weet dat ze een ander cement voor elektrische leidingen maken in plaats van het gewone PVC-cement dat je gewend bent. Ik ga een stopcontact toevoegen, dus ik ga een recht stuk leiding toevoegen en dan mijn stopcontact hoog zetten, zodat het gemakkelijk toegankelijk is. Vervolgens ga ik vanaf de uitlaat in een ander recht stuk leiding dat vanaf de uitlaat de grond in gaat en dan in een becoming van 90 graden gaat.

Volgens de code is de scherpe rand van de leiding nog steeds te scherp. Om dat te omzeilen, moet je een mannelijke becoming aanbrengen om de bedrading te beschermen. Nadat ik de verbindingen aan elkaar had gelijmd, heb ik de stopcontactdoos aan het gebouw bevestigd en vervolgens een riem aan de onderkant geplaatst. Het mooie van de kabelbuis is de flexibiliteit die hij heeft, dus ik gebruikte mijn laars om hem het gebouw in te duwen terwijl ik hem vastzette.

Het doel van een LB is dat je in twee stappen een krappe bocht kunt nemen in plaats van één, wat betekent dat je de achterkant kunt verwijderen, je hele hoeveelheid Romex kunt doortrekken en deze vervolgens weer naar beneden kunt voeren. Je kunt deze krappe hoek heel gemakkelijk maken.

Stap 3: Graven naar code

Oké, laten we het hebben over het materiaal dat je nodig hebt om de grond in te gaan en de diepte van je geul. Het hangt allemaal met elkaar samen. In mijn geval gebruik ik een PVC-buis, maar als ik een metalen buis zou gebruiken, kan ik wegkomen door (volgens de code) slechts 15 cm de grond in te gaan. Ik wilde niet te maken krijgen met buigen of iets dergelijks, dus koos ik voor een PVC-buis, wat betekent dat ik minstens 30 centimeter de grond in moet.

De minimale diepte van mijn geul moet 30 cm zijn, met de voorwaarde dat er ergens een aardlekschakelaar op het circuit moet zijn. Dat is de reden dat ik een stopcontact toevoeg. Het is niet alleen handig om overal waar je elektrisch werk gaat doen stopcontacten te hebben, maar het betekent ook dat ik voor de 12 inch kan gaan, terwijl als ik geen aardlekschakelaar zou toevoegen, het minimal dat ik nodig zou hebben voor mijn geul 18 inch is.

Houd er rekening mee dat er bepalingen zijn over hoe diep u met uw geul moet gaan, afhankelijk van wat u gebruikt.

Stap 4: Voer de elektriciteitsleiding in de greppel

Deze lijn die naar buiten komt, is mijn Romex die binnenkomt vanuit de zekeringskast, maar nu zal ik mijn directe stroomlijn voeden die geschikt is om direct in deze greppel te worden begraven. Ik probeer hem met mijn rechterhand in te voeren en met mijn linkerhand door te trekken, en ik gebruik mijn laars om de pijp naar beneden te houden.

Ik voerde voldoende elektriciteitskabel door om door de geul te gaan en vervolgens welke lengte dan ook om me te brengen naar de plek waar ik mijn eerste stopcontact zou installeren. Nu ik mijn bedrading hier heb, is het hetzelfde liedje en dezelfde dans. Je hebt een soort gat nodig om er nu doorheen te komen, zodat er een LB in previous, en weer doorsteekt om helemaal naar binnen te gaan. Vanaf hier heb je een recht stuk leiding en dit wordt allemaal gelijmd. Hier beneden ga ik er nog eens 90 hebben met die becoming om er zeker van te zijn dat het aan de code voldoet. Nadat je het hebt gelijmd, kun je het invoeren.

Stap 5: De stroomdraad vastzetten en de sleuf afsluiten

Met een beetje voorbuiging kom je al een heel eind. Merk ook op dat ze smeermiddel maken voor het achtervolgen van draden en het maakt het echt gemakkelijker. Nogmaals, het verwijderen van de achterkant van de LB om deze draad snel en gemakkelijk naar boven te kunnen jagen. Ik heb nog een klem aan de onderkant van de buis bevestigd en vervolgens de achterkant dichtgeknoopt en dit mission voltooid genoemd.

Nou ja, afgezien van het opvullen van de greppel, dat is het makkelijke gedeelte. Daar. Alsof het nooit is gebeurd, behalve dat het wel gebeurde.

Ik hoop dat je het leuk vond om naar dit mission te kijken. Ik laat in de beschrijving een hyperlink achter naar de vele andere elektrische video’s Ik heb het gedaan voor het geval een van deze nuttig zou zijn voor wat je doet.

Dingen die ik gebruikte tijdens het Energy Venture

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here